Μια εντελώς νέα διάσταση στη λήψη ταινιών δράσης

Η Action Cam συνδυάζει υπέροχη εικόνα 4K με προηγμένη αντιστάθμιση αστάθειας Balanced Optical SteadyShot. Ελέγχοντας ολόκληρη την οπτική διαδρομή ως μία "κινητή" μονάδα, το Balanced Optical SteadyShot περιορίζει πολύ πιο αποτελεσματικά την αστάθεια της κάμερας. Χάρη σε αυτό το προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης, είναι πιο εύκολο να αποτυπώνετε εκπληκτικά καθαρές και σταθερές εικόνες σε ταξίδια, διαδρομές με το ποδήλατο και άλλες καταστάσεις γρήγορης δράσης .


Τηλεχειριστήριο Live-View για εύκολο χειρισμό

Ιδανικός συνδυασμός για επιτυχημένες λήψεις. Το τηλεχειριστήριο Live-View επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων λήψης, με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάμερας. Μοιράζονται ακόμα και την ίδια, φιλική σχεδίαση του περιβάλλοντος εργασίας, για λήψεις με άριστη συνεργασία. Έτσι, ανεξάρτητα από τον τρόπο που κινηματογραφείτε, όπου κι αν βρίσκεστε, η κάμερα και το τηλεχειριστήριο είναι συγχρονισμένα και έτοιμα για περιπέτεια.


Έξυπνος χειρισμός με φιλικό περιβάλλον χρήσης

Επιλέξτε και αλλάξτε λειτουργίες πιο εύκολα από ποτέ χάρη στο νέο, έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Η πρόσβαση στα μενού είναι εύκολη υπόθεση. Απολαύστε άψογη εμπειρία ρύθμισης κάμερας και βρείτε τις τέλειες ρυθμίσεις για τις δικές σας ανάγκες λήψης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την κάμερα μέσω smartphone με την εφαρμογή Imaging Edge Mobile.


Τηλεχειριστήριο Live-View με ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης

Αυτό το νέο τηλεχειριστήριο μικρού μεγέθους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν περικάρπιο ή να τοποθετηθεί στην κάμερα, σε συνδυασμό με έναν προσαρμογέα τοποθέτησης και άλλα τοποθετούμενα αξεσουάρ. Επιπλέον, μπορείτε να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο μέσω σύνδεσης Wi-Fi® και να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την κάμερα με τη νέα δυνατότητα Bluetooth® για εξοικονόμηση μπαταρίας.


Αισθητήρας Exmor R® CMOS με ενισχυμένη ευαισθησία

Κατάβαση από το βουνό με το ποδήλατο σε υψηλές ταχύτητες καθώς νυχτώνει; Διαδρομές με καγιάκ ενώ ο ήλιος ανατέλλει; Όλες οι λήψεις σας θα έχουν άριστη ποιότητα χάρη στον αισθητήρα Exmor R® CMOS της Sony, που διαθέτει υψηλή ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό και εξασφαλίζει βελτιωμένη ευκρίνεια, μειώνοντας δραστικά τον κόκκο των εικόνων.


BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Sony αναπαράγει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι, μέσω επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το LSI (ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας) εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, το BIONZ X™ προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και λιγότερο θόρυβο, είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε ταινίες.


Ευκρινής, υπερ-ευρυγώνιος φακός ZEISS® Tessar™

Τραβήξτε εκπληκτικές ευρυγώνιες λήψεις με το φακό ZEISS® Tessar ή επιλέξτε τυπικές αλλά εντυπωσιακές γωνίες θέασης. Σε κάθε περίπτωση, θα πετυχαίνετε τέλειες λήψεις σε δύσκολες πίστες σκι, ορεινές διαδρομές, ορμητικά ποτάμια ή ανώμαλα μονοπάτια.


Ρυθμιζόμενο οπτικό πεδίο και ελευθερία ζουμ

Ανακαλύψτε νέους ευέλικτους τρόπους για να διαφοροποιήσετε τις λήψεις δράσης, με δραματικά εφέ και πιο συναρπαστικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε "Ευρεία", "Μεσαία" ή "Μικρή" γωνία θέασης. Επιπλέον, η εύκολα ρυθμιζόμενη λειτουργία ζουμ επιτρέπει την αλλαγή του ζουμ κατά τη λήψη.


Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο αποτυπώνει ήχο υψηλής ποιότητας

Βελτιώστε ακόμη περισσότερο μια εκπληκτική ταινία, με υπέροχο ήχο. Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο σάς επιτρέπει να καταγράφετε τους ήχους της περιπέτειάς σας με φυσικό τρόπο. Ο καθαρός ήχος με μειωμένο θόρυβο προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες λήψεις ταινίας.


Λήψη time-lapse 4K

Με τη λήψη time-lapse, δημιουργείτε εύκολα ταινίες με εφέ παρέλευσης χρόνου από εικόνες υψηλής ποιότητας 4K που καταγράφονται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα. Μετά, το Action Cam Movie Creator ή το Action Cam (έκδοση 2.0)15 τις μετατρέπει σε μια εντυπωσιακή ταινία time-lapse.


Highlight Movie Maker με ανίχνευση προσώπου

Ανακαλύψτε πόσο εύκολα λειτουργεί το ενσωματωμένο Highlight Movie Maker με την ανίχνευση προσώπων, για αυτόματη επεξεργασία από την κάμερα. Το Highlight Movie Maker υποστηρίζει επίσης μεγαλύτερο εύρος σκηνών, από αθλητικά γεγονότα έως καθημερινές καταστάσεις και ταξίδια, επιλέγοντας αυτόματα τα σημαντικότερα σημεία των λήψεων για τη δημιουργία μιας ταινίας στιγμιότυπων με μουσική υπόκρουση. Μπορείτε να μοιραστείτε αμέσως το έργο σας χρησιμοποιώντας ένα smartphone.


Μη αυτόματος έλεγχος για εξειδικευμένες λήψεις ταινίας

Εξερευνήστε τις εξειδικευμένες λειτουργίες λήψης για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές ταινίες δράσης που θα θέλετε σίγουρα να μοιραστείτε με συγγενείς, φίλους και... θαυμαστές. Χρησιμοποιήστε προηγμένες μη αυτόματες ρυθμίσεις, όπως η ισορροπία λευκού και η μετατόπιση αυτόματης έκθεσης, και βελτιστοποιήστε τη φωτεινότητα και την απόχρωση ώστε να εναρμονίζεται με εικόνες που έχουν τραβηχτεί από άλλες βιντεοκάμερες, για να επεξεργάζεστε πιο εύκολα τις ταινίες σας. Δείξτε τις ικανότητες και το στυλ σας ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε σκηνές δράσης.


Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream (επί του παρόντος IBM Cloud Video)

Κοινοποιήστε σε πραγματικό χρόνο τις εντυπωσιακές σας καταβάσεις στο σκι ή τα θεόρατα κύματα που δαμάζετε και τις θεαματικές βουτιές που ακολουθούν. Μεταδώστε σκηνές μέσω ροής σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.


120 fps με ανάλυση Full HD για βίντεο αργής κίνησης

Δείτε κάθε λεπτομέρεια της γρήγορης δράσης σε ομαλή αργή κίνηση, χάρη στην εγγραφή με υψηλό ρυθμό καρέ 120 fps σε ανάλυση Full HD.


Λήψη ριπής

Αποτυπώστε σκηνές γρήγορης δράσης με τη λήψη ριπής. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να καταγράψετε ένα κόλπο ή μια μετάβαση με έως και οκτώ λήψεις υψηλής ποιότητας και, στη συνέχεια, να τις βλέπετε ξανά για να αναλύσετε το στυλ σας. Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις είναι 10 fps, 5 fps και 2 fps.


Το Motion Shot LE

Καταγράψτε μια ολόκληρη σκηνή δράσης σε ένα και μοναδικό καρέ. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί μια σύνθετη εικόνα ενός κινούμενου θέματος με ρυθμιζόμενη ταχύτητα λήψεων ριπής στα 10 fps, 5 fps και 2 fps.


Έλεγχος

Χρησιμοποιήστε έως και πέντε κάμερες για να δημιουργήσετε συναρπαστικές κατακόρυφες λήψεις προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε όλες τις κάμερες εύκολα με το τηλεχειριστήριο Live-View ή μέσω smartphone με την εφαρμογή Imaging Edge Mobile.


Χρονοκώδικας / Bit χρήστη για επαγγελματική επεξεργασία

Ο Χρονοκώδικας και τα Bit χρήστη (TC/UB) είναι πολύ σημαντικά δεδομένα για την προηγμένη επεξεργασία. Η λειτουργία Χρονοκώδικα καταγράφει ώρες/λεπτά/δευτερόλεπτα/καρέ στα δεδομένα εικόνας για προηγμένη επεξεργασία βίντεο με ακρίβεια. Η λειτουργία Bit χρήστη καταγράφει πληροφορίες όπως ημερομηνία/ώρα/αριθμό σκηνής κ.λπ. σε οκταψήφιους αριθμούς και είναι χρήσιμη για την επεξεργασία ταινιών με τη χρήση δύο ή περισσότερων καμερών.


Action Cam Movie Creator για εύκολη, δημιουργική επεξεργασία

Κάντε τις ταινίες σας να φαίνονται ακόμη καλύτερες με το Action Cam Movie Creator. Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε βίντεο γρήγορα και εύκολα, χάρη σε μια σειρά λειτουργιών, όπως η ταινία time-lapse 4K και το βίντεο αργής κίνησης. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε τα βίντεο προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά κατά 90˚ με την Περιστροφή ταινιών ή να χρησιμοποιήσετε την Πολλαπλή προβολή για να συνδυάσετε έως και τέσσερα τμήματα βίντεο, τα οποία καταγράφονται ταυτόχρονα από διαφορετικές κάμερες, και να τα δείτε όλα σε μια διαιρεμένη οθόνη.


Πρακτική λειτουργία συνεχούς εγγραφής (loop recording)

Με τη λειτουργία συνεχούς εγγραφής (loop recording), είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε εκείνη την ιδανική λήψη. Μπορείτε να επιλέξετε λήψη συνεχούς εγγραφής και διαγραφής με επιλογές διάρκειας 5, 20, 60 ή 120 λεπτών ή με "απεριόριστη" διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να χάσετε τις καθοριστικές στιγμές της λήψης σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαθέσιμη χωρητικότητα.


Εφαρμογή Action Cam

Αναδείξτε τις ικανότητές σας πάντα και παντού με την εύχρηστη εφαρμογή για κινητές συσκευές, χάρη στην εύκολη επεξεργασία βίντεο με time-lapse, την αργή/γρήγορη κίνηση και την ασύρματη μεταφορά αρχείων ταινιών.


Το περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις παρέχεται στον τυπικό εξοπλισμό

Χρησιμοποιήστε την Action Cam για καταδύσεις σε βάθος έως 60 m/197 ft με το παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις , χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε προαιρετικό εξοπλισμό. Χάρη στην επίπεδη οθόνη, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα όλα τα κουμπιά της κάμερας μέσα από το περίβλημα. Επιπλέον, προστατεύει αυτήν την ανθεκτική κάμερα μικρού μεγέθους από χτυπήματα, υγρασία, σκουριά, σκόνη και άμμο. Απολαύστε ξέγνοιαστα τις περιπέτειές σας στο νερό και επεκτείνετε τις εξερευνήσεις σας σε δύσβατες περιοχές.


Το ανθεκτικό σώμα αντέχει στις αντίξοες συνθήκες

Μόνο το σώμα της Action Cam είναι splashproof και ανθεκτικό στο κρύο, ενώ το παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τους κραδασμούς και αδιάβροχο μέχρι τα 60 m/197 ft. Έτσι, είτε κάνετε πεζοπορία στη βροχή, είτε σκι και σνόουμπορντ, είτε μοτοκρός, είτε σέρφινγκ και καταδύσεις, η ανθεκτική κατασκευή της Action Cam αντέχει στις δύσκολες συνθήκες.


Βελτιωμένη ευκολία

Χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή, μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα την Action Cam σε τρίποδο για εξαιρετικά σταθερές λήψεις. Επίσης, οι συνδέσεις USB βρίσκονται πλέον στην πίσω πλευρά της κάμερας, για μεγαλύτερη ευκολία στη σύνδεση των αξεσουάρ.


Υποδοχή κάρτας Memory Stick Duo™/SD

Η υποδοχή κάρτας δέχεται κάρτες μνήμης Memory Stick Micro™ (M2) και Micro SD/SDHC/SDXC 5 (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης). Επιλέξτε την ιδανική κάρτα για εσάς, ανάλογα με τις απαιτήσεις λήψεις και τη συμβατότητα με τον υπολογιστή σας. (Οι κάρτες μνήμης δεν παρέχονται.)


Πρόσθετα φώτα εγγραφής για εύκολη αναγνώριση της κατάστασης της κάμερας

Αυτή η Action Cam διαθέτει τρία φώτα εγγραφής στο μπροστινό, το επάνω και το πίσω μέρος της κάμερας. Μπορείτε να ελέγξετε εύκολα την κατάσταση της εγγραφής από διάφορες κατευθύνσεις, αλλά και να ακούσετε τον ήχο της χρήσιμης λειτουργίας υπενθύμισης.


Δείτε τη διαδρομή σας στην Action Cam

Διαθέτει ενσωματωμένο GPS όπως τα προηγούμενα μοντέλα. Όταν χρησιμοποιείτε το Action Cam Movie Creator, μπορείτε να βλέπετε πληροφορίες τοποθεσίας και ενδείξεις ταχύτητας στην ταινία. Επίσης, η Εμφάνιση δεδομένων GPS σε βίντεο μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα ταχύτητας και να δημιουργήσει ένα άλλο αρχείο βίντεο όπου εμφανίζονται πληροφορίες ταχύτητας κ.λπ.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Μέγεθος και Βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 29,4 x 47,0 x 83,0 mm (περίπου 1 3/16" x 1 7/8" x 3 3/8")


Βάρος

Περίπου 114 g (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία), περίπου 4,1 oz. (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)


Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,5 (7,20 mm) με οπίσθιο φωτισμό


Πραγματικά pixel (βίντεο)

Περίπου 8,2 megapixel


Πραγματικά pixel (φωτογραφία)

Περίπου 8,2 megapixel


Περίπου 8,57 megapixel


Φακός

Τύπος φακού

ZEISS® Tessar


Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F2.8


Εστιακή απόσταση (35mm) (βίντεο)

f= 17 mm (ΕΥΡΥ), f= 23 mm (ΜΕΣΑΙΟ), f= 32 mm (ΜΙΚΡΟ)


Εστιακή απόσταση (35mm) (φωτογραφία)

f= 17 mm (ΕΥΡΥ), f= 23 mm (ΜΕΣΑΙΟ), f= 32 mm (ΜΙΚΡΟ)


Ελάχιστη απόσταση εστίασης

Περίπου 50 cm (περίπου 19 3/4")


Σταθεροποίηση Εικόνας

Steadyshot

Balanced Optical SteadyShot με ενεργή λειτουργία


Έκθεση

Λειτουργία έκθεσης

Πολλαπλών τμημάτων


Ελάχιστος φωτισμός

6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30)


Ισορροπία Λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο/Θερμοκρασία χρώματος/Προσαρμοσμένο


Κλείστρο

Ταχύτητα κλείστρου

1/30 – 1/10.000 (30 fps)


Λήψη

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™


Άλλες λειτουργίες λήψης

Συνεχής εγγραφή (loop recording), Motion Shot LE, Λήψη ριπής, Λήψη time-lapse 4K, Ζωντανή μετάδοση ροής


Αδιάβροχη προστασία

Έως 60 m με το παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις (MPK-UWH1)


Προστασία από τη σκόνη

Με παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις (MPK-UWH1)


Αντοχή στους κραδασμούς

Με παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις (MPK-UWH1)


Μέσα Εγγραφής

Συμβατά μέσα εγγραφής

Συμβατότητα με Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC/SDXC


Εγγραφή

Φορμά εγγραφής (βίντεο)

MP4: MPEG-4 AVC/H.264, φορμά XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264


Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

Συμβατότητα με DCF 2.0, συμβατότητα με Exif 2.3, συμβατότητα με MPF Baseline


Ανάλυση βίντεο

MP4 PS: 1920 x 1080 60p/50p, MP4 HQ: 1920 x 1080 30p/25p, MP4 STD: 1280 x 720 30p/25p, MP4 HS120 (HS100): 1280 x 720 120p/100p, MP4 HS240 (HS200): 800 x 480 240p/200p, XAVC S: 3840 x 2160 30p/25p/24p, 1920 x 1080 120p/100p, 1280 x 720 240p/200p, 1920 x 1080 60p/50p/30p/25p/24p


Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR)

MP4 PS: Περίπου 28 Mbps/HQ: Περίπου 16 Mbps/STD: Περίπου 6 Mbps/HS120 (HS100): Περίπου 28 Mbps/HS240 (HS200): Περίπου 28 Mbps


XAVC S 3840 x 2160 30p/25p/24p: Περίπου 100 Mbps/60 Mbps, 1920 x 1080 120p/100p: 100 Mbps/60 Mbps, 1280 x 720 240p/200p: 100 Mbps/60 Mbps, 1920 x 1080 60p/50p/30p/25p/24p Περίπου 50 Mbps


Μέγεθος στατικής εικόνας (φωτογρ.)

Περίπου 12 megapixel 16:9 (4608 x 2592)


Ήχος

Φορμά εγγραφής ήχου

MP4/MPEG-4 AAC-LC 2 καν., XAVC S: LPCM 2 καν.


Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο


Ηχείο

Μονοφωνικό ηχείο


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Έξοδος micro HDMI


Υποδοχή κάρτας μνήμης


Υποδοχή Multi/micro USB


Στερεοφωνικό μίνι βύσμα


Ισχύς

Απαιτήσεις ισχύος

3,6 V (μπαταρία)


Τύπος μπαταρίας

NP-BX1


Χρόνος Συνεχούς Εγγραφής (Με πλήρως φορτισμένη παρεχόμενη μπαταρία) (περίπου)

ΤΟ Wi-Fi® ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ

XAVC S: 3840 × 2160 30p 60Mbps (4K) 50 λεπτά, MP4: 1920 x 1080 30p (HQ) 125 λεπτά


ΤΟ Wi-Fi® ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ

XAVC S: 3840 × 2160 30p 60Mbps (4K) 60 λεπτά, MP4: 1920 x 1080 30p (HQ) 135 λεπτά


Τηλεχειριστήριο Live-View

ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

RM-LVR3


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠxΥxΒ)

47,8 x 52,6 x 19,0 mm


ΒΑΡΟΣ

46 g (μόνο σώμα)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

155 λεπτά (Εμφάνιση με ζωντανή προβολή)


ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Wi-Fi®, Bluetooth® V4.1    


Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1/2,5 (7,20mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Φακός :
ZEISS
Χρώμα :
White
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
5465469256
549,00 
439,00 
Κερδίζετε: 110,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από 12,80 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 219.5 €
3 Άτοκες 146.33 €
4 Άτοκες 109.75 €
5 Άτοκες 87.8 €
6 Άτοκες 73.17 €
7 Άτοκες 62.71 €
8 Άτοκες 54.88 €
9 Άτοκες 48.78 €
10 Άτοκες 43.9 €
11 Άτοκες 39.91 €
12 Άτοκες 36.58 €
13 33.77 €
14 31.36 €
15 29.27 €
16 27.44 €
17 25.82 €
18 24.39 €
19 23.11 €
20 21.95 €
21 20.9 €
22 19.95 €
23 19.09 €
24 18.29 €
25 18.44 €
26 17.73 €
27 17.07 €
28 16.46 €
29 15.89 €
30 15.37 €
31 14.87 €
32 14.4 €
33 13.97 €
34 13.56 €
35 13.17 €
36 12.8 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη