UBP-X800M2:


Ελάτε πιο κοντά στην πραγματικότητα με το Blu-ray 4K Ultra HD

Ελάτε πιο κοντά στην πραγματικότητα με το Blu-ray 4K Ultra HD

Βρεθείτε στο κέντρο κάθε ταινίας και σειράς. Το Blu-ray 4K Ultra HD δείχνει τα πάντα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από ποτέ, επομένως αισθάνεστε σαν να βλέπετε το πραγματικό γεγονός.

Ανακαλύψτε νέα βάθη ρεαλισμού με το υψηλό δυναμικό εύρος 4K

Ανακαλύψτε νέα βάθη ρεαλισμού με το υψηλό δυναμικό εύρος 4K

Εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες με το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR). Σε συνδυασμό με την ευκρίνεια των 4K, το HDR ζωντανεύει σκηνές που ήταν κρυμμένες με νέα φωτεινότητα, σκιές και χρώματα.

HDR10

HDR10

Το σήμα HDR10 έχει έως και εκατονταπλάσια φωτεινότητα από το τυπικό σήμα (SDR), αυξάνοντας σε τεράστιο βαθμό την ανώτατη φωτεινότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το βαθύ και πολύ λεπτομερές μαύρο, για μια εντελώς νέα εμπειρία προβολής.

Dolby vision™

Dolby vision™

Δώστε ζωή σε κάθε σκηνή με εντυπωσιακά φωτεινά σημεία, βαθύτερα μαύρα και ολοζώντανα χρώματα. Το Dolby Vision™ είναι μια λύση HDR που δημιουργεί εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου στο σπίτι σας. 

Σύγκριση HDR με SDR

Σύγκριση HDR με SDR

Τα σήματα HDR έχουν έως και εκατονταπλάσια φωτεινότητα από το τυπικό σήμα (SDR), αυξάνοντας σε τεράστιο βαθμό την ανώτατη φωτεινότητα ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το βαθύ και πολύ λεπτομερές μαύρο, για μια εντελώς νέα εμπειρία προβολής.

Όλα τα χρώματα της φύσης

Όλα τα χρώματα της φύσης

Η υποστήριξη των νέων χρωματικών χώρων BT.2020 σημαίνει πρόσβαση σε μια πολύ μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από εκείνη που προσφέρει το συμβατικό σήμα τηλεόρασης. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου να αποδίδουν πολύ πιο κορεσμένο και ρεαλιστικό χρώμα, από σκούρους υδάτινους μπλε τόνους, μέχρι φυσικό πράσινο και ζωηρό κόκκινο.

Ήχος που σας μεταφέρει σε άλλα μέρη: Dolby Atmos και DTS:X

Ήχος που σας μεταφέρει σε άλλα μέρη: Dolby Atmos και DTS:X

Ακούστε το χτύπημα κεραυνών, το ουρλιαχτό σειρήνων και το δυνατό κορνάρισμα αυτοκινήτων να δονούν τον χώρο γύρω σας, με την εκπληκτική καθαρότητα των κορυφαίων κωδικοποιητών ήχου Dolby Atmos και DTS:X που προτιμώνται στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο. 

Dolby Atmos™

Dolby Atmos™

Το Dolby Atmos χειρίζεται τους ήχους ως ξεχωριστά αντικείμενα, αποδεσμεύοντάς τους από τα τυπικά κανάλια, ώστε να κινούνται ελεύθερα γύρω ή και επάνω από εσάς, για βαθύ, καθηλωτικό ήχο Surround.

DTS:X

DTS:X

Το DTS:X μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό αντικειμένων ήχου που προσαρμόζονται στα ηχεία σας σε πραγματικό χρόνο, για να απολαμβάνετε στο μέγιστο κάθε soundtrack ταινίας.

DSEE HX

DSEE HX

Αναβαθμίστε τη συχνότητα και το δυναμικό εύρος των MP3 και άλλων συμπιεσμένων αρχείων μουσικής –ακόμη και των CD σας– σε ποιότητα που προσεγγίζει την υψηλή ανάλυση, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την πλήρη εμπειρία της πρωτότυπης εγγραφής.

Ο αγώνας παίζεται στο δικό σας home cinema

Ο αγώνας παίζεται στο δικό σας home cinema

Συνδυάστε τη UBP-X800M2 με τον δέκτη STR-DN1080 για την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες, από την κομψή, ταιριαστή σχεδίαση έως τη βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Απολαύστε κάθε κομμάτι στο έπακρο

Απολαύστε κάθε κομμάτι στο έπακρο

Όπως το βίντεο HD αναβαθμίζεται σε 4K, έτσι και τα κομμάτια υψηλής ανάλυσης έχουν πολύ υψηλότερη ανάλυση από τα MP3 και τα CD, για να ακούτε κάθε ανάσα, κάθε ρυθμό, κάθε νότα.

Μοναδικό περίβλημα της Sony

Μοναδικό περίβλημα της Sony

Η μοναδική σχεδίαση του ενισχυμένου περιβλήματος παρέχει μια άκαμπτη δομή που εξαλείφει τους μικροκραδασμούς, καθώς και αποτελεσματική ηλεκτρική θωράκιση, για να απολαμβάνετε την υψηλότερη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Παίξτε τα πάντα

Παίξτε τα πάντα

Οι δυνατότητες αναπαραγωγής της UBP-X800M2 δεν περιορίζονται στους δίσκους Blu-ray Disc 4K UHD. Μπορείτε να παρακολουθήσετε, να ακούσετε και να μεταδώσετε σχεδόν ό,τι θέλετε, όπως τα περισσότερα φορμά βίντεο HD και ήχου υψηλής ανάλυσης, καθώς και πολυάριθμες δημοφιλείς υπηρεσίες μετάδοσης ροής.

Η απόλυτη μονάδα δίσκου

Η απόλυτη μονάδα δίσκου

Θέλετε να χορέψετε ακούγοντας τη συλλογή σας Super Audio CD; Κανένα πρόβλημα. Αν πρόκειται για δίσκο, η UBP-X800M2 σχεδόν σίγουρα θα μπορεί να τον παίξει.

Σχεδόν απεριόριστη απόλαυση ήχου

Σχεδόν απεριόριστη απόλαυση ήχου

Η UBP-X800M2 υποστηρίζει πολλά φορμά ήχου κορυφαίας ποιότητας 24 bit, από το AAC και το WAV έως το DSD 11,2 MHz και πολλά άλλα.

Μεταδώστε και παίξτε τα πάντα

Μεταδώστε και παίξτε τα πάντα

Δείτε ταινίες μέσω USB και οικιακού δικτύου. Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray υποστηρίζει όλους τους δημοφιλείς τύπους αρχείων βίντεο, για να βλέπετε πάντα τις αγαπημένες σας ταινίες.

Όλη η ψυχαγωγία σας σε ένα σημείο

Όλη η ψυχαγωγία σας σε ένα σημείο

Απολαύστε γρήγορη, σταθερή μετάδοση ροής από πολλές υπηρεσίες. H UBP-X800M2 παρέχει ροή βίντεο ανάλυσης έως και 4K, χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα με τεχνολογία διπλής ζώνης MIMO, για ισχυρό σήμα ακόμη και στα όρια της εμβέλειας του ασύρματου δικτύου.

Το φυσικό περιβάλλον για τον καλύτερο εξοπλισμό σας

Το φυσικό περιβάλλον για τον καλύτερο εξοπλισμό σας

Απολαύστε ευέλικτη συνδεσιμότητα για όλες τις συσκευές υψηλής τεχνολογίας Συνδυάστε όλη την τεχνολογία ήχου και εικόνας και συνδέστε τη στη UBP-X800M2. Είναι ιδανική για ερασιτεχνικές ταινίες και μουσική και διαθέτει συνδέσεις υψηλής ποιότητας για κάθε λάτρη της τεχνολογίας.

Θύρα LAN

Θύρα LAN

Συνδέστε το στο οικιακό δίκτυό σας με ένα καλώδιο Ethernet.

Χωριστές έξοδοι HDMI βίντεο και ήχου

Χωριστές έξοδοι HDMI βίντεο και ήχου

Στείλτε βίντεο και ήχο στη συσκευή προβολής 4K HDR και στον ενισχυτή AV ξεχωριστά, για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη ποιότητα ήχου.

Ομοαξονικές ψηφιακές έξοδοι SPDIF

Ομοαξονικές ψηφιακές έξοδοι SPDIF

Συνδέστε σε ενισχυτές μέσω των εξόδων ψηφιακού ήχου και ήχου Surround.

Εμβαθύνετε στα αγαπημένα σας 

Εμβαθύνετε στα αγαπημένα σας 

Ενισχύστε το εφέ κάθε κινηματογραφικής στιγμής στις προσωπικές προβολές σας. Η UBP-X800M2 υποστηρίζει μετάδοση ήχου BLUETOOTH®, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας ακουστικά Bluetooth® για προσωπικές προβολές, χωρίς καλώδια.

Ακούστε τους διαλόγους καθαρά

Ακούστε τους διαλόγους καθαρά

Απολαύστε διαλόγους και soundtrack με απόλυτη ευκρίνεια, από κοντά ή από μακριά. Η UBP-X800M2 μπορεί να μεταδώσει ήχο στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI, και σε ασύρματο ηχείο μέσω σύνδεσης BLUETOOTH®, ταυτόχρονα.

LDAC

LDAC

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει τριπλάσια δεδομένα από τις κανονικές συνδέσεις BLUETOOTH®, για ήχο υψηλής ποιότητας.

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

430 Π x 50 Υ x 265 Β (σε mm)

Βάρος

3,8


Δυνατότητα αναπαραγωγής 

Δίσκος

Ultra HD Blu-ray, BD-ROM, Στερεοσκοπική τρισδιάστατη λειτουργία (προφίλ 5), Αναπαραγωγή SA-CD (SA-CD / CD), DVD-Video, DVD-Audio, DVD-R, DVD-RW, DVD-R διπλής επίστρωσης, DVD+R, DVD+RW, DVD+R διπλής επίστρωσης, CD (CD-DA), CD-R / -RW

Φορμά βίντεο

HEVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), VP9 (.webm, .mkv), VP8 (.webm, .mkv), VP6 (.flv), Βίντεο MPEG-1 / PS (.mpg .MPEG, .mkv) [.VOB, .VRO], Βίντεο MPEG-2 / PS, TS ( .mpg.MPEG, .m2ts, .mts, .mkv) [.VOB, .VRO], MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), MPEG-4 / AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), Xvid (.avi, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), Φορμά δίσκου AVCHD, VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), Motion JPEG (.mov, .avi)

Φορμά ήχου

AAC (.AAC, .mka), HEAAC v.1 / v.2 / level 2, Πρότυπο WMA9 (.WMA), LPCM (.mka, .wav), DSD - DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), WMA10 Pro, Vorbis, MP3 (.mp3, .mka), AAC (.m4a), Monkey's Audio

Φορμά φωτογραφίας

JPEG (.jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), MPO MPF 3D (.mpo), BMP (.bmp)


Χαρακτηριστικά ήχου και εικόνας 

Χαρακτηριστικό εικόνας

Μετατροπή από HDR σε SDR αναβάθμιση 4K (60 p), Deep colour (12 bit), True Cinema 24 p, λειτουργία BRAVIA

Με πιστοποίηση ήχου υψηλής ανάλυσης

Ναι

Dolby®

Dolby Atmos (έξοδος ροής bit) / Αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD (7.1 κανάλια)

DTS®

DTS: X (έξοδος ροής bit) / Αποκωδικοποίηση DTS (7.1 κανάλια)

DSEE-HX

Ναι

Bluetooth®

Bluetooth®TX, LDAC


Δίκτυο 

Ενσωματωμένο Wi-Fi®

Ναι (2,4GHz, 5GHz)

Wi-Fi MIMO

Ναι

Χαρακτηριστικά

DMP (ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων), DMR (ψηφιακή συσκευή απόδοσης πολυμέσων)

Streaming

Ροή 4K


Χαρακτηριστικά ευκολίας

Λειτουργίες

Κλείδωμα για τα παιδιά, Γονικός έλεγχος, BRAVIA Sync, Λειτουργία εξαιρετικά γρήγορης εκκίνησης, Αυτόματη απενεργοποίηση (αυτόματη μετάβαση σε αναμονή) (20 λεπτά), Εναλλαγή υποτίτλων, Θέση προβολής πληροφοριών


Υποδοχές 

Είσοδος και έξοδος

Έξοδοι HDMI: 2 (πίσω), ομοαξονική έξοδοι ήχου: 1 (πίσω), Είσοδοι USB: 1 (εμπρός), Συνδέσεις Ethernet: 1 (πίσω)


Ισχύς 

Κατανάλωση ρεύματος

Σε κατάσταση λειτουργίας, σε κατάσταση αναμονής


Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας 

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)

δεν διατίθεται

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)

0,4 W

Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

1,5 W (Ethernet) / 1,5 W (Wi-Fi) / 1,5 W (με όλα τα τερματικά και τα δίκτυα συνδεδεμένα)

Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε

Μετά από 20 λεπτά

Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά

Μετά από 20 λεπτά (Ethernet, Wi-Fi)

Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων

Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, στο μενού "Network Settings" (Ρυθμίσεις δικτύου) ορίστε την επιλογή "Internet Settings" (Ρυθμίσεις Διαδικτύου) σε "Wireless Setup /Wired Setup" (Ασύρματη ρύθμιση /Ενσύρματη ρύθμιση)


Προσβασιμότητα 

Πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης

-

Audio Description

Ναι

Μεγέθυνση

-

Κλειστή λεζάντα

Ναι

Συντόμευση στην "Προσβασιμότητα"

-    

Brand :
Sony
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
3,8kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
430 x 50 x 265 (σε mm)
5754654696120
349,00 
Σε απόθεμα
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 10,18 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 174.5 €
3 Άτοκες 116.33 €
4 Άτοκες 87.25 €
5 Άτοκες 69.8 €
6 Άτοκες 58.17 €
7 Άτοκες 49.86 €
8 Άτοκες 43.63 €
9 Άτοκες 38.78 €
10 Άτοκες 34.9 €
11 Άτοκες 31.73 €
12 Άτοκες 29.08 €
13 26.85 €
14 24.93 €
15 23.27 €
16 21.81 €
17 20.53 €
18 19.39 €
19 18.37 €
20 17.45 €
21 16.62 €
22 15.86 €
23 15.17 €
24 14.54 €
25 14.66 €
26 14.09 €
27 13.57 €
28 13.09 €
29 12.64 €
30 12.22 €
31 11.82 €
32 11.45 €
33 11.1 €
34 10.78 €
35 10.47 €
36 10.18 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη