Ποιότητα εικόνας 4K

Ποιότητα εικόνας 4K

Τραβήξτε λήψεις 4K με τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD (3840x2160 pixel έναντι 1920x1080) και αποτυπώστε ζωντανές εικόνες με εκπληκτική ποιότητα.

Νέος αισθητήρας εικόνας αποκλειστικά για 4K

Νέος αισθητήρας εικόνας αποκλειστικά για 4K

Ο νέος αισθητήρας εικόνας, με pixel περίπου 1,6 φορές μεγαλύτερου μεγέθους, προσφέρει κορυφαία ευαισθησία για την καταγραφή όμορφων εικόνων υψηλής ποιότητας με χαμηλό θόρυβο σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Νέος φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* για 4K

Νέος φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* για 4K

Αυτός ο νέος φακός θα σας βοηθήσει να απεικονίσετε τις εξαιρετικές λεπτομέρειες των εικόνων 4K υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος του ζουμ. Η χρήση ενός φακού AA (προηγμένος ασφαιρικός φακός) δεν προσφέρει μόνο πιστή απεικόνιση, αλλά διατηρεί επίσης μικρό το μέγεθος της μονάδας φακού. Ο φακός ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) σάς επιτρέπει να διασφαλίσετε την ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Η επίστρωση ZEISS® T* πολλαπλών στρώσεων βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας μειώνοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις, όπως τα είδωλα και οι αναλαμπές.

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο κορυφαίος ευρυγώνιος φακός σάς επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερα από το τοπίο ή τον εσωτερικό χώρο, όταν δεν μπορείτε να σταθείτε πιο μακριά. Ακόμα και χωρίς ευρυγώνιο φακό μετατροπής, η βιντεοκάμερα προσφέρει ευρεία γωνία λήψης 26,8 mm (αναλογία εικόνας 16:9) στη λειτουργία ταινίας.

Balanced Optical SteadyShot™ 

Balanced Optical SteadyShot™ 

Η προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας καταστέλλει την αστάθεια της μηχανής για τη σταθεροποίηση της ταινίας κατά τη λήψη της σε όλο το εύρος του ζουμ. Στη λειτουργία λήψης HD, μειώνει πιο πολύ την αστάθεια της μηχανής ακόμα και σε ασταθείς συνθήκες χάρη στην έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες, η οποία αντισταθμίζει τους κραδασμούς σε πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις, επιτρέποντας τη λήψη σταθερών ταινιών υψηλής ποιότητας ακόμα και ενώ τρέχετε.

Ταχύτατη απόκριση της αυτόματης εστίασης για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Ταχύτατη απόκριση της αυτόματης εστίασης για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Η Γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση επιτυγχάνει πολύ γρήγορα αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης, ελαχιστοποιώντας την κίνηση του φακού, προβλέποντας το εύρος της αυτόματης εστίασης και επιταχύνοντας τη μονάδα φακού, βελτιώνοντας έτσι την απόκριση ώστε να αποτυπώνετε περισσότερες φευγαλέες στιγμές.

Εκτεταμένες δυνατότητες λήψης ζουμ 

Εκτεταμένες δυνατότητες λήψης ζουμ 

Χάρη στο φακό με οπτικό ζουμ 20x και το ζουμ ευκρινούς εικόνας 30x/40x (για 4K/HD) μπορείτε να τραβάτε απομακρυσμένα θέματα και να απαθανατίζετε αξέχαστες στιγμές.

Ρεαλιστική εγγραφή φωνών, μουσικής και άλλων ήχων

Ρεαλιστική εγγραφή φωνών, μουσικής και άλλων ήχων

Η νέα δομική σχεδίαση επιτρέπει στο μικρόφωνο να καταγράφει πιο καθαρό ήχο από πέντε κατευθύνσεις με περίπου 40% λιγότερο θόρυβο και απόδοση δυο φορές πιο αποτελεσματική για στερεοφωνικό ήχο 2 καν. (λήψη XAVC S) και τρεις φορές πιο αποτελεσματική για ήχο Surround 5.1 καν. (λήψη AVCHD). Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπει την πιστή αναπαραγωγή του ήχου με σαφώς καθορισμένο διαχωρισμό.

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας σε Full HD για λήψη με αργή κίνηση σε υψηλή ποιότητα

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας σε Full HD για λήψη με αργή κίνηση σε υψηλή ποιότητα

Τραβήξτε βίντεο σε Full HD στα 120/100 fps (NTSC/PAL), επεξεργαστείτε τις λήψεις μετά την εγγραφή και απολαύστε τις εικόνες της ταινίας που προκύπτουν σε αργή κίνηση, με εντυπωσιακά ομαλή και ευκρινή αναπαραγωγή. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική για να εξετάζετε, με μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε αργή κίνηση, αθλητικά γεγονότα και καθημερινή δράση που μπορεί να συμβαίνουν πολύ γρήγορα σε πραγματικό χρόνο για να μπορείτε να δείτε καθαρά.

Λήψη time-lapse 4K

Λήψη time-lapse 4K

Μπορείτε να καταγράφετε φωτογραφίες με ανάλυση 4K συνεχώς για μια χρονική περίοδο με ένα επιλεγμένο διάστημα μεταξύ κάθε λήψης, να επεξεργάζεστε ολόκληρη την ακολουθία των φωτογραφιών μετά τη λήψη και να απολαμβάνετε τη σειρά των εικόνων σε μορφή ταινίας time-lapse.

Υπερδειγματοληπτική αναπαραγωγή Full HD

Υπερδειγματοληπτική αναπαραγωγή Full HD

Βελτιώστε την εμπειρία προβολής, ακόμα και χωρίς τηλεόραση 4K. Μέσω της υπερδειγματοληψίας, η κάμερα υποβαθμίζει αυτόματα τις λήψεις 4K σε εκπληκτικό Full HD. 

Περικοπή αναπαραγωγής

Περικοπή αναπαραγωγής

Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εικόνας και να το αναπαραγάγετε σε Full HD, χάρη στην υψηλή ανάλυση 4K. Ακόμα, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της περικοπής με το μοχλό ή το εικονίδιο ζουμ.

Προηγμένες λειτουργίες λήψης

Προηγμένες λειτουργίες λήψης

Εξατομικεύστε απόλυτα τις λήψεις σας με τα εργονομικά, μη αυτόματα χειριστήρια. Χρησιμοποιήστε τον πρακτικό χειροκίνητο δακτύλιο για να επιλέξετε λειτουργία και να προσαρμόσετε το ζουμ, την εστίαση, την έκθεση, την ίριδα, την ταχύτητα κλείστρου, τη μετατόπιση αυτόματης έκθεσης ή τη μετατόπιση ισορροπίας λευκού. Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο παρέχει ακριβή προεπισκόπηση της εικόνας.

Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Ο χρονοκώδικας και τα bit χρήστη μπορούν να προστεθούν στις ταινίες ως στοιχεία δεδομένων. Η λειτουργία χρονοκώδικα καταγράφει ώρες/λεπτά/δευτερόλεπτα/καρέ στα δεδομένα εικόνας για προηγμένη επεξεργασία βίντεο με εξαιρετική ακρίβεια. Η λειτουργία bit χρήστη καταγράφει πληροφορίες όπως ημερομηνία/ώρα/αριθμό σκηνών κ.λπ. σε οκταψήφιους αυθαίρετους αριθμούς και είναι χρήσιμη για την επεξεργασία ταινιών με τη χρήση δύο ή περισσότερων καμερών. 

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το φορμά XAVC S, το οποίο αναπτύχθηκε από το επαγγελματικό φορμά XAVC, επιτυγχάνει εγγραφή εικόνων 4K στα 100 Mbps και Full HD στα 50 Mbps με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit και εξαιρετικά υψηλή ποιότητα. Ωστόσο, τα δεδομένα XAVC S συμπιέζονται, ώστε να τα διαχειρίζονται πιο εύκολα οι χρήστες.

Κορυφαίες νυχτερινές λήψεις

Κορυφαίες νυχτερινές λήψεις

Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως, για λήψη εικόνων ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Με το NIGHTSHOT, οι γονείς μπορούν να φωτογραφίσουν άνετα τα προσωπάκια των παιδιών τους ενώ κοιμούνται.

Ανίχνευση προσώπου και Smile Shutter

Ανίχνευση προσώπου και Smile Shutter

Χρησιμοποιήστε την Ανίχνευση προσώπου για να βελτιστοποιήσετε την εστίαση, την έκθεση και το χρώμα των ατόμων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο στη φωτογραφία. Μπορείτε να αγγίξετε ένα πρόσωπο του θέματος στην οθόνη LCD για να του δώσετε προτεραιότητα. Επίσης, με τη λειτουργία Smile Shutter της μηχανής, μπορείτε να φωτογραφίσετε φευγαλέα χαμόγελα ακόμα και ενώ τραβάτε βίντεο.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων χρησιμοποιώντας πάντα το καλύτερο σημείο αυτόματης εστίασης και προσαρμόζοντας το μέγεθος του καρέ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος. Αγγίξτε απλώς το θέμα στην οθόνη LCD για να κλειδώσετε με ακρίβεια την εστίαση σε θέματα που κινούνται γρήγορα κατά τη λήψη. 

Golf Shot

Golf Shot

Αναλύστε την τεχνική σας χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερο εξοπλισμό. Με τη λειτουργία Golf Shot μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε ή να φωτογραφίσετε το χτύπημά σας καρά-καρέ.

Μικρόφωνο για ήχο Surround 5.1 καν.

Μικρόφωνο για ήχο Surround 5.1 καν.

Ηχογραφήστε καθαρό ήχο που μεταφέρει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα της σκηνής και απολαύστε αναπαραγωγή ήχου Surround στο home cinema. Παρακολουθήστε τα επίπεδα κάθε καναλιού στην οθόνη, χάρη στις ενδείξεις επιπέδου.

Εξουδετέρωση ήχου

Εξουδετέρωση ήχου

Μειώστε την ένταση της φωνής ενός χρήστη που κινηματογραφεί σε κοντινή απόσταση πίσω από την κάμερα, ενώ μιλά ή φωνάζει κατά τη λήψη.

Motion Shot Video

Motion Shot Video

Αυτή η πρακτική λειτουργία επιτρέπει την αναπαραγωγή μιας εντυπωσιακής ακολουθίας εικόνων σε υπέρθεση, για να παρακολουθείτε κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης και να αναλύετε κάθε κίνηση στην οθόνη. Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα μεταξύ των εικόνων ή να κάνετε παύση για να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις μοιραστείτε με φίλους.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Η ευέλικτη λειτουργία Highlight Movie Maker απλοποιεί την επεξεργασία βίντεο, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου. Επισημάνετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή και αφήστε τη βιντεοκάμερα να συγχρονίσει αυτόματα κάθε μετάβαση της ταινίας με το soundtrack που έχετε επιλέξει. 

Διπλή εγγραφή βίντεο

Διπλή εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε δύο βίντεο ταυτόχρονα, ένα στο φορμά XAVC S ή AVCHD μέγιστης ποιότητας και ένα στο φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο που μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream (επί του παρόντος IBM Cloud Video)

Ορισμένες εκδηλώσεις είναι καλύτερα να τις βλέπετε ζωντανά. Μοιραστείτε σκηνές σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας. 

Έλεγχος

Οι περισσότερες λήψεις προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες επεξεργασίας. Καταγράψτε άνετα λήψεις από διάφορες γωνίες, χρησιμοποιώντας είτε κάμερες που έχετε τοποθετήσει πάνω στην Handycam® είτε κάμερες που ενεργοποιούνται ασύρματα. Με τον έλεγχο πολλών καμερών, μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα τις ρυθμίσεις λήψης σε συμβατές συσκευές συνδεδεμένες μέσω Wi-Fi®.

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Οθόνη Xtra Fine LCD με WhiteMagic™

Οθόνη Xtra Fine LCD με WhiteMagic™

Η υψηλής ακρίβειας οθόνη Xtra Fine LCD με τεχνολογία WhiteMagic χρησιμοποιεί λευκά pixel εκτός από RGB, για ενίσχυση της φωτεινότητας, ώστε οι χρήστες να βλέπουν όλες τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις στην οθόνη σε όλα τα περιβάλλοντα λήψης, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους με έντονο ηλιακό φως.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,5 (7,20 mm) με οπίσθιο φωτισμό


Πραγματικά pixel (βίντεο)

περίπου 8,29 Megapixel (16:9)


Πραγματικά pixel (φωτογραφία)

περίπου 8,29 megapixel (16:9)/περίπου 6,22 megapixel (4:3)


Επεξεργαστής

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X


Φακός

Τύπος φακού

Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*


Διάμετρος φίλτρου

55 mm


Κάλυμμα φακού

Αυτόματο


Διάφραγμα

F2,0-3,8


Εστιακή απόσταση

f= 4,4-88 mm


Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (βίντεο)

f=26,8-536,0 mm(16:9)


Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (φωτογραφία)

f=26,8-536,0 mm(16:9) f=32,8-656,0 mm(4:3)


Ελάχιστη απόσταση εστίασης

περίπου 1 cm (ευρυγώνιος), περίπου 80 cm (τηλεφακός), περίπου 13/32 ίντσες (ευρυγώνιος), περίπου 31 1/2 ίντσες (τηλεφακός)


Διάφραγμα ίριδας 

6 λεπίδες


Ζουμ

Οπτικό ζουμ

20x


Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

4K: 30x, HD: 40x


Ψηφιακό ζουμ

250x


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

0,6 cm (τύπου 0,24)/Έγχρωμη, αντιστοιχία με 1.555.200 κουκκίδες


Οπτικό πεδίο

100%


Ρύθμιση διόπτρας

Ναι (-4,0 έως +3,0 mstyle name="sup"-1/style)


LCD

Τύπος οθόνης

Οθόνη Xtra Fine LCD™ 7,5 cm (τύπου 3,0) (921.600 κουκκίδες), Ευρεία (16:9)


Πάνελ αφής

Ναι


Έλεγχος φωτεινότητας

Ναι (μενού)


Εμφάνιση δείκτη/πλέγματος

Γραμμή πλέγματος


Προσαρμογή γωνίας

Γωνία ανοίγματος: έως και 90 μοίρες, γωνία περιστροφής: έως και 270 μοίρες


Σταθεροποίηση Εικόνας

Τύπος σταθεροποίησης εικόνας

Τεχνολογία Balanced Optical SteadyShot με έξυπνη ενεργή λειτουργία (σε 5 άξονες)


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση αντίθεσης


Λειτουργία εστίασης

Αυτόματο / Μη αυτόματο (οθόνη αφής/δακτύλιος)


Περιοχή εστίασης

Εστίαση πλήρους εύρους/Εστίαση σημείου


Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση

Ναι


Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Ναι


Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης

Μεγεθυμένη οθόνη για μη αυτόματη εστίαση ακριβείας, οθόνη σε λειτουργία Peaking


Έκθεση

Λειτουργία

Αυτόματο, Ευέλικτο σημείο (οθόνη αφής), Μη αυτόματο (μενού/δακτύλιος)


Λειτουργίες μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων/σημείου


Αντιστάθμιση έκθεσης

Μετατόπιση αυτόματης έκθεσης (οθόνη αφής/δακτύλιος)


Λειτουργία χαμηλού φωτισμού

Ναι


Αυτόματος έλεγχος ίριδας

F2,0-F11


Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας

F2,0-F11


Υποβοήθηση μη αυτόματης έκθεσης

Εμφάνιση μοτίβου Zebra


Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού

Ναι (Αυτόματο)


Έλεγχος απολαβής

Αυτόματο


Όριο AGC

Ναι


Ελάχιστος φωτισμός

4K: Τυπικό: 9 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/50) HD: Τυπικό: 6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/50), 4K: Χαμηλός φωτισμός 1,8 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25) HD: Χαμηλός φωτισμός 1,2 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25), NightShot: 0 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/50)


Ταχύτητα Κλείστρου

Αυτόματος έλεγχος εύρους

1/6-1/10000


Κανονική

1/50-1/10000


Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας (λειτουργία φωτογράφισης)

1/25-1/10000


Μη αυτόματο κλείστρο

1/6-1/10000


Ομαλή αργή κίνηση

1/215-1/10000


Ισορροπία Λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο/Με ένα πάτημα/Εξωτ. χώρου/Εσωτ. χώρου


Μετατόπιση ισορροπίας λευκού

Ναι


Φλας

Σύστημα μέτρησης φλας

Προ-μέτρηση φλας TTL


Αντιστάθμιση φλας

Ναι (3 βήματα)


Λειτουργία φλας

Αυτόματο/Ενεργό/ΑΝΕΝΕΡΓΟ


Μέσα Αποθήκευσης

Τύπος μέσων

XAVC S 4K (100 Mbps): Κάρτα μνήμης SDHC (4 GB ή περισσότερο, UHS-I U3 ή υψηλότερης κατηγορίας) / Κάρτα μνήμης SDXC (UHS-I U3 ή υψηλότερης κατηγορίας), XAVC S 4K (60 Mbps): Κάρτα μνήμης SDHC (4 GB ή περισσότερο, κατηγορίας 10 ή υψηλότερης) / Κάρτα μνήμης SDXC (κατηγορίας 10 ή υψηλότερης), XAVC S HD: Κάρτα μνήμης SDHC (4 GB ή περισσότερο, κατηγορίας 10 ή υψηλότερης) / Κάρτα μνήμης SDXC (κατηγορίας 10 ή υψηλότερης), AVCHD, Φωτογραφίες: Memory Stick PRO Duo™ (Mark 2), Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo™, κάρτα μνήμης SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης)


Εγγραφή

Φορμά εγγραφής (βίντεο)

Φορμά XAVC S: MPEG4-AVC / H.264, συμβατότητα με φορμά AVCHD έκδ. 2.0: MPEG4-AVC / H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264


Ανάλυση βίντεο

XAVC S 4K: 3840 x 2160/25p, 24p, XAVC S HD: 1920 x 1080/50p, 25p, 24p, AVCHD: 1920 x 1080/50p (PS), 25p (FX, FH), 24p (FX, FH), 50i (FX, FH), 1440 x 1080/50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 25p


Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR)

XAVC S 4K: περίπου 100 Mbps, XAVC S 4K: περίπου 60 Mbps, XAVC S HD: περίπου 50 Mbps, AVCHD PS: περίπου 28 Mbps/FX: περίπου 24 Mbps/FH: περίπου 17 Mbps/HQ: περίπου 9 Mbps/LP: περίπου 5 Mbps, MP4: περίπου 3 Mbps


Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.3, συμμόρφωση με MPF Baseline)


Μέγεθος στατικής εικόνας (λειτουργία φωτογράφισης)

L: 16,6 megapixel 16:9 (5440 x 3056), 12,5 megapixel 4:3 (4080 x 3056) Μ: 8,3 megapixel 16:9 (3840 x 2160), 6,2 megapixel 4:3 (2880 x 2160), S: 2,1 megapixel 16:9 (1920 x 1080), 0,3 megapixel 4:3 (640 x 480)


Μέγεθος εικόνας (λειτουργία ταινίας)

M: 8,3 megapixel 16:9 (3840x2160), S: 2,1 megapixel 16:9 (1920x1080)


Μέγεθος στατικής εικόνας (φωτογρ.)

XAVC S 4K: 8,3 megapixel 16:9 (3840x2160), XAVC S HD: 2,1 megapixel 16:9 (1920x1080), AVCHD: 2,1 megapixel 16:9 (1920x1080)


Μέγεθος στατικής εικόνας (λήψη time-lapse)

4K: L (8,3 M, 3840 x 2160) / HD: S (2,1 M, 1920 x 1080)


Στατική εικόνα (διπλή εγγραφή)

M: 8,3 megapixel 16:9 (3840 x 2160), S: 2,1 Megapixel 16:9 (1920 x 1080)


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο ζουμ


Φορμά εγγραφής ήχου

MPEG-4 Γραμμικός ήχος PCM 2 καναλιών (48 kHz/16 bit), Dolby Digital 5.1 καναλιών, Dolby Digital 5.1 Creator, Στερεοφωνικός ήχος Dolby Digital 2 καναλιών, Dolby Digital Stereo Creator, MPEG-4 AAC-LC 2 καναλιών


Έλεγχος επιπέδου μικροφώνου

Ναι (31 βήματα)


Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου

Ναι (ενεργό/ανενεργό)


Εξουδετέρωση ήχου

Ναι


Ηχείο

Μονοφωνικό ηχείο


Προηγμένη Τεχνολογία

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας

Ναι (100p / 1920 x 1080, 100/60 Mbps)


Λήψη time-lapse

Ναι, Διάστημα λήψεων (1/2/5/10/30/60 δευτ.), Αριθμός λήψεων (1-999), Μέγεθος εικόνας (4K: L (8,3 M, 3840 x 2160) HD: S (2,1 M, 1920 x 1080)), Λειτουργία αυτόματης έκθεσης (Κλείδωμα AE / Παρακολούθηση AE)


Επιλογή σκηνής

Αυτόματο/Νυχτερινή σκηνή/Αυγή και Ηλιοβασίλεμα/Πυροτεχνήματα/Τοπίο/Πορτραίτο/Προβολέας/Παραλία/Χιόνι


Σύστημα υπερύθρων NightShot

Ναι


Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Ναι


Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου, Cinematone, Golf Shot, Ομαλή εγγραφή σε αργή κίνηση, Εφέ εξασθένισης (λευκό/μαύρο), Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση (πορτραίτο/μωρό/περίπατος/τρίποδο/οπίσθιος φωτισμός/τοπίο/προβολέας/λυκόφως/macro/χαμηλός φωτισμός/αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου), Smile Shutter (ανενεργό/διπλή αποτύπωση/πάντα ενεργό), Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (Ναι), Άμεση αντιγραφή


Αναπαραγωγή

Γρήγορη αναπαραγωγή

Περίπου 5 φορές/10 φορές/30 φορές/60 φορές


Αργή αναπαραγωγή

Μετάβαση προς τα εμπρός: ταχύτητα 1/5, Μετάβαση προς τα πίσω: ταχύτητα 1/2


Περικοπή αναπαραγωγής

Ναι


Highlight Movie Maker

Ναι, Μουσική υπόκρουση για ταινίες στιγμιότυπων (6 προεγκατεστημένα αρχεία μουσικής


Motion Shot Video

Ναι


Παρουσίαση διαφανειών (φωτογραφία)

Παρουσίαση διαφανειών


Ασύρματη Λειτουργία

Wi-Fi®

Ναι (Συμβατότητα με Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (Ζώνη 2,4 GHz))


NFC™

Ναι (συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum τύπου 3)


Ζωντανή μετάδοση με συνεχή ροή δεδομένων

ναι


Έλεγχος

ναι


Ακροδέκτης / Υποδοχή

Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ

Ναι (υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων)


Ακροδέκτης HDMI

Ναι (HDMI micro)


Ακροδέκτης Multi/Micro USBl

Ναι


Ακροδέκτης τηλεχειριστηρίου

ενσωματωμένο στο τερματικό Multi/Micro USB


Έξοδος STD

Έξοδος σύνθετου σήματος βίντεο (ΚΑΛΩΔΙΟ AV (πωλείται ξεχωριστά))


Είσοδος μικροφώνου

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα


Υποδοχή ακουστικών

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα


Υποδοχή κάρτας μνήμης

Συμβατότητα με Memory Stick PRO Duo™ και SD/SDHC/SDXC


Είσοδος DC

Ναι


Ισχύς

Τύπος μπαταρίας

InfoLITHIUM™ με σύστημα μέτρησης AccuPower (σειρά V)


Κατανάλωση ρεύματος (LCD)

4K: 4,9 W


Κατανάλωση ρεύματος (εικονοσκόπιο)

4K: 4,9 W


Απαιτήσεις ισχύος

6,8 V / 7,3 V (μπαταρία), 8,4 V (τροφοδοτικό AC)


Φόρτιση στη βιντεοκάμερα (χρόνος φόρτισης με την παρεχόμενη μπαταρία)

Ναι (περίπου 3 ώρες και 25 λεπτά)


Φόρτιση USB

DC 5 V 1500 mA


Μέγεθος και Βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

Περίπου 73 mm x 80,5 mm x 161 mm (Περίπου 73 mm x 80,5 mm x 166,5 mm (NP-FV70 ) / Περίπου 73 mm x 80,5 mm x 173 mm (NP-FV70A) (με την παρεχόμενη μπαταρία)), Περίπου 2 7/8 ίντσες x 3 1/4 ίντσες x 6 3/8 ίντσες (Περίπου 2 7/8 ίντσες x 3 1/4 ίντσες x 6 5/8 ίντσες (NP-FV70) / Περίπου 2 7/8 ίντσες x 3 1/4 ίντσες x 6 7/8 ίντσες (NP-FV70A) (με την παρεχόμενη μπαταρία))


Βάρος (κύρια μονάδα μόνο)

Περίπου 535 g, Περίπου 1 lb 2,9 oz


Βάρος (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

Περίπου 585 g (NP-FV50A), Περίπου 635 g (NP-FV70)/ Περίπου 625 g (NP-FV70A) (με την παρεχόμενη μπαταρία), Περίπου 680 g (NP-FV100A), Περίπου 1 lb 4,6 oz (NP-FV50A), Περίπου 1 lb 6,4 oz (NP-FV70) / Περίπου 1 lb 6 oz (NP-FV70A) (με την παρεχόμενη μπαταρία), Περίπου 1 lb 8 oz (NP-FV100A)    


MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1/2,5 (7,20mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Ζουμ :
20x - 25x
Φακός :
ZEISS
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
2231054789
1.099,00 
899,00 
Κερδίζετε: 200,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 24,97 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 449.5 €
3 Άτοκες 299.67 €
4 Άτοκες 224.75 €
5 Άτοκες 179.8 €
6 Άτοκες 149.83 €
7 Άτοκες 128.43 €
8 Άτοκες 112.38 €
9 Άτοκες 99.89 €
10 Άτοκες 89.9 €
11 Άτοκες 81.73 €
12 Άτοκες 74.92 €
13 69.15 €
14 64.21 €
15 59.93 €
16 56.19 €
17 52.88 €
18 49.94 €
19 47.32 €
20 44.95 €
21 42.81 €
22 40.86 €
23 39.09 €
24 37.46 €
25 35.96 €
26 34.58 €
27 33.3 €
28 32.11 €
29 31 €
30 29.97 €
31 29 €
32 28.09 €
33 27.24 €
34 26.44 €
35 25.69 €
36 24.97 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη