Νέο, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας για εύκολο χειρισμό

Νέο, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας για εύκολο χειρισμό

Επιλέξτε και αλλάξτε λειτουργίες πιο εύκολα από ποτέ χάρη στο νέο, έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Η πρόσβαση στα μενού είναι εύκολη υπόθεση. Απολαύστε άψογη εμπειρία ρύθμισης κάμερας και βρείτε τις τέλειες ρυθμίσεις για τις δικές σας ανάγκες λήψης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την κάμερα μέσω smartphone με την εφαρμογή Imaging Edge Mobile.

Το SteadyShot™ εξαλείφει τους κραδασμούς και τη θόλωση

Από το πιο βραχώδες μονοπάτι μέχρι την πιο δύσκολη εμπειρία σέρφινγκ, θέλετε να τραβάτε πεντακάθαρα βίντεο που οι θεατές σας πραγματικά θα απολαμβάνουν να παρακολουθούν. Το SteadyShot αντισταθμίζει τις ταλαντώσεις της εικόνας στον αισθητήρα. Αυτό σημαίνει μείωση της θόλωσης της κινούμενης εικόνας και των επιπέδων του θορύβου, ακόμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αισθητήρας Exmor R® CMOS με ενισχυμένη ευαισθησία

Αισθητήρας Exmor R® CMOS με ενισχυμένη ευαισθησία

Κατάβαση από το βουνό με το ποδήλατο σε υψηλές ταχύτητες καθώς νυχτώνει; Διαδρομές με καγιάκ ενώ ο ήλιος ανατέλλει; Όλες οι λήψεις σας θα έχουν άριστη ποιότητα χάρη στον αισθητήρα Exmor R® CMOS της Sony, ο οποίος διαθέτει υψηλή ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό και εξασφαλίζει βελτιωμένη ευκρίνεια, μειώνοντας δραστικά τον κόκκο των εικόνων.

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Sony αναπαράγει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι, μέσω επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το LSI (ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας) εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, το BIONZ X προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και πιο χαμηλό θόρυβο κατά τη λήψη φωτογραφιών ή ταινιών.

Ευκρινής, υπερ-ευρυγώνιος φακός ZEISS® Tessar

Ευκρινής, υπερ-ευρυγώνιος φακός ZEISS® Tessar

Τραβήξτε εκπληκτικές ευρυγώνιες λήψεις με το φακό ZEISS® Tessar ή επιλέξτε τυπικές αλλά εντυπωσιακές γωνίες θέασης. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες στις πιο δύσκολες πίστες σκι, σε ορεινά μονοπάτια, ορμητικά ποτάμια ή στο κοντινότερο πάρκο.

Λειτουργία ρύθμισης γωνίας θέασης

Ανακαλύψτε νέους ευέλικτους τρόπους για να διαφοροποιήσετε τις λήψεις δράσης, με δραματικά εφέ και πιο συναρπαστικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τη γωνία θέασης σε δύο επίπεδα μεταξύ των επιλογών οπτικού πεδίου "Ευρύ" και "Μικρό". Επιπλέον, η εύκολα ρυθμιζόμενη λειτουργία ζουμ επιτρέπει την αλλαγή του ζουμ κατά τη λήψη. 

Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο αποτυπώνει ήχο υψηλής ποιότητας

Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο αποτυπώνει ήχο υψηλής ποιότητας

Βελτιώστε ακόμη περισσότερο μια εκπληκτική ταινία, με υπέροχο ήχο. Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο σάς επιτρέπει να καταγράφετε τους ήχους της περιπέτειάς σας με φυσικό τρόπο. Ο καθαρός ήχος με μειωμένο θόρυβο προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες λήψεις ταινίας.

Λήψη time-lapse 4K

Λήψη time-lapse 4K

Με το time-lapse δημιουργείτε ταινίες με εφέ παρέλευσης χρόνου από φωτογραφίες υψηλής ποιότητας 4K που καταγράφονται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα. Μετά, το Action Cam Movie Creator ή το Action Cam (έκδοση 2.0)4 τις μετατρέπει σε ταινία time-lapse.

Highlight Movie Maker με ανίχνευση προσώπου 

Ανακαλύψτε πόσο εύκολα λειτουργεί η ενσωματωμένη εφαρμογή Highlight Movie Maker με την ανίχνευση προσώπων, για αυτόματη επεξεργασία από την κάμερα. Η εφαρμογή Highlight Movie Maker υποστηρίζει επίσης μεγαλύτερο εύρος σκηνών, από αθλητικά γεγονότα έως καθημερινές καταστάσεις και ταξίδια, επιλέγοντας αυτόματα τα σημαντικότερα σημεία των λήψεων για τη δημιουργία μιας ταινίας στιγμιότυπων με μουσική υπόκρουση. Μπορείτε να μοιραστείτε αμέσως το έργο σας με ένα smartphone.

Μη αυτόματος έλεγχος για εξειδικευμένες λήψεις ταινίας

Μη αυτόματος έλεγχος για εξειδικευμένες λήψεις ταινίας

Εξερευνήστε εξειδικευμένες λειτουργίες λήψης για εντυπωσιακές ταινίες δράσης και μοιραστείτε με συγγενείς, φίλους και άλλα άτομα. Χρησιμοποιήστε προηγμένες μη αυτόματες ρυθμίσεις, όπως η ισορροπία λευκού και η μετατόπιση αυτόματης έκθεσης, και βελτιστοποιήστε τη φωτεινότητα και την απόχρωση ώστε να εναρμονίζεται με εικόνες που έχουν τραβηχτεί από άλλες βιντεοκάμερες, για να επεξεργάζεστε πιο εύκολα τις ταινίες σας. Δείξτε την αξία και το στυλ σας ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε σκηνές δράσης.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream (επί του παρόντος IBM Cloud Video)

Κοινοποιήστε σε πραγματικό χρόνο τις εντυπωσιακές σας καταβάσεις στο σκι ή τα θεόρατα κύματα που αντιμετωπίσατε με την ιστιοσανίδα σας (και τις θεαματικές βουτιές που ακολούθησαν, φυσικά). Μεταδώστε σκηνές μέσω ροής σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

120 fps με ανάλυση HD για βίντεο αργής κίνησης

120 fps με ανάλυση HD για βίντεο αργής κίνησης

Δείτε κάθε λεπτομέρεια της γρήγορης δράσης σε ομαλή αργή κίνηση, χάρη στην εγγραφή με υψηλό ρυθμό καρέ 120 fps σε ανάλυση HD.

Λήψη ριπής

Λήψη ριπής

Αποτυπώστε σκηνές γρήγορης δράσης με τη λήψη ριπής. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να καταγράψετε κάθε στάδιο μιας κίνησης ή μετάβασης με έως και 8 λήψεις υψηλής ποιότητας και, στη συνέχεια, να αναλύσετε κάθε εικόνα για να τελειοποιήσετε το στυλ σας. Διαθέσιμες ρυθμίσεις: 8 fps/1 δευτερόλεπτο, 5 fps/2 δευτερόλεπτα και 2 fps/5 δευτερόλεπτα.

Το Motion Shot LE

Το Motion Shot LE

Καταγράψτε μια ολόκληρη σκηνή δράσης σε ένα και μοναδικό καρέ. Η λειτουργία αυτή δημιουργεί μια σύνθετη εικόνα ενός θέματος που βρίσκεται σε κίνηση, με ρυθμιζόμενη ταχύτητα λήψεων ριπής: 8 fps/1 δευτερόλεπτο, 5 fps/2 δευτερόλεπτα και 2 fps /5 δευτερόλεπτα.

Έλεγχος

Έλεγχος

Χρησιμοποιήστε έως και πέντε κάμερες για να δημιουργήσετε συναρπαστικές κατακόρυφες λήψεις προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε όλες τις κάμερες εύκολα, με το τηλεχειριστήριο Live-View (δεν παρέχεται με το HDRAS50) ή μέσω smartphone, με την εφαρμογή Imaging Edge Mobile.

Action Cam Movie Creator για εύκολη, δημιουργική επεξεργασία

Κάντε τις ταινίες σας να φαίνονται ακόμη καλύτερες με το Action Cam Movie Creator. Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε βίντεο γρήγορα και εύκολα, χάρη σε μια σειρά λειτουργιών, όπως η λήψη time-lapse 4K και το βίντεο αργής κίνησης. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε τα βίντεο προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά κατά 90˚ με την Περιστροφή ταινιών ή να χρησιμοποιήσετε την Πολλαπλή προβολή για να συνδυάσετε έως και τέσσερα τμήματα βίντεο, τα οποία καταγράφονται ταυτόχρονα από διαφορετικές κάμερες, και να τα δείτε όλα σε μια διαιρεμένη οθόνη.

Πρακτική λειτουργία συνεχούς εγγραφής

Πρακτική λειτουργία συνεχούς εγγραφής

Με τη λειτουργία συνεχούς εγγραφής (loop recording), είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε εκείνη την ιδανική λήψη. Μπορείτε να επιλέξετε λήψη συνεχούς εγγραφής και διαγραφής με επιλογές διάρκειας 5, 20, 60, 120 λεπτών ή με "απεριόριστη" διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να χάσετε τις καθοριστικές στιγμές της λήψης σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαθέσιμη χωρητικότητα.

Εφαρμογή Action Cam

Εφαρμογή Action Cam

Η εύχρηστη εφαρμογή για φορητές συσκευές σάς επιτρέπει να “δείχνετε την αξία σας” οποτεδήποτε, οπουδήποτε — χάρη στην εύκολη επεξεργασία βίντεο με time-lapse, την αργή/γρήγορη κίνηση και την ασύρματη μεταφορά αρχείων ταινιών.

Το περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις παρέχεται στον τυπικό εξοπλισμό

Το περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις παρέχεται στον τυπικό εξοπλισμό

Χρησιμοποιήστε την Action Cam για καταδύσεις σε βάθος έως 60 μέτρα χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε προαιρετικό εξοπλισμό. Χάρη στην επίπεδη οθόνη, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα όλα τα κουμπιά της κάμερας μέσα από το περίβλημα. Επιπλέον, θωρακίζει αυτήν την ανθεκτική κάμερα μικρού μεγέθους από χτυπήματα, υγρασία, σκουριά και άμμο. Απολαύστε ξέγνοιαστα τις περιπέτειές σας στο νερό και επεκτείνετε τις εξερευνήσεις σας σε δύσβατες περιοχές.

Βελτιωμένη ευκολία 

Βελτιωμένη ευκολία 

Χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή, μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα την Action Cam σε τρίποδο για εξαιρετικά σταθερές λήψεις. Επίσης, οι συνδέσεις USB βρίσκονται πλέον στην πίσω πλευρά της κάμερας, για μεγαλύτερη ευκολία στη σύνδεση των αξεσουάρ.

Υποδοχή κάρτας Memory Stick Duo™/SD

Υποδοχή κάρτας Memory Stick Duo™/SD

Η υποδοχή κάρτας δέχεται κάρτες μνήμης Memory Stick Micro™ (M2™) και Micro SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης). Επιλέξτε την ιδανική κάρτα για εσάς, ανάλογα με τις απαιτήσεις λήψεις και τη συμβατότητα με τον υπολογιστή σας. (Οι κάρτες μνήμης δεν παρέχονται.)

Πρόσθετα φώτα εγγραφής για εύκολη αναγνώριση της κατάστασης της κάμερας

Πρόσθετα φώτα εγγραφής για εύκολη αναγνώριση της κατάστασης της κάμερας

Αυτή η Action Cam διαθέτει τρία φώτα εγγραφής στο μπροστινό, το επάνω και το πίσω μέρος της κάμερας. Μπορείτε να ελέγξετε εύκολα την κατάσταση της εγγραφής από διάφορες κατευθύνσεις, αλλά και να ακούσετε τον ήχο της χρήσιμης λειτουργίας υπενθύμισης.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Μέγεθος και Βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 24,2 x 47,0 x 83,0 mm


Βάρος

83 g (περιλαμβάνεται παρεχόμενη μπαταρία)


Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,3 (7,77 mm) με οπίσθιο φωτισμό


Πραγματικά pixel (βίντεο)

Περίπου 11,1 megapixel


Πραγματικά pixel (φωτογραφία)

Περίπου 11,1 megapixel


Φακός

Τύπος φακού

ZEISS® Tessar


Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F2.8


Εστιακή απόσταση (35mm) (βίντεο)

f=18,4 mm (ΕΥΡΥ)


f=21,8 mm (ΜΙΚΡΟ)


Εστιακή απόσταση (35mm) (φωτογραφία)

f=18,4 mm (ΕΥΡΥ)


f=21,8 mm (ΜΙΚΡΟ)


Ελάχιστη απόσταση εστίασης

Περίπου 30 cm


Σταθεροποίηση Εικόνας

Steadyshot

Ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot


Έκθεση

Λειτουργία έκθεσης

Πολλαπλών τμημάτων


Ελάχιστος φωτισμός

6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30)


Ισορροπία Λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο/Θερμοκρασία χρώματος/Προσαρμοσμένο


Κλείστρο

Ταχύτητα κλείστρου

1/30 - 1/10.000 (30fps)


Λήψη

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™


Άλλες λειτουργίες λήψης

Συνεχής εγγραφή (loop recording), Motion Shot LE, Λήψη ριπής, Λήψη time-lapse, Ζωντανή μετάδοση ροής


Αδιάβροχη προστασία

Με παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις (MPK-UWH1)


Προστασία από τη σκόνη

Με παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις (MPK-UWH1)


Αντοχή στους κραδασμούς

Με παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις (MPK-UWH1)


Μέσα Εγγραφής

Συμβατά μέσα εγγραφής

Συμβατότητα με Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC/SDXC


Εγγραφή

Φορμά εγγραφής (βίντεο)

MP4: MPEG-4 AVC/H.264


Φορμά XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264


Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

Συμβατότητα με DCF έκδ. 2.0, συμβατότητα με Exif έκδ. 2.3, συμβατότητα με MPF Baseline


Ανάλυση βίντεο

MP4 PS: 1920x1080 60p/50p, MP4 HQ: 1920x1080 30p/25p, MP4 STD: 1280x720 30p/25p, MP4 HS120 (HS100): 1280x720 120p/100p, XAVC S: 1920x1080 60p/50p/30p/25p/24p


Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR)

MP4 PS: Περίπου 28 Mbps/HQ: Περίπου 16 Mbps/STD: Περίπου 6 Mbps/HS120(HS100): Περίπου 28 Mbps


XAVC S 60p/30p/24p περίπου 50 Mbps, 50p/25p περίπου 50 Mbps


Μέγεθος στατικής εικόνας (φωτογρ.)

Περίπου 11,9 megapixel 16:9 (4608 x 2592)


Ήχος

Φορμά εγγραφής ήχου

MP4/MPEG-4 AAC-LC 2 καν.


Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο


Ηχείο

Μονοφωνικό ηχείο


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Υποδοχή Multi/Micro USB


Ισχύς

Απαιτήσεις ισχύος

3,6 V (πακέτο μπαταριών)


Τύπος μπαταρίας

NP-BX1    


Αισθητήρας :
1/2,3" (7,76 mm)
Βίντεο :
Full HD
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
23210254123
219,00 
179,00 
Κερδίζετε: 40,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από 5,22 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 89.5 €
3 Άτοκες 59.67 €
4 Άτοκες 44.75 €
5 Άτοκες 35.8 €
6 Άτοκες 29.83 €
7 Άτοκες 25.57 €
8 Άτοκες 22.38 €
9 Άτοκες 19.89 €
10 Άτοκες 17.9 €
11 Άτοκες 16.27 €
12 Άτοκες 14.92 €
13 14.46 €
14 13.43 €
15 12.53 €
16 11.75 €
17 11.06 €
18 10.44 €
19 9.89 €
20 9.4 €
21 8.95 €
22 8.54 €
23 8.17 €
24 7.83 €
25 7.52 €
26 7.23 €
27 6.96 €
28 6.71 €
29 6.48 €
30 6.27 €
31 6.06 €
32 5.87 €
33 5.7 €
34 5.53 €
35 5.37 €
36 5.22 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη