FDR-AX43:Περιέχει μηχανισμό gimbal

Περιέχει μηχανισμό gimbal

Το Balanced Optical SteadyShot™ της Sony είναι ένα μοναδικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, με μοναδικό μηχανισμό gimbal, περίπου 13 φορές πιο αποτελεσματικό από άλλα οπτικά συστήματα. Βγάλτε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας, σε πλήρες ζουμ ή ενώ τρέχετε, χωρίς ογκώδη εξωτερικά gimbal. Σε λειτουργία λήψης HD, μειώνεται ακόμα περισσότερο η αστάθεια της μηχανής, χάρη στην έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες, η οποία αντισταθμίζει τους κραδασμούς σε μετατόπιση, κλίση, κύλιση, πρόνευση και εκτροπή.

Αξεσουάρ για κάθε στιλ φωτογράφισης

Αξεσουάρ για κάθε στιλ φωτογράφισης

Απολαύστε νέες δυνατότητες αφήγησης ιστοριών, με μια σειρά από αξεσουάρ, από μικρόφωνα έως λαβές, σχεδιασμένα για επαγγελματικά αποτελέσματα και ομαλή συμβατότητα.

Ποιότητα εικόνας 4K

Ποιότητα εικόνας 4K

Γυρίστε ταινίες με τον εντυπωσιακό ρεαλισμό και τη λεπτομέρεια της ανάλυσης 4K (3840 x 2160). Με τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια από το Full HD, όλες οι εικόνες σας βελτιώνονται με τις διακριτικές λεπτομέρειες που κάνουν τις εικόνες να πάλλονται από ζωή.

Ο πιο σύγχρονος αισθητήρας εικόνας αποκλειστικά για ανάλυση 4K

Ο πιο σύγχρονος αισθητήρας εικόνας αποκλειστικά για ανάλυση 4K

Η νέα γενιά αισθητήρων έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη εγγραφή σε 4Κ. Με μέγεθος pixel περίπου 1,6 μεγαλύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα, η AX43 βγάζει όμορφες εικόνες με λιγότερο θόρυβο, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες χαμηλού ή έντονου φωτισμού.

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar T* για 4K

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar T* για 4K

Η AX43 διαθέτει ειδικό φακό, ειδικά κατασκευασμένο για την υψηλότερης ποιότητας απεικόνιση σε 4Κ, σε ολόκληρο το εύρος, από ευρυγώνιο έως τηλεφακό. Η χρήση στοιχείων φακού AA (προηγμένος ασφαιρικός) διασφαλίζει ότι, ακόμα και σε μικρές διαστάσεις, κάθε σκηνή αποτυπώνεται πιστά, ενώ το γυαλί ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) αποδίδει με ακρίβεια τα χρώματα, χωρίς απόκλιση. Η επίστρωση ZEISS® T* βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα εικόνας, μειώνοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις, όπως τα είδωλα και τις λάμψεις.

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο κορυφαίος ευρυγώνιος φακός σάς επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερα από το τοπίο ή τον εσωτερικό χώρο, όταν δεν μπορείτε να σταθείτε πιο μακριά. Ακόμα και χωρίς ευρυγώνιο φακό μετατροπής, η βιντεοκάμερα προσφέρει ευρεία γωνία λήψης 26,8 mm (αναλογία εικόνας 16:9) στη λειτουργία ταινίας.

Υπερδειγματοληπτική αναπαραγωγή Full HD

Υπερδειγματοληπτική αναπαραγωγή Full HD

Βελτιώστε την εμπειρία προβολής, ακόμα και χωρίς τηλεόραση 4K. Μέσω της υπερδειγματοληψίας, η κάμερα υποβαθμίζει αυτόματα τις λήψεις 4K σε εκπληκτικό Full HD.

Ταχύτατη απόκριση της αυτόματης εστίασης για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Ταχύτατη απόκριση της αυτόματης εστίασης για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Η Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση επιτυγχάνει γρήγορα και με ακρίβεια αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης, ελαχιστοποιώντας την κίνηση του φακού, προβλέποντας το εύρος της αυτόματης εστίασης και επιταχύνοντας τη μονάδα φακού, βελτιώνοντας έτσι την απόκριση ώστε να αποτυπώνετε περισσότερες φευγαλέες στιγμές.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Βελτιώστε την παρακολούθηση κινούμενων θεμάτων, με ένα άγγιγμα. Απλώς επιλέξτε το θέμα σας στην οθόνη αφής LCD, κι η AX43 θα αρχίσει αυτόματα να προσαρμόζει το πλαίσιο παρακολούθησης και θα κλειδώσει ακόμα και σε στόχους που κινούνται γρήγορα, για γρήγορη αυτόματη εστίαση.

Ανίχνευση προσώπου και Smile Shutter

Ανίχνευση προσώπου και Smile Shutter

Χρησιμοποιήστε την ανίχνευση προσώπου για να βελτιώσετε την εστίαση, την έκθεση και το χρώμα για τα κεντρικά άτομα σε μια λήψη, ακόμα και στις selfie. Έτσι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι η σύνθεση και η αφήγηση της σκηνής. Βάλτε σε προτεραιότητα ένα πρόσωπο, απλώς αγγίζοντάς το στην οθόνη LCD. Και με το Smile Shutter, μπορείτε να ρυθμίσετε τη μηχανή να τραβάει αυτόματα στατικές λήψεις από αυτά τα μαγικά, φευγαλέα χαμόγελα, ακόμα και κατά την εγγραφή ταινίας.

Golf Shot

Golf Shot

Αποτυπώστε και αναλύστε κίνηση υψηλής ταχύτητας, χωρίς ακριβό εξοπλισμό. Η λειτουργία Golf Shot προσφέρει τη δυνατότητα λήψης βίντεο και αλληλουχίας στατικών εικόνων που αποκαλύπτουν κάθε βήμα της δράσης.

Εκτεταμένες δυνατότητες λήψης ζουμ 

Εκτεταμένες δυνατότητες λήψης ζουμ 

Με υψηλής ποιότητας, σταθεροποιημένο οπτικό ζουμ 20x έχετε αρκετό εύρος για να βγάλετε το θέμα σας. Και στις μακρινές λήψεις, το ζουμ ευκρινούς εικόνας χρησιμοποιεί αποκλειστικό αλγόριθμο για να προσφέρει ποιότητα οπτικού ζουμ ακόμα και σε έως 40x (30x σε λειτουργία 4K).

Ρεαλιστική εγγραφή φωνών, μουσικής και άλλων ήχων

Ρεαλιστική εγγραφή φωνών, μουσικής και άλλων ήχων

Χάρη στις τρεις κάψουλες που διαθέτει, το μικρόφωνο AX43 συγκεντρώνει ήχο από πέντε κατευθύνσεις και, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου, προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη ενσωματωμένη εγγραφή ήχου. Ο θόρυβος περιβάλλοντος μειώνεται περίπου κατά 40% και θα απολαμβάνετε καλύτερο στερεοφωνικό ήχο ή διαχωρισμό ήχου Surround 5.1 καναλιών (AVCHD), για αναπαραγωγή υψηλότερης πιστότητας, πιο καθαρούς διαλόγους και πιο εντυπωσιακά soundtrack.

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας σε αργή κίνηση υψηλής ποιότητας

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας σε αργή κίνηση υψηλής ποιότητας

Με υποστήριξη για λήψη σε υψηλό ρυθμό καρέ έως 100 fps/120 fps σε Full HD, μπορείτε να δημιουργήσετε εγγραφές σε αργή κίνηση, αναδεικνύοντας κάθε στιγμή με εκπληκτική λεπτομέρεια. Απλώς κάντε εισαγωγή του βίντεο στο δωρεάν λογισμικό PlayMemories Home ή σε άλλο γνωστό λογισμικό επεξεργασίας, για να αποκαλυφθεί η ομαλή, ευκρινής δράση, ακόμα και στις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες.

Λήψη time-lapse 4K

Λήψη time-lapse 4K

Με τη λήψη time-lapse, μπορείτε να τραβήξετε πολλές στατικές εικόνες μιας σκηνής επί συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, σε καθορισμένα διαστήματα μεταξύ των λήψεων. Οι εικόνες μπορούν να συνδυαστούν για τη δημιουργία μιας ταινίας time-lapse υψηλής ανάλυσης σε υπολογιστή ή να προβληθούν με απλή λειτουργία προεπισκόπησης μεταβλητής ταχύτητας στη φωτογραφική μηχανή, ακόμα και σε υψηλή ανάλυση 4Κ.

Περικοπή αναπαραγωγής

Περικοπή αναπαραγωγής

Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εικόνας και να το αναπαραγάγετε σε Full HD, χάρη στην υψηλή ανάλυση 4K. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της περικοπής με τον μοχλό ζουμ ή το εικονίδιο οθόνης στην οθόνη.

Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Με την AX43, μπορείτε να ενσωματώσετε δεδομένα πληροφοριών σε ένα βίντεο, για επαγγελματικές ροές εργασιών και παρακολούθηση. Η λειτουργία χρονοκώδικα καταγράφει μια ακολουθία συγχρονισμού με ακρίβεια καρέ, ιδανική για επεξεργασία αντιστοίχισης ακριβείας, σε λήψεις από πολλές μηχανές. Τα bit χρήστη προσφέρουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός δείκτη αναφοράς οκτώ χαρακτήρων, όπως ενός αριθμού σκηνής, μαζί με τις λήψεις σας, για πιο εύκολη παρακολούθηση στο στάδιο του post-production.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Η AX43 μπορεί να καταγράψει βίντεο σε φορμά XAVC S για υψηλής ποιότητας εικόνες. Έχοντας ως βάση τα φορμά που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές παραγωγές, το XAVC S προσφέρει ρυθμούς μετάδοσης bit έως 100 Mbps και εξαιρετικά αποδοτική συμπίεση, για λεπτομερείς εικόνες και αρχεία σε διαχειρίσιμα μεγέθη.

Μικρόφωνο για ήχο Surround 5.1 καναλιών

Μικρόφωνο για ήχο Surround 5.1 καναλιών

Ηχογραφήστε καθαρό ήχο που μεταφέρει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα της σκηνής και απολαύστε αναπαραγωγή ήχου Surround στο σύστημα home cinema που διαθέτετε. Παρακολουθήστε τα επίπεδα κάθε καναλιού στην οθόνη LCD, χάρη στις ενδείξεις επιπέδου.

Εξουδετέρωση ήχου

Εξουδετέρωση ήχου

Μειώστε την ένταση της φωνής ενός χρήστη που κινηματογραφεί σε κοντινή απόσταση πίσω από την κάμερα, χάρη στο πρωτοποριακό μικρόφωνο και τη λειτουργία εξουδετέρωσης ήχου.

Motion Shot Video

Motion Shot Video

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Motion Shot Video για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές ακολουθίες αναπαραγωγής, με εικόνες του κινούμενου θέματός σας σε υπέρθεση, αναδεικνύοντας κάθε δέκατο του δευτερολέπτου της δράσης. Μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα ανάμεσα στις λήψεις, δημιουργώντας εκπληκτικές εικόνες για να κοινοποιήσετε στους φίλους σας, ή να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης αθλητικών σκηνών στην οθόνη.

Διπλή εγγραφή βίντεο

Διπλή εγγραφή βίντεο

Κάντε εγγραφή ταινίας σε δύο φορμά ταυτόχρονα, ένα υψηλής ποιότητας XAVC S ή AVCHD και ένα σε φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο έτοιμο για άμεση αποστολή και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Βελτιώστε την επεξεργασία των βίντεο με το Highlight Movie Maker. Χάρη στη διπλή εγγραφή βίντεο, η FDR-AX43 διαθέτει δυνατότητα ταυτόχρονης εγγραφής σε ανάλυση 4K (3840 x 2160) ή Full HD (1920×1080), και HD (1280x720), για ποιοτική αποθήκευση και εύκολη κοινοποίηση. Για τις αναλύσεις HD (1280 x 720) χρησιμοποιείται αποδοτικό φορμά βίντεο MP4 για γρήγορη και εύκολη δημιουργία στιγμιότυπων ταινιών HD, για άμεση κοινοποίηση, καθώς και μεταβάσεις βίντεο και τη μουσική υπόκρουση της επιλογής σας.

Έλεγχος

Έλεγχος

Οι περισσότερες λήψεις προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες επεξεργασίας. Καταγράψτε άνετα λήψεις από διάφορες γωνίες, χρησιμοποιώντας είτε κάμερες που έχετε τοποθετήσει πάνω στην Handycam® είτε κάμερες που ενεργοποιούνται ασύρματα. Με τον έλεγχο πολλών καμερών, μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα τις ρυθμίσεις λήψης σε συμβατές συσκευές συνδεδεμένες μέσω Wi-Fi®. 

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ, με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα, μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Μπορείτε να χειριστείτε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να συνδέεστε απλώς ακουμπώντας τη συσκευή σας στη μηχανή. 

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R CMOS τύπου 1/2,5 (7,20 mm) με οπίσθιο φωτισμό


Πραγματικά pixel (βίντεο)

περίπου 8,29 megapixel (16:9)


Πραγματικά pixel (φωτογραφία)

περίπου 8,29 megapixel (16:9) / περίπου 6,22 megapixel (4:3)


Επεξεργαστής

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X


Φακός

Τύπος φακού

Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*


Διάμετρος φίλτρου

55 mm


Κάλυμμα φακού

Αυτόματο


Διάφραγμα

F2,0-3,8


Εστιακή απόσταση

f= 4,4-88 mm


Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (βίντεο)

f=26,8-536,0 mm (16:9)


f=1 1/16-21 1/8 ίντσες


Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (φωτογραφία)

f=26,8-536,0 mm (16:9) f=32,8-656,0 mm (4:3)


f=1 1/16-21 1/8 ίντσες (16:9), f=1 5/16-25 7/8 ίντσες (4:3)


Ελάχιστη απόσταση εστίασης

Περίπου 1 cm (ευρυγώνιος), περίπου 80 cm (τηλεφακός), περίπου 13/32 ίντσες (ευρυγώνιος), περίπου 31 1/2 ίντσες (τηλεφακός)


Διάφραγμα ίριδας 

6 λεπίδες


Ουδέτερο φίλτρο

-


Ζουμ

Οπτικό ζουμ

20x


Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

4K: 30x, HD: 40x


Ψηφιακό ζουμ

250x


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

-


Οπτικό πεδίο

-


Ρύθμιση διόπτρας

-


LCD

Τύπος οθόνης

Οθόνη Clear Photo LCD 7,5 cm (τύπου 3.0) (460.800 κουκκίδες), Ευρεία (16:9)


Πάνελ αφής

Ναι


Έλεγχος φωτεινότητας

Ναι (μενού)


Εμφάνιση δείκτη/πλέγματος

Γραμμή πλέγματος


Προσαρμογή γωνίας

Γωνία ανοίγματος: έως 90 μοίρες, γωνία περιστροφής: έως 270 μοίρες


Σταθεροποίηση Εικόνας

Τύπος σταθεροποίησης εικόνας

Τεχνολογία Balanced Optical SteadyShot με έξυπνη ενεργή λειτουργία (σε 5 άξονες)


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση αντίθεσης


Σημεία εστίασης

-


Λειτουργία εστίασης

Αυτόματο / Μη αυτόματο (οθόνη αφής)


Περιοχή εστίασης

Εστίαση πλήρους εύρους/Εστίαση σημείου


Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση

Ναι


Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης


Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης

Οθόνη peaking


Έκθεση

Λειτουργία

Αυτόματο, Ευέλικτο σημείο (οθόνη αφής), Μη αυτόματο (μενού)


Λειτουργίες μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων/σημείου


Αντιστάθμιση έκθεσης

Μετατόπιση αυτόματης έκθεσης (οθόνη αφής)


Λειτουργία χαμηλού φωτισμού

Ναι


Αυτόματος έλεγχος ίριδας

F2,0-F11


Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας

F2,0-F11


Υποβοήθηση μη αυτόματης έκθεσης

Εμφάνιση μοτίβου Zebra


Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού

Ναι (Αυτόματα)


Έλεγχος απολαβής

Αυτόματο


Όριο AGC

Ναι


Ελάχιστος φωτισμός

4K: Τυπικό: 9 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/50) HD: Τυπικό: 6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/50), 4K: Χαμηλός φωτισμός 1,8 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25) HD: Χαμηλός φωτισμός 1,2 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25)


Ταχύτητα Κλείστρου

Αυτόματος έλεγχος εύρους

1/6-1/10000


Κανονική

1/50-1/10000


Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας (λειτουργία φωτογράφισης)

1/25-1/10000


Μη αυτόματο κλείστρο

1/6-1/10000


Ομαλή αργή κίνηση

1/215-1/10000


Ισορροπία Λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο/Με ένα πάτημα/Εξωτ. χώρου/Εσωτ. χώρου


Μετατόπιση ισορροπίας λευκού

Ναι


Φλας

Σύστημα μέτρησης φλας

Προ-μέτρηση φλας TTL


Αντιστάθμιση φλας

Ναι (3 βήματα)


Λειτουργία φλας

Αυτόματο/Ενεργό/Ανενεργό


Μέσα Αποθήκευσης

Τύπος μέσων

XAVC S 4K (100M Mbps): Κάρτα μνήμης SDHC (4 GB και πάνω, UHS-I U3 ή υψηλότερο) / Κάρτα μνήμης SDXC (UHS-I U3 ή υψηλότερο), XAVC S 4K (60 Mbps): Κάρτα μνήμης SDHC (4 GB και πάνω, κατηγορίας 10 ή ανώτερης) / Κάρτα μνήμης SDXC (κατηγορίας 10 ή ανώτερης), XAVC S HD: Κάρτα μνήμης SDHC (4 GB και πάνω, κατηγορίας 10 ή ανώτερης) / Κάρτα μνήμης SDXC (κατηγορίας 10 ή ανώτερης), AVCHD, Στατικές εικόνες: Memory Stick PRO Duo (Mark 2), Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, Κάρτα μνήμης SD / SDHC / SDXC (κατηγορίας 4 ή ανώτερης)


Εσωτερικά μέσα

-


Εγγραφή

Φορμά εγγραφής (βίντεο)

Φορμά XAVC S: MPEG4-AVC / H.264, Συμβατότητα με φορμά AVCHD έκδ. 2.0: MPEG4-AVC / H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264


Ανάλυση βίντεο

XAVC S 4K: 3840 x 2160 / 25p, 24p, XAVC S HD: 1920 x 1080 / 50p, 25p, 24p, AVCHD: 1920 x 1080 / 50p (PS), 25p (FX, FH), 24p (FX, FH), 50i (FX, FH), 1440 x 1080 / 50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 / 25p


Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR)

XAVC S 4K: περίπου 100 Mbps, XAVC S 4K: περίπου 60 Mbps, XAVC S HD: περίπου 50 Mbps, AVCHD PS: περίπου 28 Mbps / FX: περίπου 24 Mbps / FH: περίπου 17 Mbps / HQ: περίπου 9 Mbps / LP: περίπου 5 Mbps, MP4: περίπου 3 Mbps


Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (Συμβατότητα με DCF έκδ. 2.0, συμβατότητα με Exif έκδ. 2.3, συμβατότητα με MPF Baseline)


Μέγεθος στατικής εικόνας (λειτουργία φωτογράφισης)

L: 16,6 megapixel 16:9 (5440 x 3056), 12,5 megapixel 4:3 (4080 x 3056), M: 8,3 megapixel 16:9, (3840 x 2160), 6,2 megapixel 4:3 (2880 x 2160), S: 2,1 megapixel 16:9 (1920 x 1080), 0,3 megapixel 4:3 (640 x 480)


Μέγεθος εικόνας (λειτουργία ταινίας)

M: 8,3 megapixel 16:9 (3840x2160), S: 2,1 megapixel 16:9 (1920x1080)


Μέγεθος στατικής εικόνας (λήψη time-lapse)

4K: L (8,3 M


3840 x 2160) / HD: S (2,1 M


1920 x 1080


Στατική εικόνα (διπλή εγγραφή)

M: 8,3 megapixel 16:9 (3840 x 2160), S: 2,1 megapixel 16:9 (1920 x 1080)


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο ζουμ


Φορμά εγγραφής ήχου

LPCM 2 καναλιών (48 kHz / 16 bit), Dolby Digital 5.1 καναλιών, Dolby Digital 5.1 Creator, Στερεοφωνικός ήχος Dolby Digital 2 καναλιών, Dolby Digital Stereo Creator, MPEG-4 AAC-LC 2 καναλιών


Έλεγχος επιπέδου μικροφώνου

Ναι (31 βήματα)


Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου

Ναι (Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση)


Εξουδετέρωση ήχου

Ναι


Ηχείο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο με ζουμ, Μονοφωνικό ηχείο


Προηγμένη Λειτουργία

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας

Ναι (100 p / 1920 x 1080, 100 / 60 Mbps)


Λήψη time-lapse

Λήψη time-lapse, Διάστημα λήψεων (1/2/5/10/30/60 δευτ.), Αριθμός λήψεων (1-999), Μέγεθος εικόνας λήψης [4K: L (8,3 M, 3840 x 2160) / HD: S (2,1 M, 1920 x 1080)], Λειτουργία αυτόματης έκθεσης (Κλείδωμα αυτόματης έκθεσης / Παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης)


Επιλογή σκηνής

Αυτόματο / Νυχτερινή σκηνή / Αυγή και Ηλιοβασίλεμα / Πυροτεχνήματα / Τοπίο / Πορτραίτο / Προβολέας / Παραλία / Χιόνι


Σύστημα υπερύθρων NightShot

-


Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Ναι


Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου , Cinematone, Golf Shot (Ναι), Ομαλή εγγραφή σε αργή κίνηση (Ναι), Εφέ εξασθένισης (Λευκό / Μαύρο), Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση (Πορτραίτο / Βρέφος/ Περπάτημα / Τρίποδο / Οπίσθιος φωτισμός / Τοπίο / Προβολέας / Λυκόφως/ Macro / Χαμηλός φωτισμός / Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου), Smile Shutter (Ανενεργό / Διπλή εγγραφή / Πάντα ενεργό), Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών, Άμεση αντιγραφή


Αναπαραγωγή

Γρήγορη αναπαραγωγή

Περίπου 5 φορές / 10 φορές / 30 φορές / 60 φορές


Αργή αναπαραγωγή

Μετάβαση προς τα εμπρός: ταχύτητα 1/5, Μετάβαση προς τα πίσω: ταχύτητα 1/2


Περικοπή αναπαραγωγής

Ναι


Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker, μουσική υπόκρουση για ταινίες στιγμιότυπων (6 προεγκατεστημένα αρχεία μουσικής, συμβατότητα με μεταφορά μουσικής)


Motion Shot Video

Ναι


Παρουσίαση διαφανειών (φωτογραφία)

Παρουσίαση διαφανειών


Συσκευή Προβολής

Έξοδος φωτισμού

-


Έξοδος ανάλυσης

-


Μέγεθος προβαλλόμενης εικόνας

-


Αντοχή (Διάρκεια μπαταρίας)

-


Είσοδος συσκευής προβολής

-


Ρύθμιση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης

-


Ασύρματη Λειτουργία

Wi-Fi®

Ναι [Συμβατότητα με Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n (Ζώνη 2,4 GHz)]


NFC™

Ναι (συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum τύπου 3)


Έλεγχος

Ναι


Ακροδέκτης / Υποδοχή

Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ

Ναι (υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων)


Ακροδέκτης HDMI

Ναι (HDMI micro)


Είσοδος συσκευής προβολής

-


Ακροδέκτης Multi/Micro USBl

Ναι


Ακροδέκτης τηλεχειριστηρίου

Ενσωματωμένο στο τερματικό Multi/Micro USB


Έξοδος STD

Έξοδος σύνθετου σήματος βίντεο (ΚΑΛΩΔΙΟ AV (πωλείται ξεχωριστά))


Είσοδος μικροφώνου

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα


Υποδοχή ακουστικών

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα


Υποδοχή κάρτας μνήμης

Συμβατότητα με Memory Stick PRO Duo και SD/SDHC/SDXC


Είσοδος DC

Ναι


Ισχύς

Τύπος μπαταρίας

InfoLITHIUM με σύστημα μέτρησης AccuPowerTM (σειρά V)


Κατανάλωση ρεύματος (LCD)

4K: 5,1 W


Κατανάλωση ρεύματος (εικονοσκόπιο)

-


Απαιτήσεις ισχύος

6,8 V / 7,3 V (μπαταρία)


8,4 V (τροφοδοτικό AC)


Φόρτιση στη βιντεοκάμερα (χρόνος φόρτισης με την παρεχόμενη μπαταρία)

Ναι (περίπου 3 ώρες και 25 λεπτά)


Φόρτιση USB

DC 5 V 1500 mA


Τροφοδοσία USB

-


Μέγεθος και Βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

Περίπου 73 mm x 80,5 mm x 142,5 mm [περίπου 73 mm x 80,5 mm x 173 mm (NP-FV70A) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)], Περίπου 2 7/8 ίντσες x 3 1/4 ίντσες x 5 5/8 ίντσες [Περίπου 2 7/8 ίντσες x 3 1/4 ίντσες x 6 7/8 ίντσες (NP-FV70A) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)]


Βάρος (κύρια μονάδα μόνο)

Περίπου 510 g


Βάρος (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

Περίπου 560 g (NP-FV50A), περίπου 600 g (NP-FV70A) (παρεχόμενη μπαταρία), περίπου 660 g (NP-FV100A)    


MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1/2,5 (7,20mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Ζουμ :
20x - 25x
Φακός :
ZEISS
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
4 έως 7 ημέρες
754654696474
769,00 
649,00 
Κερδίζετε: 120,00 €
Διαθέσιμο σε 4 έως 7 ημέρες
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 18,03 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 324.5 €
3 Άτοκες 216.33 €
4 Άτοκες 162.25 €
5 Άτοκες 129.8 €
6 Άτοκες 108.17 €
7 Άτοκες 92.71 €
8 Άτοκες 81.13 €
9 Άτοκες 72.11 €
10 Άτοκες 64.9 €
11 Άτοκες 59 €
12 Άτοκες 54.08 €
13 49.92 €
14 46.36 €
15 43.27 €
16 40.56 €
17 38.18 €
18 36.06 €
19 34.16 €
20 32.45 €
21 30.9 €
22 29.5 €
23 28.22 €
24 27.04 €
25 25.96 €
26 24.96 €
27 24.04 €
28 23.18 €
29 22.38 €
30 21.63 €
31 20.94 €
32 20.28 €
33 19.67 €
34 19.09 €
35 18.54 €
36 18.03 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη