ILCE-7RM2:Νέος αισθητήρας πλήρους καρέ CMOS με οπίσθιο φωτισμό

Νέος αισθητήρας πλήρους καρέ CMOS με οπίσθιο φωτισμό

Η α7R II διαθέτει τον πρώτο αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS 35 mm με οπίσθιο φωτισμό στον κόσμο, που εξασφαλίζει ανάλυση σχεδόν 42,4 ενεργών megapixel, πολύ μεγάλο εύρος ευαισθησίας και λειτουργία με εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο. Ακόμα, επειδή δεν διαθέτει οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο (που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να περιορίσει την ευκρίνεια), εξασφαλίζει εξαιρετική καθαρότητα και λεπτομέρεια σε όλο το κάδρο.

Γρήγορο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Γρήγορο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Με τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας που αποτυπώνει την πραγματική ατμόσφαιρα, τεχνολογία μείωσης της περίθλασης που διατηρεί την καθαρότητα ακόμα και σε μικρότερες τιμές διαφράγματος, καθώς και μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή που μειώνει κατάλληλα το θόρυβο και αναπαράγει περισσότερες λεπτομέρειες, το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X συντονίζει με ακρίβεια τα δεδομένα 42,4 megapixel του νέου αισθητήρα εικόνας, για πιο πιστή και ευκρινή απεικόνιση.

Μέγιστη ανάλυση με όλους τους φακούς FE

Μέγιστη ανάλυση με όλους τους φακούς FE

Η ομάδα φακών FE (συμβατοί φακοί E-mount πλήρους καρέ 35 mm) διευρύνεται συνεχώς και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους αισθητήρες πλήρους καρέ, ώστε να χρησιμοποιεί όλο και υψηλότερους αριθμούς pixel, αξιοποιώντας στο έπακρο την υψηλή ανάλυση των 42,4 megapixel της α7R II.

Η Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση βελτιώνεται

Η Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση βελτιώνεται

Ο αισθητήρας εικόνας υψηλής απόδοσης ενισχύει τη Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση, η οποία υπερέχει κατά πολύ από την τυπική αυτόματη εστίαση όσον αφορά το εύρος κάλυψης, την ταχύτητα και την απόκριση. Η αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων καλύπτει το 45% της περιοχής της εικόνας, παρέχοντας τη μεγαλύτερη κάλυψη από όλες τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ. Περιλαμβάνεται επίσης αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 25 σημείων.

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες

Αυτό το σύστημα σταθεροποίησης έχει βελτιστοποιηθεί για τους αισθητήρες εικόνας υψηλής ανάλυσης, ώστε να αντισταθμίζει με ακρίβεια τους πέντε τύπους αστάθειας της μηχανής που μπορεί να υποβαθμίσουν την ποιότητα των εικόνων 42,4 megapixel κατά τις λήψεις χωρίς τρίποδο. Η αντιστάθμιση αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής ισοδυναμεί με ταχύτητα κλείστρου μεγαλύτερη κατά 4,5 βήματα. Έτσι, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο εύρος ταχυτήτων κλείστρου.

Εγγραφή ταινίας με υψηλότερη ανάλυση 4K

Εγγραφή ταινίας με υψηλότερη ανάλυση 4K

Οι λήψεις από εγγραφή ταινίας 4K στο φορμά Super 35 mm, με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, διαθέτουν υψηλότερη ανάλυση και ανώτερη ευκρίνεια από τις τυπικές ταινίες 4K. Επιπλέον, το φορμά XAVC S επιτρέπει την εγγραφή 4K με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης bit τα 100Mbps, για να τραβάτε ταινίες με εξαιρετική λεπτομέρεια στην κίνηση.

Με το εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™, κάθε εικόνα είναι και μια άποψη

Με το εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™, κάθε εικόνα είναι και μια άποψη

Με τη μεγαλύτερη μεγέθυνση (0,78x) από όλα τα εικονοσκόπια ψηφιακών μηχανών στον κόσμο, το XGA OLED Tru-Finder™ εξασφαλίζει κορυφαία ανάλυση, αντίθεση και βάθος σε όλη την οθόνη. Η επίστρωση ZEISS T* πετυχαίνει ελάχιστη αντανάκλαση στο εικονοσκόπιο, έτσι ώστε να αξιοποιείτε πάντοτε την εκπληκτική απόδοση των 42,4 megapixel της α7R II.

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Σχεδιασμένο για στιβαρή αξιοπιστία και σταθερό χειρισμό, το μικρό σώμα της α7R II αντέχει στις καταπονήσεις κατά τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στο γερό κράμα μαγνησίου που έχει χρησιμοποιηθεί για το εσωτερικό της μηχανής αλλά και για το μπροστινό, πίσω και επάνω κάλυμμα.

Ανθεκτικό κλείστρο μείωσης κραδασμών

Ανθεκτικό κλείστρο μείωσης κραδασμών

Ο νέος μηχανισμός πέδησης του κλείστρου μειώνει τους μηχανικούς κραδασμούς της μπροστινής/πίσω κουρτίνας περίπου κατά 50%. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική μπροστινή κουρτίνα για ακόμη λιγότερους κραδασμούς. Αυτή η επιλογή περιορίζει την αστάθεια της μηχανής που μπορεί να θολώσει τις λεπτομέρειες στις εικόνες 42,4 megapixel, ενώ καθιστά και το κλείστρο ιδιαίτερα ανθεκτικό, γεγονός που έχει δοκιμαστεί σε 500.000 κύκλους λειτουργίας.

Λήψη χωρίς ήχο

Η Αθόρυβη λήψη χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικό κλείστρο που δεν προκαλεί κραδασμούς, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε εικόνες με υψηλή ανάλυση χωρίς αστάθεια της μηχανής. Ακόμα, επειδή η λειτουργία αυτή είναι αθόρυβη, είναι ιδιαίτερα πρακτική για να φωτογραφίζετε παραστάσεις σε εσωτερικούς χώρους ή ζώα στην άγρια φύση, καθώς και για όλες τις περιστάσεις όπου είναι απαραίτητη η ησυχία.

Απλοποιημένη κοινή χρήση μέσω Wi-Fi®/NFC

Με την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi® και NFC (Near Field Communication - Επικοινωνία κοντινού πεδίου) της α7R II, μπορείτε να μεταφέρετε αμέσως φωτογραφίες ή ταινίες MP4 σε smartphone ή tablet Android™ ακουμπώντας απλώς τη μηχανή, και στη συνέχεια να τις ανεβάσετε εύκολα στην αγαπημένη σας τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Εξατομίκευση με την εφαρμογή PlayMemories Camera Apps

Εξατομίκευση με την εφαρμογή PlayMemories Camera Apps

Με την υπηρεσία λήψης εφαρμογών της Sony μπορείτε να προσθέσετε νέες λειτουργίες και δυνατότητες στη μηχανή σας. Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές για φωτογραφικά και κινηματογραφικά εφέ που σας βοηθούν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, καθώς και άλλες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το smartphone σαν τηλεχειριστήριο της μηχανής.

Βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια

Η Αυτόματη εστίαση στα μάτια, που πλέον διατίθεται και στη λειτουργία AF-C, ανιχνεύει και παρακολουθεί αυτόματα τα μάτια ακόμα και κινούμενων θεμάτων, για περισσότερη ελευθερία στο καδράρισμα.

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εξαιρετικά ακριβής αυτόματη εστίαση στα μάτια (διαθέσιμη με AF-C) παρέχει σταθερή αυτόματη εστίαση στα μάτια του θέματος, ακόμα και όταν αυτό κινείται. Αυτό το αξιόπιστο εργαλείο διασφαλίζει αποτελεσματικά επιτυχημένες εστιασμένες λήψεις πορτραίτου με λιγότερα φωτογραφικά σφάλματα.

Συμβατότητα με μια μεγάλη γκάμα συνδεόμενων φακών

Συμβατότητα με μια μεγάλη γκάμα συνδεόμενων φακών

Η σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες σας προσφέρει ασυναγώνιστη ελευθερία κατά τη λήψη χωρίς τρίποδο, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετούς από τους αγαπημένους σας συνδεόμενους φακούς. Η μικρή οπίσθια απόσταση της E-mount α7R II προσφέρει συμβατότητα με μια ευρύτερη γκάμα φακών.

Εικονοσκόπιο με εξαιρετικά σταθερή εικόνα

Εικονοσκόπιο με εξαιρετικά σταθερή εικόνα

Μπορείτε να παρακολουθείτε από το εικονοσκόπιο ή από την οθόνη LCD τα αποτελέσματα σταθεροποίησης που προσφέρει η λειτουργία αντιστάθμισης της αστάθειας της μηχανής, πατώντας το κουμπί του κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του ή μεγεθύνοντας την εικόνα (όταν τραβάτε στατικές εικόνες) ή μεταβαίνοντας στη λειτουργία ταινίας (όταν τραβάτε ταινίες). Μπορείτε να κάνετε λεπτομερείς ρυθμίσεις στη σύνθεση του κάδρου και στην εστίαση με εξαιρετική σταθερότητα και χωρίς άγχος, ακόμα και κατά τη χρήση τηλεφακού ή φακού macro.

Προφίλ εικόνας

Προφίλ εικόνας

Τελειοποιήστε την εμφάνιση των ταινιών πριν από τη λήψη, προσαρμόζοντας τις διαβαθμίσεις, το χρώμα και τις επιμέρους λεπτομέρειες. Μπορείτε να συνδυάσετε τις προσαρμοσμένες παραμέτρους μαζί με άλλες ρυθμίσεις ως προφίλ και να αποθηκεύσετε έως και 7 τέτοια προφίλ (PP1-PP7) για μετέπειτα χρήση.

Ρύθμιση Gamma S-Log2

Ρύθμιση Gamma S-Log2

Η αποκλειστική ρύθμιση της Sony, η οποία είναι διαθέσιμη σε επαγγελματικές βιντεοκάμερες, δημιουργεί μεγαλύτερο δυναμικό εύρος κατά 1.300%, προσφέροντας ομαλή διαβάθμιση των χρωμάτων με μειωμένη υπερέκθεση (whiteout) και υποέκθεση (blackout). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαβάθμιση χρωμάτων στο στάδιο του post-production για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εικόνα χαμηλού θορύβου και τις εξαιρετικά πλούσιες λεπτομέρειες, ώστε να επιτύχετε διάφορα είδη έκφρασης. Η ευαισθησία ISO 800 ή μεγαλύτερη διατίθεται όταν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση S-Log2 Gamma.

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Η λειτουργία αυτή υποστηρίζει ανάλυση 4K και Full HD, ενώ επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινίας σε εξωτερική συσκευή εγγραφής ή οθόνη. Η εικόνα μπορεί επίσης να εγγραφεί στη μηχανή ακόμα κι όταν αποστέλλεται σήμα μέσω αυτής της λειτουργίας. Το παρεχόμενο προστατευτικό προφυλάσσει τις υποδοχές και αποτρέπει την τυχαία αποσύνδεση των καλωδίων, για πιο ασφαλείς λήψεις.

Πιο ακριβής ρύθμιση της ισορροπίας λευκού

Πιο ακριβής ρύθμιση της ισορροπίας λευκού

Επειδή η α7R II παρέχει περισσότερα βήματα ρύθμισης της ισορροπίας λευκού από ποτέ (τα διπλάσια στον άξονα πορτοκαλί-μπλε και τα τετραπλάσια στον άξονα πράσινου-ματζέντα), μπορείτε να ρυθμίσετε την ισορροπία λευκού με πολύ περισσότερη ακρίβεια, ώστε να πετύχετε πιο φυσικά χρώματα.

Παρακολούθηση φωτεινότητας

Παρακολούθηση φωτεινότητας

Αυτήν τη λειτουργία που ενισχύει τη φωτεινότητα της εικόνας αλλάζοντας την ταχύτητα κλείστρου, μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση κατά τις σκοτεινές λήψεις.

Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto

Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto

Για να αποτρέψετε τη θόλωση κατά τη λήψη ενός κινούμενου θέματος, ορίστε μια ταχύτητα κλείστρου στην οποία θα αρχίσει να αλλάζει η ευαισθησία ISO όταν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση ISO AUTO (στη λειτουργία P ή A ή στη μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ).

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Τα πολλά δεδομένα της μέτρησης 1200 ζωνών, αλλά και τα σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο, εξασφαλίζουν πιο ακριβή έλεγχο της ποσότητας του φωτός από τα εξωτερικά φλας που συμπληρώνουν το φωτισμό του περιβάλλοντος. Επιλέξτε τη λειτουργία μέτρησης Πολλαπλών τμημάτων, την Κεντροβαρή ή τη Σημείου.

Ρύθμιση προτεραιότητας στις λειτουργίες AF-C/AF-S

Στη λειτουργία AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης) ή AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση), επιλέξτε Προτεραιότητα αυτόματης εστίασης για λήψη φωτογραφιών μόνο όταν είναι εστιασμένο το θέμα, Κατάργηση προτεραιότητας για λήψη φωτογραφιών ακόμα κι όταν δεν είναι εστιασμένο το θέμα ή Ισορροπημένη έμφαση για εξισορρόπηση των επιλογών αυτόματης εστίασης και κατάργησης προτεραιότητας, ώστε να πετυχαίνετε ακριβή εστίαση χωρίς να χάνετε τις καλύτερες στιγμές κατά τη λήψη κινούμενων θεμάτων.

Λειτουργία AF-A

Στη λειτουργία αυτή, πατήστε το κουμπί του κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Η μηχανή θα αναγνωρίσει αυτόματα αν το θέμα κινείται ή όχι και θα επιλέξει την ανάλογη λειτουργία αυτόματης εστίασης: AF-S για κλείδωμα του εστιασμένου θέματος ή AF-C για περαιτέρω ρύθμιση της εστίασης. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να φωτογραφίσετε διάφορα θέματα ταυτόχρονα ή να αποφύγετε τη χειροκίνητη αλλαγή της λειτουργίας αυτόματης εστίασης.

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Οι ρυθμίσεις δημιουργικού στυλ αναδεικνύουν το χαρακτήρα της κάθε σκηνής. Επιλέξτε μια από τις 13 ρυθμίσεις (Ζωντανή, Πορτραίτο κ.λπ.) και η μηχανή θα προσαρμόσει τις παραμέτρους της εικόνας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε με ακρίβεια την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αυτόματη λειτουργία HDR (High Dynamic Range - Υψηλό δυναμικό εύρος)

Αυτόματη λειτουργία HDR (High Dynamic Range - Υψηλό δυναμικό εύρος)

Η αυτόματη λειτουργία HDR συνθέτει τις καλύτερες λεπτομέρειες από τρεις εκθέσεις, ώστε να επεκτείνει το δυναμικό εύρος των εικόνων από τις πιο σκοτεινές σκιές μέχρι τα πιο φωτεινά σημεία και να καταγράψει όλες τις τονικές διαβαθμίσεις που βλέπετε με γυμνό μάτι.

Λειτουργία βελτιστοποίησης D-range (DRO)

Λειτουργία βελτιστοποίησης D-range (DRO)

Σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού η λειτουργία DRO διορθώνει την εικόνα, ώστε να επιτύχει πιο ομαλές, φυσικές διαβαθμίσεις με περισσότερη λεπτομέρεια στα φωτεινά σημεία και στις σκιές. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στη συνεχή λήψη ή κατά τη φωτογράφιση κινούμενων θεμάτων.

Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ

Η λειτουργία αυτή συνδυάζει τέσσερις λήψεις με σημαντική μείωση του θορύβου και αύξηση της ευαισθησίας, επιτρέποντας τη λήψη σκοτεινών σκηνών χωρίς τρίποδο ή φλας. Η θόλωση από την αστάθεια της μηχανής μειώνεται επίσης σημαντικά, ενώ αυξάνεται το επίπεδο της αντίθεσης και της λεπτομέρειας.

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Μπορείτε να μεγεθύνετε καθαρά την εικόνα για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την εστίαση κατά τη λήψη φωτογραφιών ή ταινιών. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Peaking για να χρωματίσετε τις περιοχές της εικόνας με τη μεγαλύτερη εστίαση, για γρήγορη επιβεβαίωση.

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Μπορείτε να μεγεθύνετε καθαρά την εικόνα για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την εστίαση κατά τη λήψη φωτογραφιών ή ταινιών. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Peaking για να χρωματίσετε τις περιοχές της εικόνας με τη μεγαλύτερη εστίαση, για γρήγορη επιβεβαίωση.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν λογισμικό για υψηλής ποιότητας φινίρισμα δεδομένων RAW. Το Capture One Pro (for Sony) μπορεί να αγοραστεί για συμβατές λειτουργίες, όπως τοπική προσαρμογή και λήψη με μεταφορά σε υπολογιστή.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Φακός

Τοποθέτηση φακού

E-mount

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony


Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

35 mm

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R® CMOS 35 mm (35,9 x 24,0 mm)

Αριθμός pixel (ενεργά)

42,4 MP

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 43,6 megapixel

Αναλογία πλευρών αισθητήρα εικόνας

3:02

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Ναι (Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας)


Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (συμμόρφωση με DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ.2.3, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 3:2

Ολόκληρα καρέ 35mm L: 7952 x 5304 (42M), M: 5168 x 3448 (18M), S: 3984 x 2656 (11M), APS-C L: 5168 x 3448 (18M), M: 3984 x 2656 (11M), S: 2592 x 1728 (4,5M)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 16:9

Ολόκληρα καρέ 35mm L: 7952 x 4472 (36M), M: 5168 x 2912 (15M), S: 3984 x 2240 (8,9M), APS-C L: 5168 x 2912 (15M), M: 3984 x 2240 (8,9M), S: 2592 x 1456 (3,8M)

Μέγεθος εικόνας, Sweep Panorama

Ευρεία: Οριζόντια 12416 x 1856 (23M), κατακόρυφα 5536 x 2160 (12M), Τυπική: Οριζόντια 8192 x 1856 (15M), κατακόρυφα 3872 x 2160 (8,4M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard

Έξοδος RAW

14 bit

Ασυμπίεστο RAW

Ναι

Εφέ εικόνας

13 λειτουργίες: Ποστεροποίηση (Έγχρωμο, Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (R, G, B, Y), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια (Αντίθεση -3 έως +3 βήματα, Κορεσμός -3 έως +3 βήματα, Ευκρίνεια -3 έως +3 βήματα) (Επίσης Style Box 1-6)

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο [1-5]), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης [βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV])

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και πρότυπο Adobe® RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

Φορμά XAVC S / AVCHD, συμμόρφωση με Έκδ. 2.0 / MP4

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S:MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S:LPCM 2καν, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2καν, Dolby® Digital Stereo Creator, MP4: MPEG-4 AAC-LC 2καν

Μέγεθος εικόνας (pixel)

[NTSC]: XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p/100Mbps, 30p/60Mbps, 24p/100Mbps, 24p/60Mbps), XAVC S HD: 1920 x 1080 (60p/50Mbps, 30p/50Mbps, 24p/50Mbps), 1280 x 720 (120p/50Mbps), AVCHD: 1920 x 1080 (60p/28Mbps/PS, 60i/24Mbps/FX, 60i/17Mbps/FH, 24p/24Mbps/FX, 24p/17Mbps/FH), MP4: 1920 x 1080 (60p/28Mbps, 30p/16Mbps), 1280 x 720 (30p/6Mbps), [PAL]: XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p/100Mbps, 25p/60Mbps), XAVC S HD: 1920 x 1080 (50p/50Mbps, 25p/50Mbps), 1280 x 720 (100p/50Mbps), AVCHD: 1920 x 1080 (50p/28Mbps/PS, 50i/24Mbps/FX, 50i/17Mbps/FH, 25p/24Mbps/FX, 25p/17Mbps/FH), MP4: 1920 x 1080 (50p/28Mbps, 25p/16Mbps), 1280 x 720 (25p/6Mbps)

Μέγεθος εικόνας (pixel), NTSC*

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p/100Mbps, 30p/60Mbps, 24p/100Mbps, 24p/60Mbps), XAVC S HD: 1920 x 1080 (60p/50Mbps, 30p/50Mbps, 24p/50Mbps), 1280 x 720 (120p/50Mbps), AVCHD: 1920 x 1080 (60p/28Mbps/PS, 60i/24Mbps/FX, 60i/17Mbps/FH, 24p/24Mbps/FX, 24p/17Mbps/FH), MP4: 1920 x 1080 (60p/28Mbps, 30p/16Mbps), 1280 x 720 (30p/6Mbps)

Μέγεθος εικόνας (pixel), PAL

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p/100Mbps, 25p/60Mbps), XAVC S HD: 1920 x 1080 (50p/50Mbps, 25p/50Mbps), 1280 x 720 (100p/50Mbps), AVCHD: 1920 x 1080 (50p/28Mbps/PS, 50i/24Mbps/FX, 50i/17Mbps/FH, 25p/24Mbps/FX, 25p/17Mbps/FH), MP4: 1920 x 1080 (50p/28Mbps, 25p/16Mbps), 1280 x 720 (25p/6Mbps)

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP7) Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Στάθμη εγγραφής ήχου, Ευαισθησία παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, Ταχύτητα μηχανισμού αυτόματης εστίασης, Αυτόματο αργό κλείστρο, Εμφάνιση πληροφοριών HDMI (επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης), Χρονοκώδικας/Bit χρήστη, Προφίλ εικόνας, Δημιουργικό στυλ, Εφέ εικόνας, Έλεγχος εγγραφής, Ρύθμιση δείκτη, Επιλογέας PAL/NTSC

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

NTSC: 3840 x 2160 (30p/24p) / 1920 x 1080 (60p/24p) / 1920 x 1080 (60i), YCbCr 4:2:2 8bit/ RGB 8bit, PAL: 3840 x 2160 (25p) / 1920 x 1080 (50p) / 1920 x 1080 (50i), YCbCr 4:2:2 8bit/ RGB 8bit


Μέσα αποθήκευσης

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO™-HG Duo, Memory Stick Micro™ (M2™), κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC,

Υποδοχή μέσου αποθήκευσης

Υποδοχή για κάρτα μνήμης Memory Stick Duo™/SD


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργή/ανενεργή, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική/χαμηλή/ανενεργή, επιλέξιμη

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

Αυτόματο/ISO 100 έως 102400


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λυχνία πυρακτώσεως / Λυχνία φθορισμού (Θερμό λευκό, Ψυχρό λευκό, Λευκό φως ημέρας, Φως ημέρας) / Φλας /Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος 2500 έως 9900K και φίλτρο χρώματος G7 έως M7 (57 βημάτων), A7 έως B7 (29 βημάτων) / Προσαρμοσμένη

Μικρορύθμιση AWB

G7 έως M7 (57 βήματα), A7 έως B7 (29 βήματα)

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης/Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Σημείο εστίασης

Ολόκληρα καρέ 35mm: 399 σημεία (αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης) APS-C: 357 σημεία (αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης) / 25 σημεία (αυτόματη εστίαση εντοπισμού αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-2 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία (399 σημεία [αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης], 25 σημεία [αυτόματη εστίαση εντοπισμού αντίθεσης]) / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρεία / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο [S/M/L] / Επέκταση ευέλικτου σημείου)

Άλλα χαρακτηριστικά

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης, Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Αυτόματη εστίαση Eye-Start και μικρορύθμιση αυτόματης εστίασης (και οι δύο λειτουργίες διατίθενται μόνο με προσαρτημένο τον προαιρετικό προσαρμογέα LA-EA2 ή LA-EA4), Φωτισμός αυτόματης εστίασης (ενσωματωμένος, λυχνία τύπου LED, εμβέλεια: περίπου 0,30-3m), Αυτόματη εστίαση ενεργοποιημένη

Τύπος

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS)


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto / Superior Auto), Προγραμματισμένο AE (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Χειροκίνητη (M), Ταινία (Προγράμματα AE (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Χειροκίνητη (M), Sweep Panorama, Επιλογή σκηνής

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Τοπίο, Macro, Δράση σπορ, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινό πορτραίτο, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Anti-Motion Blur

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0EV (βήματα 1/3 EV, 1/2 EV επιλέξιμα) (με χειριστήριο αντιστάθμισης έκθεσης: +/- 3EV (βήματα 1/3 EV ή 1/2 EV)

Οριοθέτηση αυτόματης έκθεσης (AE)

Οριοθέτηση έκθεσης: συνεχής, οριοθέτηση έκθεσης: μονή, δυνατότητα επιλογής 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0 ή 3,0 EV, με 9 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3 ή 1,0 EV.

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του κουμπιού του κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αυτόματο). Δυνατότητα απενεργοποίησης από το Μενού.

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Στατικές εικόνες: ISO 100-25600 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50-102400 για λήψη στατικών εικόνων), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: ισοδυναμία με ISO 100-25600, AUTO (ισοδυναμία με ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

XGA OLED, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3cm (τύπου 0,5)

Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματο/Χειροκίνητο (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

Χειροκίνητο (5 βήματα)

Κάλυψη πεδίου

100>#/p### Μεγέθυνση

Περίπου 0,78 x (με φακό 50 mm στο άπειρο, -1m-1)

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0m-1

Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 18,5 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου με -1m-1 (πρότυπο CIPA)

Προβολή εικονοσκοπίου

Οθόνη γραφικών, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο

Ενεργό/ανενεργό


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

Μονάδα TFT 7,5 cm (τύπου 3.0)

Συνολικός αριθμός κουκκίδων

1.228.800 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (LCD)

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 107 μοίρες, κάτω περίπου 41 μοίρες

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

Ναι (αυτόματο/χειροκίνητο)

Οθόνη LCD

Γραφική απεικόνιση / Εμφάνιση όλων των πληροφοριών / Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών / Ιστόγραμμα / Ψηφιακός μετρητής επιπέδου / Πληροφορίες λήψης για λειτουργία εικονοσκοπίου

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

Ενεργό/ανενεργό

Zebra

Ναι

Quick Navi

Ναι

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)


Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου

Ενεργοποίηση / ενεργοποίηση (εγγραφή προσώπου) / απενεργοποίηση, Εγγραφή προσώπου, Επιλογή προσώπου (μέγιστος αριθμός ανιχνεύσιμων προσώπων: 8)

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες / ταινίες: περίπου 2x

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφία)

Ολόκληρα καρέ 35mm: M: περίπου 1,5x, S: περίπου 2x, APS-C: M: περίπου 1,3x, S: περίπου 2x

Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

Περίπου: 4x

Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου: 4x

PlayMemories Camera Apps™

Ναι

Αντιστάθμιση φακού

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση

Επεξεργαστής εικόνας

BIONZ X™

Λειτουργία Smile Shutter

Ναι (επιλογή από 3 βήματα)


Κλείστρο

Τύπος κλείστρου

Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/8000 έως 1/4 (βήματα 1/3), NTSC: έως 1/60 σε λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου), PAL: έως και 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/25 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/250 δευτ.

Εμπρόσθια κουρτίνα κλείστρου

Ναι (ON/OFF)

Λήψη χωρίς ήχο

Ναι, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση


Σταθεροποίηση εικόνας

Steadyshot

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)

Εφέ αντιστάθμισης

4,5 βήματα (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο κραδασμοί από αστάθεια κλίσης/εκτροπή. Με τοποθετημένο φακό Sonnar T* FE 55 mm F1.8 ZA. Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης ανενεργή.)


Έλεγχος φλας

Έλεγχος φλας

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Οριοθέτηση έκθεσης φλας

Επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, με 9 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0 EV.

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο), Ασύρματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι

Ασύρματος χειρισμός

Ναι


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένες λήψεις, Συνεχής λήψη, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση έκθεσης (συνεχής, μεμονωμένη, ισορροπίας λευκού, DRO)

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 2 δευτ./Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης (3 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ.)/Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (Απενεργοποίηση/Καθυστέρηση 2 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 10 δευτ.)

Ταχύτητα (κατά προσέγγιση, μέγ.)

Συνεχής λήψη - Υψηλό: Μέγ. 5fps, Συνεχής λήψη - Χαμηλό: Μέγ. 2,5fps

Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

Συνεχής λήψη - Υψηλό: 24 καρέ (JPEG Extra Fine L), 30 καρέ (JPEG Fine L), 37 καρέ (JPEG Standard L), 23 καρέ (RAW), 22 καρέ (RAW & JPEG), 9 καρέ (RAW(ασυμπίεστο)), 9 καρέ (RAW(ασυμπίεστο) & JPEG)


Αναπαραγωγή

Λειτουργίες αναπαραγωγής

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, ιστόγραμμα Υ RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (Μέγιστη μεγέθυνση L: 24,9x, M: 16,2x, S: 9,4x), Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ.,ανενεργό), Προσανατολισμός εικόνας (Αυτόματος / Χειροκίνητος / Ανενεργός, επιλέξιμος), Παρουσίαση, Panorama με κύλιση, Επιλογή φακέλου (Στατικές εικόνες / Ημερομηνία / MP4 / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Τερματικό multi/micro USB

Ναι

Ασύρματο δίκτυο LAN (ενσωματωμένο)

Συμβατότητα με Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz): Αναπαραγωγή ταινιών και φωτογραφιών σε smartphone, PC και τηλεοράσεις

NFC™

Ναι (Συμβατότητα με ετικέτες τύπου 3 [NFC Forum], τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα)

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI (τύπου D), BRAVIA® Sync (μενού σύνδεσης), PhotoTV HD, έξοδος ταινίας 4Κ, αναπαραγωγή φωτογραφιών 4K

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι

Άλλα

Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα συμβατή με τον παρεχόμενο προσαρμογέα υποδοχής σύνδεσης, Υποδοχή μικροφώνου (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή ακουστικών (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Υποδοχή Multi/Micro USB Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων Μίνι βύσμα μικροφώνου Μίνι βύσμα ακουστικών Υποδοχή κατακόρυφης λαβής


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή XLR-K2M/ECM-XYST1M (πωλείται ξεχωριστά)

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος προσαρμοσμένης λειτουργίας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, Προγραμματιζόμενη ρύθμιση

Λειτουργία μνήμης

Ναι (2 σετ)


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NP-FW50

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 290 λήψεις (εικονοσκόπιο) / περίπου 340 λήψεις (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας ( βίντεο)

Πραγματική : περίπου 50 λεπτά (εικονοσκόπιο) / περίπου 55 λεπτά (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA), Συνεχής : περίπου 95 λεπτά (εικονοσκόπιο) / περίπου 95 λεπτά (οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)

Εξωτερική τροφοδοσία

Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC AC-PW20 (πωλείται ξεχωριστά)

Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

126,9 x 95,7 x 60,3 mm

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

582 g (μόνο το σώμα) / 625 g (με μπαταρία και μέσα)


Άλλα

Υλικό κυρίως σώματος

Κράμα μαγνησίου, εξωτερικό από ανθεκτικό πλαστικό

Θερμοκρασία λειτουργίας

32°-104°F / 0-40°C


WiFi® & NFC

Προβολή σε Smartphone

Ναι

Προβολή σε τηλεόραση

Ναι

Ασύρματη συνδεσιμότητα και δυνατότητες δικτύου

Wi-Fi® , Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα    


Megapixels :
42,4MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
582g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
126,9 x 95,7 x 60,3
4548736017719
2.349,00 
1.699,00 
Κερδίζετε: 650,00 €
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 47,19 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 849.5 €
3 Άτοκες 566.33 €
4 Άτοκες 424.75 €
5 Άτοκες 339.8 €
6 Άτοκες 283.17 €
7 Άτοκες 242.71 €
8 Άτοκες 212.38 €
9 Άτοκες 188.78 €
10 Άτοκες 169.9 €
11 Άτοκες 154.45 €
12 Άτοκες 141.58 €
13 130.69 €
14 121.36 €
15 113.27 €
16 106.19 €
17 99.94 €
18 94.39 €
19 89.42 €
20 84.95 €
21 80.9 €
22 77.23 €
23 73.87 €
24 70.79 €
25 67.96 €
26 65.35 €
27 62.93 €
28 60.68 €
29 58.59 €
30 56.63 €
31 54.81 €
32 53.09 €
33 51.48 €
34 49.97 €
35 48.54 €
36 47.19 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη