Optical SteadyShot™ με έξυπνη ενεργή λειτουργία

Optical SteadyShot™ με έξυπνη ενεργή λειτουργία

Η προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας εξασφαλίζει λήψεις χωρίς θόλωση, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες εγγραφής.

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο κορυφαίος ευρυγώνιος φακός σάς επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερα από το τοπίο ή τον εσωτερικό χώρο, όταν δεν μπορείτε να σταθείτε πιο μακριά. Ακόμα και χωρίς ευρυγώνιο φακό μετατροπής, ορισμένες βιντεοκάμερες προσφέρουν ευρεία γωνία λήψης 26,8 mm (αναλογία εικόνας 16:9) στη λειτουργία ταινίας.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit απευθύνεται στους κινηματογραφιστές που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Βασισμένο στο φορμά XAVC που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες δημιουργούς ταινιών και τηλεοπτικούς σταθμούς, το XAVC S προσφέρει απίστευτη ποιότητα, ενώ χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων που καθιστά δυνατή την επεξεργασία και την εξαγωγή μεγεθών αρχείων που είναι φιλικά προς τους χρήστες.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Το ευέλικτο εργαλείο Highlight Movie Maker απλοποιεί την επεξεργασία βίντεο, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου. Επισημάνετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή και αφήστε το λογισμικό να συγχρονίσει αυτόματα κάθε μετάβαση με το soundtrack που έχετε επιλέξει.

Motion Shot Video

Motion Shot Video

Το Motion Shot Video αναπαράγει μια ακολουθία εικόνων σε υπέρθεση που καταγράφει την κίνηση σε διαστήματα δεκάτου του δευτερολέπτου, ώστε να μπορείτε να την αναλύσετε λεπτομερώς. Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα ή να κάνετε παύση για να τραβήξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες.

Ενσωματωμένο καλώδιο USB

Ενσωματωμένο καλώδιο USB

Το ενσωματωμένο καλώδιο USB που αποθηκεύεται στο λουρί χειρός χρησιμεύει για γρήγορη σύνδεση και φόρτιση σε υπολογιστή, ώστε να μην χρειάζεστε πρόσθετο καλώδιο USB ή προσαρμογέα AC. Για φόρτιση χωρίς υπολογιστή, χρησιμοποιήστε ένα μικρό προσαρμογέα AC-USB (προαιρετικό).

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αυτός ο μεγάλος, υπερσύγχρονος αισθητήρας βελτιώνει την ευκρίνεια εικόνας, μειώνει το θόρυβο σε σκοτεινούς χώρους και επιτυγχάνει απαλή αποεστίαση φόντου.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ εξασφαλίζει πιο φυσικά ζωντανή και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, καθώς και πιο γρήγορη επεξεργασία.

Φακός ZEISS

Φακός ZEISS

Έχοντας δεσμευτεί από κοινού για εξαιρετική απόδοση και σχεδίαση, η Sony και η Carl Zeiss® συνεργάζονται στην ανάπτυξη φακών για τα μοντέλα Handycam® της Sony, οι οποίοι συνδυάζουν τα καλύτερα οπτικά με κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικά μέρη και τεχνολογία αισθητήρα.

Αποτύπωση εικόνας 9,2 MP

Αποτύπωση εικόνας 9,2 MP

Σε ορισμένες περιπτώσεις θέλετε απλώς να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιλέξτε την αντίστοιχη λειτουργία της βιντεοκάμερας και απαθανατίστε εκπληκτικές μεμονωμένες εικόνες 9,2 megapixel, όπως ακριβώς θα κάνατε με μια φωτογραφική μηχανή.

Προοδευτική εγγραφή

Προοδευτική εγγραφή

Μπορείτε να τραβήξετε καθαρά βίντεο σε Full HD στα 60p/50p στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής, τα οποία περιέχουν διπλάσια δεδομένα εικόνας σε σύγκριση με τα βίντεο που έχουν εγγραφεί στη λειτουργία διεμπλεκόμενης σάρωσης. Οι εικόνες είναι εξίσου ομαλές με αυτές που εγγράφονται στα 60/50 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ κάθε καρέ καταγράφεται σαν μία πλήρης εικόνα. Έτσι, οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από βίντεο που έχει τραβηχτεί στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής είναι εξαιρετικά ευκρινείς.

Διπλή εγγραφή βίντεο

Διπλή εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε δύο βίντεο ταυτόχρονα, ένα στο φορμά XAVC S ή AVCHD μέγιστης ποιότητας και ένα στο φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο που μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Λειτουργία διπλής εγγραφής

Λειτουργία διπλής εγγραφής

Με τη λειτουργία διπλής εγγραφής μπορείτε να τραβήξετε ταυτόχρονα βίντεο HD και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, για να αποτυπώνετε πάντα την καλύτερη λήψη.

Ανίχνευση προσώπου

Ανίχνευση προσώπου

Βελτιστοποιεί αυτόματα την εστίαση, την έκθεση και το χρώμα, για τέλεια αποτελέσματα. Ακουμπήστε το πρόσωπο κάποιου στην οθόνη LCD για να του δώσετε προτεραιότητα. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη αν θέλετε να επιλέξετε ένα κύριο πρόσωπο όταν τραβάτε μια εκδήλωση με πολύ κόσμο. Ακόμα κι αν το θέμα φύγει από το κάδρο, θα έχει πάλι προτεραιότητα όταν επιστρέψει στη σκηνή.

Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση

Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση

Η λειτουργία αυτή προσδιορίζει αυτόματα το είδος της σκηνής που τραβάτε και βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις τριών ομάδων (Πρόσωπο, σκηνή, αστάθεια κάμερας). Παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για 90 τύπους σκηνών, ακόμα και τη νύχτα ή κατά τις λήψεις με οπίσθιο φωτισμό. Οι επιλεγμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται ως εικονίδια στην οθόνη LCD για να τις βρίσκετε εύκολα.

Smile Shutter

Smile Shutter

Τα υπέροχα χαμόγελα είναι πάντα φευγαλέα αλλά με αυτή τη λειτουργία δεν πρόκειται να χάσετε κανένα. Αποτυπώστε αυτόματα στιγμιότυπα με χαμογελαστά πρόσωπα, ακόμα και κατά τη λήψη βίντεο.

Event Browse

Event Browse

Για εύκολη περιήγηση και αναπαραγωγή, η Handycam® δείχνει στο GUI ομαδικά βίντεο και φωτογραφίες που έχουν γραφτεί ξεχωριστά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές διατάξεις προβολής (όπως προβολή συμβάντων ή προβολή ευρετηρίου), για καλύτερη οργάνωση, αναζήτηση, προβολή και κοινή χρήση του περιεχομένου σας.

Εφέ εικόνας

Εφέ εικόνας

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Με τα Εφέ εικόνας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά, καθώς μπορείτε να προσθέσετε έως επτά δημιουργικά εφέ (Μερικό χρώμα, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση) χωρίς επεξεργασία σε υπολογιστή.

Μη αυτόματες ρυθμίσεις για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου

Μη αυτόματες ρυθμίσεις για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου

Η βιντεοκάμερα σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε μη αυτόματα την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου σε συνθήκες λήψης με οπίσθιο φωτισμό ή υποέκθεση ή σε διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Συμβατότητα με δύο κάρτες μνήμης

Συμβατότητα με δύο κάρτες μνήμης

Αυτή η Handycam® έχει υποδοχές για κάρτες Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC, έτσι ώστε να επιλέγετε κάθε φορά την κάρτα που είναι πιο άμεσα διαθέσιμη.

PlayMemories™ Home

PlayMemories™ Home

Με το λογισμικό PlayMemories™ Home που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας, μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε λήψεις από τη Handycam®, για προβολή, επεξεργασία, εκτύπωση, κοινή χρήση στο web, αποθήκευση αρχείων σε δίσκο ή ακόμα και δημιουργία βίντεο πολλαπλής προβολής, συνδυάζοντας ταυτόχρονα έως και τέσσερα επιλεγμένα κλιπ σε προβολή διαχωρισμένης οθόνης.

Λειτουργία μπαταρίας τύπου X

Λειτουργία μπαταρίας τύπου X

Χρησιμοποιήστε μια εξαιρετικά ελαφριά και μικρή μπαταρία τύπου X για να περιορίσετε το συνολικό μέγεθος και βάρος της Handycam® όταν βρίσκεται σε λειτουργία.

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/5,8 (3,1 mm) με οπίσθιο φωτισμό


Πραγματικά pixel (βίντεο)

περίπου 2,29 Megapixel (16:9)


Πραγματικά pixel (φωτογραφία)

περίπου 2,29 Megapixel (16:9)/περίπου 1,71 Megapixel (4:3)


Επεξεργαστής

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X


Φακός

Τύπος φακού

ZEISS Vario-Tessar®


Κάλυμμα φακού

Μη αυτόματη


Διάφραγμα

F1.8-F4.0


Εστιακή απόσταση

f=1,9 - 57,0 mm


Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (βίντεο)

f=26,8-804,0 mm(16:9)


Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (φωτογραφία)

f=26,8-804,0 mm (16:9), f=32,8-984,0 mm (4:3)


Ελάχιστη απόσταση εστίασης

περίπου 1 cm (ευρυγώνιος), περίπου 80 cm (τηλεφακός), περίπου 13/32 ίντσες (ευρυγώνιος), περίπου 31 1/2 ίντσες (τηλεφακός)


Ζουμ

Οπτικό ζουμ

30x


Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

60x


Ψηφιακό ζουμ

350x


LCD

Τύπος οθόνης

Οθόνη Clear Photo LCD 6,7 cm (τύπου 2,7) (230.400 κουκκίδες), Ευρεία (16:9)


Έλεγχος φωτεινότητας

Ναι (μενού)


Εμφάνιση δείκτη/πλέγματος

Γραμμή πλέγματος


Προσαρμογή γωνίας

Γωνία ανοίγματος: έως και 90 μοίρες, γωνία περιστροφής: έως και 270 μοίρες


Σταθεροποίηση Εικόνας

Τύπος σταθεροποίησης εικόνας

Σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot με έξυπνη ενεργή λειτουργία (Ευρυγώνιος σε τηλεφακό)


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση αντίθεσης


Λειτουργία εστίασης

Αυτόματη/Μη αυτόματη (μενού)


Περιοχή εστίασης

Εστίαση πλήρους εύρους


Έκθεση

Λειτουργία

Αυτόματη, μη αυτόματη (μενού)


Λειτουργίες μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων


Λειτουργία χαμηλού φωτισμού

Ναι


Αυτόματος έλεγχος ίριδας

F1,8-F10


Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας

F1,8-F10


Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού

Ναι (Αυτόματο)


Έλεγχος απολαβής

Αυτόματο


Ελάχιστος φωτισμός

Κανονικό: 6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25), Χαμηλός φωτισμός: 3 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25)


Ταχύτητα Κλείστρου

Αυτόματος έλεγχος εύρους

1/6 - 1/10000


Κανονική

1/25 - 1/10000


Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας (λειτουργία φωτογράφισης)

1/25 - 1/10000


Μη αυτόματο κλείστρο

1/6 - 1/10000


Ισορροπία Λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο/Με ένα πάτημα/Εξωτ. χώρου/Εσωτ. χώρου


Μέσα Αποθήκευσης

Τύπος μέσων

XAVC S HD: Κάρτα μνήμης Micro SDXC (κατηγορίας 10 ή υψηλότερης), AVCHD, Φωτογραφίες: Memory Stick Micro™ (Mark 2), Κάρτα μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης)


Εγγραφή

Φορμά εγγραφής (βίντεο)

Φορμά AVCHD, συμβατότητα με έκδοση 2.0: MPEG4-AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264, Φορμά XAVC S: MPEG4-AVC/H264


Ανάλυση βίντεο

AVCHD: 1920 x 1080/50p (PS), 50i (FX, FH), 1440 x 1080/50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 25p, XAVC S HD: 1920 x 1080/50p, 25p


Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR)

AVCHD PS: περίπου 28 Mbps/FX: περίπου 24 Mbps/FH: περίπου 17 Mbps/HQ: περίπου 9 Mbps/LP: περίπου 5 Mbps, MP4: περίπου 3 Mbps, XAVC S HD: περίπου 50 Mbps


Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.3, συμμόρφωση με MPF Baseline)


Μέγεθος στατικής εικόνας (λειτουργία φωτογράφισης)

L: 9,2 Megapixel 16:9 (4032 x 2272), 6,9 Megapixel 4:3 (3024 x 2272), S: 2,1 megapixel 16:9 (1920 x 1080), 0,3 megapixel 4:3 (640 x 480)


Μέγεθος εικόνας (λειτουργία ταινίας)

L: 9,2 Megapixel 16:9 (4032 x 2272), S: 2,1 Megapixel 16:9 (1920 x 1080)


Στατική εικόνα (διπλή εγγραφή)

9,2 Megapixel 16:9 (4032 x 2272), 2,1 Megapixel 16:9 (1920 x 1080)


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο ζουμ


Φορμά εγγραφής ήχου

Στερεοφωνικός ήχος Dolby Digital 2 καναλιών, Dolby Digital Stereo Creator, MPEG-4 AAC-LC 2 καναλιών, MPEG-4 Γραμμικός ήχος PCM 2 καναλιών (48 kHz / 16 bit)


Έλεγχος επιπέδου μικροφώνου

Ναι (2 βήματα)


Ηχείο

Μονοφωνικό ηχείο


Προηγμένη Λειτουργία

Επιλογή σκηνής

Αυτόματο/Νυχτερινή σκηνή/Αυγή και Ηλιοβασίλεμα/Πυροτεχνήματα/Τοπίο/Πορτραίτο/Προβολέας/Παραλία/Χιόνι


Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου, Εφέ εξασθένισης (λευκό/μαύρο), Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση (πορτραίτο/μωρό/περίπατος/τρίποδο/οπίσθιος φωτισμός/τοπίο/προβολέας/λυκόφως/macro/χαμηλός φωτισμός), Smile Shutter (ανενεργό/διπλή αποτύπωση/πάντα ενεργό)


Αναπαραγωγή

Γρήγορη αναπαραγωγή

Περίπου 5 φορές/10 φορές/30 φορές/60 φορές


Αργή αναπαραγωγή

Προώθηση:1/5 ταχύτητα, Αντιστροφή:1/2 ταχύτητα


Highlight Movie Maker

Ναι , Αποσπάσματα BGM (6 προεγκατεστημένα αρχεία μουσικής)


Motion Shot Video

Ναι


Παρουσίαση διαφανειών (φωτογραφία)

Παρουσίαση διαφανειών


Ακροδέκτες / Υποδοχή

Ακροδέκτης HDMI

Ναι (HDMI micro)


Ακροδέκτης τηλεχειριστηρίου

ενσωματωμένο στο τερματικό Multi


Έξοδος STD

Έξοδος σύνθετου σήματος βίντεο (ΚΑΛΩΔΙΟ AV (πωλείται ξεχωριστά))


Υποδοχή κάρτας μνήμης

Συμβατότητα με Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC/SDXC


Ισχύς

Τύπος μπαταρίας

NP-BX1


Κατανάλωση ρεύματος (LCD)

HD: 2,1 W


Απαιτήσεις ισχύος

3,6 V (μπαταρία), 5,0 V (τροφοδοτικό AC)


Φόρτιση στη βιντεοκάμερα (χρόνος φόρτισης με την παρεχόμενη μπαταρία)

Ναι (περίπου 2 ώρες και 35 λεπτά)


Φόρτιση USB

DC 5V 800mA


Τροφοδοσία USB

Ναι (εγγραφή/αναπαραγωγή (με το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC AC-UUD11))/(αναπαραγωγή (χωρίς το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC με περιορισμό 500 mA))


Μέγεθος και Βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

περίπου 54,0 mm (Π) × 59,5 mm (Υ) × 128,0 mm (Β), περίπου 2 1/4 ίντσες (Π) × 2 3/8 ίντσες (Υ) × 5 1/8 ίντσες (Β)


Βάρος (κύρια μονάδα μόνο)

περίπου 190 g, περίπου 6,7 oz


Βάρος (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

περίπου 215 g(NP-BX1), περίπου 7,6 oz (NP-BX1)    


Αισθητήρας :
1/5,8 (3,1mm)
Βίντεο :
Full HD
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Ζουμ :
28x - 35x
Φακός :
ZEISS
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
458784564
299,00 
249,00 
Κερδίζετε: 50,00 €
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 7,26 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 124.5 €
3 Άτοκες 83 €
4 Άτοκες 62.25 €
5 Άτοκες 49.8 €
6 Άτοκες 41.5 €
7 Άτοκες 35.57 €
8 Άτοκες 31.13 €
9 Άτοκες 27.67 €
10 Άτοκες 24.9 €
11 Άτοκες 22.64 €
12 Άτοκες 20.75 €
13 19.15 €
14 17.79 €
15 16.6 €
16 15.56 €
17 14.65 €
18 13.83 €
19 13.11 €
20 12.45 €
21 11.86 €
22 11.32 €
23 10.83 €
24 10.38 €
25 10.46 €
26 10.06 €
27 9.68 €
28 9.34 €
29 9.02 €
30 8.72 €
31 8.43 €
32 8.17 €
33 7.92 €
34 7.69 €
35 7.47 €
36 7.26 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη