Αυξημένη ευαισθησία, πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος

Αυξημένη ευαισθησία, πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος

Με ρυθμίσεις ευαισθησίας με δυνατότητα επέκτασης έως ISO 409600 και πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος, η α7S II μπορεί να εγγράφει εικόνες με θεαματική λεπτομέρεια, από τις σκοτεινές σκιές μέχρι τα πιο φωτεινά σημεία, υπό όλες τις συνθήκες φωτισμού. Χάρη στην απίστευτη ευκρίνεια και την έλλειψη θορύβου, οι φωτογραφίες και οι ταινίες σας θα είναι εντυπωσιακές όπως τις θέλατε.

Αισθητήρας Exmor® CMOS για πρόσθετη ευαισθησία

Αισθητήρας Exmor® CMOS για πρόσθετη ευαισθησία

Τραβήξτε φωτογραφίες με ακόμα πιο πλούσιες και φυσικές αποχρώσεις. Ο αισθητήρας εικόνας 12,2 megapixel πλήρους καρέ 35 mm επιτυγχάνει πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος με πολύ χαμηλό θόρυβο σε ένα τεράστιο εύρος ευαισθησίας ISO 50-4096001. Με τα μεγαλύτερα pixel, τη σχεδίαση του φακού πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά και τις υπόλοιπες προηγμένες ρυθμίσεις συγκέντρωσης φωτός, μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολύ υψηλές ταχύτητες κλείστρου για λήψη σε χαμηλό φωτισμό.

Έξυπνο, ταχύτατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Έξυπνο, ταχύτατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Ο βελτιωμένος αλγόριθμος επεξεργασίας του συστήματος BIONZ X βελτιστοποιεί την απόδοση του αισθητήρα εικόνας, για απίστευτη απεικόνιση των λεπτομερειών σε φωτογραφίες και ταινίες κάθε εύρους ευαισθησίας. Αυτό το σύστημα επεξεργασίας εικόνας προσφέρει λεπτομερή ποιότητα και ελάχιστο θόρυβο, ιδιαίτερα στη ρύθμιση της μεσαίας προς υψηλής ευαισθησίας.

Εσωτερική εγγραφή ταινιών 4Κ και φορμά XAVC S

Εσωτερική εγγραφή ταινιών 4Κ και φορμά XAVC S

Η α7S II μπορεί να εγγράψει ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160) εσωτερικά σε φορμά πλήρους καρέ. Η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση εξασφαλίζει εγγραφή ταινιών 4Κ με λιγότερο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Η υποστήριξη φορμά XAVC S δίνει τη δυνατότητα εγγραφής 4Κ έως και 100 Mbps, για πλάνα υψηλής ακρίβειας και ελάχιστο θόρυβο συμπίεσης. * Η εσωτερική εγγραφή και η έξοδος HDMI με ανάλυση 4Κ διατίθενται στο φορμά πλήρους καρέ.

S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3

S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3

Με αυτά τα νέα προφίλ, το δυναμικό εύρος μπορεί να μεγαλώσει έως 1300% για πιο ομαλές αποχρώσεις, ενώ η διαβάθμιση, η διόρθωση και ο χειρισμός των χρωμάτων γίνονται πιο εύκολα. Η αναπαραγωγή χρωματικών τόνων γάμμα S-Log3 από τις σκιές έως τους ενδιάμεσους τόνους (18% γκρι) είναι καλύτερη. Η μηχανή προσφέρει ακόμη και 14 εντυπωσιακές θέσεις στη ρύθμιση γάμμα του S-Log3. Το S-Gamut3.Cine αναπαράγει το μεγάλο εύρος χρωμάτων του χρωματικού χώρου DCI-P3. Το S-Gamut3 αναπαράγει σχεδόν όλα τα πραγματικά χρώματα που είναι κατάλληλα για αρχειοθέτηση.

Οι λειτουργίες ταινιών βελτιώνουν την επαγγελματική ροή εργασιών

Οι λειτουργίες ταινιών βελτιώνουν την επαγγελματική ροή εργασιών

Με βελτιωμένη λειτουργία Zebra και νέες λειτουργίες όπως η εγγραφή Full HD 120 fps, η εγγραφή σε αργή κίνηση 4x/5x και η Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, η επεξεργασία χρονοκώδικα/bit χρήστη και διάφορες άλλες δυνατότητες δημιουργίας ταινιών, η α7S II υποστηρίζει επάξια επαγγελματικές ροές εργασιών, προσφέροντάς σας περισσότερα εργαλεία για να δημιουργείτε περισσότερες κινούμενες εικόνες σε σχέση με πριν.

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση 5 αξόνων

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση 5 αξόνων

Με αντιστάθμιση που ισοδυναμεί με ταχύτητα κλείστρου μεγαλύτερη κατά 4,5 βήματα, το σύστημα αυτό αντισταθμίζει αποτελεσματικά πέντε τύπους αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής. Η μηχανή διαθέτει εκπληκτική σταθεροποίηση εικόνας και ευαισθησία στο φως, ώστε να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων ταχύτητας κλείστρου/ISO/διαφράγματος για να εκφράσετε αυτό που θέλετε με πιο καθαρές φωτογραφίες ή ταινίες.

Γρήγορη και έξυπνη αυτόματη εστίαση για εξίσου χαμηλό φως με το EV-4

Γρήγορη και έξυπνη αυτόματη εστίαση για εξίσου χαμηλό φως με το EV-4

Με αυτόματη εστίαση 169 σημείων (25 σημεία με εντοπισμό αντίθεσης, επιπλέον εννέα κεντρικά σημεία αυτόματης εστίασης καθένα από τα οποία χωρίζεται σε 16 τμήματα, σε σύνολο 25+(9x16)), αυτό το ταχύτατο και ακριβές σύστημα εξασφαλίζει ακρίβεια στον εντοπισμό του θέματος κατά τη λήψη φωτογραφιών, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας και σε φωτισμό EV-4. Επιπλέον, η ταχύτητα της αυτόματης εστίασης για τη λήψη ταινιών Full HD είναι δύο φορές πιο γρήγορη από την α7S.

Μεγέθυνση 0,78x XGA OLED Tru-Finder™

Μεγέθυνση 0,78x XGA OLED Tru-Finder™

Με επίστρωση ZEISS® T* και τη μεγαλύτερη μεγέθυνση στον κόσμο, αυτό το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο παρέχει εντυπωσιακή ευκρίνεια και αντίθεση με ελάχιστη αντανάκλαση, ενώ εμφανίζει αμέσως τον τρόπο που επηρεάζουν τις εικόνες η αντιστάθμιση έκθεσης, η ισορροπία λευκού και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις. Κατά τη λήψη ταινιών μέσω του εικονοσκοπίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης τις λειτουργίες Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα και Zebra.

Υποστηρίζει ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit

Νέα συμβατότητα με ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit, για να επιλέξετε το βέλτιστο φορμά που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η φωτογραφική μηχανή εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα διαβάθμισης τόνων, αξιοποιώντας στο μέγιστο το μεγάλο δυναμικό εύρος του αισθητήρα εικόνας.

Λήψη χωρίς ήχο

Η λειτουργία Αθόρυβης λήψης προσφέρει τη δυνατότητα σίγασης του κλείστρου όταν απαιτείται η αθόρυβη χρήση της μηχανής, π.χ. στις λήψεις στην άγρια φύση ή σε κάποια συναυλία. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συνεχή λήψη 5 fps , για να μην χάσετε ούτε μια σημαντική στιγμή. Επίσης μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, για πιο έξυπνη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Απλοποιημένη κοινή χρήση μέσω Wi-Fi®/NFC

Με την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi® και NFC (Near Field Communication - Επικοινωνία κοντινού πεδίου) της α7S II, μπορείτε να μεταφέρετε αμέσως φωτογραφίες ή ταινίες MP4 σε smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC ακουμπώντας απλώς τη μηχανή, και στη συνέχεια να τις ανεβάσετε εύκολα στην αγαπημένη σας τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Εγγραφή Full HD 120 fps και σε αργή κίνηση 4x/5x

Εγγραφή Full HD 120 fps και σε αργή κίνηση 4x/5x

Χάρη στη δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, τη δυνατότητα 120 fps (100fps) και την εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία, η α7S II τραβάει ταινίες Full HD υψηλού ρυθμού καρέ και χαμηλού θορύβου όπως καμία άλλη μηχανή. Η δυνατότητα 120 fps (100fps) προσφέρει επίσης εσωτερική εγγραφή ταινιών σε αργή κίνηση 4x/5x με ρυθμό καρέ στα 30p (25p) ή 24p.

Νέα λειτουργία Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Νέα λειτουργία Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Με αυτήν τη νέα λειτουργία μπορείτε να βλέπετε εικόνες με φυσική αντίθεση κατά την εγγραφή σε ρύθμιση γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2/S-Log3 σε ρύθμιση γάμμα ITU709 (800%), για παρακολούθηση εικόνων ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση μιας εικόνας στην οθόνη LCD ή στο εικονοσκόπιο

Βελτιωμένη λειτουργία Zebra

Βελτιωμένη λειτουργία Zebra

Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να παρακολουθείτε πιο εύκολα την έκθεση, ειδικά κατά τη λήψη στη ρύθμιση γάμμα S-Log. Επιλέξτε επίπεδο σήματος βίντεο από το 0 έως το 109, εφαρμόστε ένα εύρος και η ρύθμιση zebra θα δείξει τις περιοχές της εικόνας που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο εύρους. Η νέα ευρύτερη επιλογή επιπέδου σήματος βίντεο και η δυνατότητα ανάθεσης εύρους καθιστούν πιο εύκολη την προσαρμογή επιπέδου έκθεσης.

Προφίλ εικόνας

Προφίλ εικόνας

Είναι πολύ χρήσιμο να φροντίζετε την εμφάνιση των ταινιών σας πριν τη λήψη, ρυθμίζοντας τα χαρακτηριστικά εικόνας μέσω των ρυθμίσεων Προφίλ εικόνας που αφορούν τις διαβαθμίσεις, το χρώμα και τις επιμέρους λεπτομέρειες. Αποθηκεύστε και ανακαλέστε έως εννέα προφίλ (PP1-PP9) προσαρμοσμένων παραμέτρων με άλλες ρυθμίσεις, όπως των νέων για τις ρυθμίσεις S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3.

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Η λειτουργία αυτή υποστηρίζει ανάλυση 4K και Full HD, ενώ επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινίας σε εξωτερική συσκευή εγγραφής ή οθόνη. Η εικόνα μπορεί επίσης να εγγραφεί στη μηχανή ακόμα κι όταν αποστέλλεται σήμα μέσω αυτής της λειτουργίας. Το παρεχόμενο προστατευτικό προφυλάσσει τις υποδοχές και αποτρέπει την τυχαία αποσύνδεση των καλωδίων, για πιο ασφαλείς λήψεις.

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Σχεδιασμένο για στιβαρή αξιοπιστία και σταθερό χειρισμό, το μικρό σώμα της α7S II αντέχει στις καταπονήσεις κατά τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην εσωτερική δομή του και στο γερό κράμα μαγνησίου που έχει χρησιμοποιηθεί για το μπροστινό, πίσω και επάνω κάλυμμα.

Ανθεκτικότητα κλείστρου σε 500.000 κύκλους

Ανθεκτικότητα κλείστρου σε 500.000 κύκλους

Το κλείστρο της μηχανής πέρασε τη δοκιμή υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας 500.000 κύκλων , καθώς ένας μηχανισμός πέδησης του κλείστρου μειώνει τους μηχανικούς κραδασμούς της μπροστινής/πίσω κουρτίνας περίπου κατά 50%, ελαχιστοποιώντας τους κραδασμούς της μηχανής, τη θόλωση εικόνας και τον ήχο κλείστρου. Η χρήση της ηλεκτρονικής μπροστινής κουρτίνας μειώνει ακόμα περισσότερο τους κραδασμούς.

Χειριστήρια με αριστοτεχνική κατασκευή

Χειριστήρια με αριστοτεχνική κατασκευή

Τα στοιχεία ελέγχου έχουν βελτιστοποιηθεί για πανεύκολο χειρισμό και άμεση ρύθμιση κατά την παρακολούθηση μέσα από το εικονοσκόπιο. Τα εμπρός και πίσω περιστροφικά ρυθμιστικά έχουν βελτιστοποιηθεί σημαντικά και έχουν τοποθετηθεί για ευκολότερη, πιο αποτελεσματική περιστροφή. Επιπλέον, το νέο κλείδωμα του επιλογέα λειτουργίας εμποδίζει τις ακούσιες αλλαγές της λειτουργίας λήψης κάθε φορά.

Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto

Για να αποτρέψετε τη θόλωση κατά τη λήψη ενός κινούμενου θέματος, ορίστε μια ταχύτητα κλείστρου στην οποία θα αρχίσει να αλλάζει η ευαισθησία ISO όταν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση ISO AUTO (στη λειτουργία P ή A ή στη μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ).

Πιο ακριβής ρύθμιση της ισορροπίας λευκού

Πιο ακριβής ρύθμιση της ισορροπίας λευκού

Επειδή η α7S II παρέχει περισσότερα βήματα ρύθμισης της ισορροπίας λευκού (τα διπλάσια στον άξονα πορτοκαλί-μπλε και τα τετραπλάσια στον άξονα πράσινου-ματζέντα) από την α7S, μπορείτε να ρυθμίσετε την ισορροπία λευκού με πολύ περισσότερη ακρίβεια, ώστε να πετύχετε πιο φυσικά χρώματα.

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εξαιρετικά ακριβής αυτόματη εστίαση στα μάτια (διαθέσιμη με AF-C) παρέχει σταθερή αυτόματη εστίαση στα μάτια του θέματος, ακόμα και όταν αυτό κινείται. Αυτό το αξιόπιστο εργαλείο διασφαλίζει αποτελεσματικά επιτυχημένες εστιασμένες λήψεις πορτραίτου με λιγότερα φωτογραφικά σφάλματα.

Επέκταση ευέλικτου σημείου

Στη επιλογή της περιοχής αυτόματης εστίασης προστέθηκε η Επέκταση ευέλικτου σημείου. Αν το επιλεγμένο σημείο αυτόματης εστίασης δεν βρίσκεται πάνω στο θέμα σας, η α7S II χρησιμοποιεί αυτόματα τα σημεία αυτόματης εστίασης γύρω από το επιλεγμένο σημείο, ώστε να προσφέρει ακριβή εστίαση.

Συμβατότητα με μια μεγάλη γκάμα συνδεόμενων φακών

Συμβατότητα με μια μεγάλη γκάμα συνδεόμενων φακών

Η σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες προσφέρει ασυναγώνιστη ελευθερία κατά τη λήψη χωρίς τρίποδο, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετούς από τους αγαπημένους σας συνδεόμενους φακούς. Η μικρή οπίσθια απόσταση της E-mount α7S II προσφέρει συμβατότητα με μια ευρύτερη γκάμα φακών.

Παρακολούθηση φωτεινότητας

Αυτήν τη λειτουργία που ενισχύει τη φωτεινότητα της εικόνας αλλάζοντας την ταχύτητα κλείστρου, μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση κατά τις σκοτεινές λήψεις.

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Μπορείτε να μεγεθύνετε καθαρά την εικόνα για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την εστίαση κατά τη λήψη φωτογραφιών ή ταινιών. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Peaking για να χρωματίσετε τις περιοχές της εικόνας με τη μεγαλύτερη εστίαση, για γρήγορη επιβεβαίωση.

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Για την τροφοδοσία της α7S II, μπορείτε να τη συνδέσετε μέσω USB σε PC ή σε φορητή μπαταρία. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η μπαταρία της μηχανής, ώστε να τη χρησιμοποιείτε για ώρες χωρίς να ανησυχείτε αν θα ξεμείνετε. Όταν η μηχανή είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια σύνδεση USB για να φορτίσετε την μπαταρία.

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Οι ρυθμίσεις δημιουργικού στυλ αναδεικνύουν το χαρακτήρα της κάθε σκηνής. Επιλέξτε μια από τις 13 ρυθμίσεις (Ζωντανή, Πορτραίτο κ.λπ.) και η μηχανή θα προσαρμόσει τις παραμέτρους της εικόνας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε με ακρίβεια την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Εφέ εικόνας (13 λειτουργίες)

Μετατρέψτε τις στιγμές της καθημερινότητας σε έργο τέχνης, με πρωτοποριακές λειτουργίες εφέ εικόνας που προσαρμόζουν τις παραμέτρους της μηχανής και χρησιμοποιούν προηγμένη επεξεργασία εικόνας, και δείτε το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο για τα περισσότερα εφέ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 13 λειτουργίες, όπως Toy Camera, Ποστεροποίηση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μινιατούρα, Υδατογραφία και Εικόνα.

Εξατομίκευση με την εφαρμογή PlayMemories Camera Apps

Με την υπηρεσία λήψης εφαρμογών της Sony μπορείτε να προσθέσετε νέες λειτουργίες και δυνατότητες στη μηχανή σας. Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές για φωτογραφικά και κινηματογραφικά εφέ που σας βοηθούν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, καθώς και άλλες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το smartphone σαν τηλεχειριστήριο της μηχανής. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Φακός
Τοποθέτηση φακού

E-mount

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony


Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

35 mm

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας πλήρους καρέ EXMOR® CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)

Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 12,2 MP

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 12,4 MP

Αναλογία πλευρών αισθητήρα εικόνας

3:2

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας


Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (Συμβατό με DCF, έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.3, MPF baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 3:2

Πλήρες καρέ 35mm L: 4240 x 2832 (12M), M: 2768 x 1848 (5,1M), S: 2128 x 1416 (3,0M)

APS-C L: 2768 x 1848 (5,1M), M: 2128 x 1416 (3,0M), S: 1376 x 920 (1,3M)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 16:9

Πλήρες καρέ 35mm L: 4240 x 2384 (10M), M: 2768 x 1560 (4,3M), S: 2128 x 1200 (2,6M)

APS-C L: 2768 x 1560 (4,3M), M: 2128 x 1200 (2,6M), S: 1376 x 776 (1,1M)

Μέγεθος εικόνας, Sweep Panorama

Ευρεία: Οριζόντια 12416 x 1856 (23M), κατακόρυφα 5536 x 2160 (12M), Τυπική: Οριζόντια 8192 x 1856 (15M), κατακόρυφα 3872 x 2160 (8,4M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard

Έξοδος RAW

14 bit

Ασυμπίεστο RAW

Ναι

Εφέ εικόνας

13 λειτουργίες: Ποστεροποίηση (Έγχρωμο, Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (R, G, B, Y), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια (Αντίθεση -3 έως +3 βήματα, Κορεσμός -3 έως +3 βήματα, Ευκρίνεια -3 έως +3 βήματα) (Επίσης Style Box 1-6)

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος: Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV)

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και πρότυπο Adobe® RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

Φορμά XAVC S/AVCHD συμβατό με Έκδ. 2.0 / MP4

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S: LPCM, 2 καν.

AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator

MP4: MPEG-4 AAC-LC, 2 καν.

Μέγεθος εικόνας (pixel)

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p/100Mbps, 30p/60Mbps, 24p/100Mbps, 24p/60Mbps),

XAVC S HD: 1920 x 1080 (60p/50Mbps, 30p/50Mbps, 24p/50Mbps, 120p/100Mbps, 120p/60Mbps),

AVCHD: 1920 x 1080 (60p/28Mbps/PS, 60i/24Mbps/FX, 60i/17Mbps/FH, 24p/24Mbps/FX, 24p/17Mbps/FH)

MP4: 1920 x 1080 (60p/28Mbps, 30p/16Mbps), 1280 x 720 (30p/6Mbps)

Μέγεθος εικόνας (pixel), PAL

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p/100Mbps, 25p/60Mbps).

XAVC S HD: 1920 x 1080 (50p/50Mbps, 25p/50Mbps, 100p/100Mbps, 100p/60Mbps),

AVCHD: 1920 x 1080 (50p/28Mbps/PS, 50i/24Mbps/FX, 50i/17Mbps/FH, 25p/24Mbps/FX, 25p/17Mbps/FH),

MP4: 1920 x 1080 (50p/28Mbps, 25p/16Mbps), 1280 x 720 (25p/6Mbps)

Εγγραφή με υψηλό ρυθμό καρέ

NTSC: 1920 x 1080 (24p/12Mbps, 30p/16Mbps), PAL: 1920 x 1080 (25p/16Mbps)

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP9), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος (Ταινία, Στατική εικόνα, Cinema, Pro, ITU709 Matrix, Ασπρόμαυρο, S-Gamut, S-Gamut3.Cine, S-Gamut3), Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Στάθμη εγγραφής ήχου, Αυτόματο αργό κλείστρο, Εμφάνιση πληροφοριών HDMI (επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης), Χρονοκώδικας/Bit χρήστη, Προφίλ εικόνας, Δημιουργικό στυλ, Εφέ εικόνας, Έλεγχος εγγραφής, Διπλή εγγραφή βίντεο, Ρύθμιση δείκτη, Επιλογέας PAL/NTSC, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

NTSC: 3840 x 2160 (30p/24p) / 1920 x 1080 (60p/24p) / 1920 x 1080 (60i), YCbCr 4:2:2 8bit/ RGB 8bit

PAL: 3840 x 2160 (25p) / 1920 x 1080 (50p) / 1920 x 1080 (50i), YCbCr 4:2:2 8bit/ RGB 8bit


Μέσα αποθήκευσης

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO™-HG Duo, Memory Stick Micro™ (M2™), κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC

Υποδοχή μέσου αποθήκευσης

Υποδοχή για κάρτα μνήμης Memory Stick Duo™/SD


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονικό/χαμηλό/ανενεργό, επιλέξιμο

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

Αυτόματο/ISO 100 έως 409600


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματη ισορροπία λευκού / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λυχνία πυρακτώσεως / Λυχνία φθορισμού (Θερμό λευκό/Ψυχρό λευκό/Λευκό φως ημέρας/Φως ημέρας) / Φλας / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) και φίλτρο χρώματος (G7 έως M7: 57 βήματα, A7 έως B7: 29 βήματα) / Προσαρμοσμένη / Υποβρύχια

Μικρορύθμιση AWB

G7 έως M7 (57 βήματα), A7 έως B7 (29 βήματα)

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης

Σημείο εστίασης

169 σημείων (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV -4 έως EV 20 (ισοδυναμία με ISO 100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης (AF-S), Συνεχής αυτόματη εστίαση (AF-C), Άμεση μη αυτόματη εστίαση (DMF), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία (169 σημεία για αυτόματη εστίαση εντοπισμού αντίθεσης) / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Ζώνη / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρεία/Ζώνη/Κέντρο/Ευέλικτο σημείο(S/M/L)/Επέκταση ευέλικτου σημείου)

Άλλα χαρακτηριστικά

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης, αυτόματη εστίαση ματιών, κλείδωμα εστίασης, Αυτόματη εστίαση Eye-Start και Μικρορύθμιση αυτόματης εστίασης (και οι δύο λειτουργίες διατίθενται μόνο με προσαρτημένο τον προαιρετικό προσαρμογέα LA-EA2 ή LA-EA4), Φωτισμός αυτόματης εστίασης (ενσωματωμένος, λυχνία τύπου LED, εμβέλεια: περίπου 0,30-3 m), Ενεργοποίηση αυτόματης εστίασης


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV -3 έως EV 20 (ισοδυναμία με ISO 100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAUTO, Superior Auto), Προγράμματα AE (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Χειροκίνητο (M), Επιλογή σκηνής, Sweep Panorama, Ταινία/Υψηλός ρυθμός καρέ (Προγράμματα AE (P)/Προτεραιότητα διαφράγματος (A)/Προτεραιότητα κλείστρου-ταχύτητας (S)/Χειροκίνητο (M))

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Τοπίο, Macro, Δράση σπορ, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινό πορτραίτο, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (σε βήματα 1/3 EV ή 1/2 EV) με χειριστήριο αντιστάθμισης έκθεσης: +/- 3,0 EV (σε βήματα 1/3 EV)

Οριοθέτηση αυτόματης έκθεσης (AE)

Οριοθέτηση: Μεμονωμένη/Οριοθέτηση: Συνεχής, επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0 ή 3,0 EV, με 9 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3 ή 1,0 EV.

Κλείδωμα AE

Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ. Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Δυνατότητα απενεργοποίησης από το Μενού.

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Φωτογραφίες: ISO 100-102400 (δυνατότητα επέκτασης έως ISO 50-409600), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-102400 (δυνατότητα επέκτασης σε ισοδύναμη με ISO 100-409600), AUTO (Ισοδύναμη με ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

XGA OLED, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3cm (τύπου 0,5)

Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματο/Χειροκίνητο (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

Χειροκίνητο (5 βήματα)

Κάλυψη πεδίου

100>#/p### Μεγέθυνση

Περίπου 0,78x (με φακό 50mm στο άπειρο, -1m-1)

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 mstyle name="sup"-1/style

Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 18,5 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1 mstyle name="sup"-1/style (πρότυπο CIPA)

Προβολή εικονοσκοπίου

Γραφική απεικόνιση / Εμφάνιση όλων των πληροφοριών / Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών / Ιστόγραμμα / Ψηφιακός μετρητής επιπέδου

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο

Ενεργό/ανενεργό


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

Μονάδα TFT 7,5 cm (τύπου 3.0)

Συνολικός αριθμός κουκκίδων

1.228.800 κουκκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (LCD)

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω: περίπου 107 μοίρες, Κάτω: περίπου 41 μοίρες

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

Αυτόματη/Χειροκίνητη

Οθόνη LCD

Γραφική απεικόνιση / Εμφάνιση όλων των πληροφοριών / Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών / Ιστόγραμμα / Ψηφιακός μετρητής επιπέδου / Πληροφορίες λήψης για λειτουργία εικονοσκοπίου

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

Ενεργό/ανενεργό

Μεγέθυνση εστίασης

Πλήρες καρέ 35 mm: 4,2x, 8,3x, APS-C: 2,7x, 5,4x

Zebra

Ναι (επιλέξιμο επίπεδο + εμβέλεια ή χαμηλότερο όριο ως προσαρμοσμένη ρύθμιση)

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)


Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου

Ενεργοποίηση/ενεργοποίηση (Εγγραφή προσώπου) / Απενεργοποίηση, Εγγραφή προσώπου, Επιλογή προσώπου (μέγιστος αριθμός ανιχνεύσιμων προσώπων: 8)

Αυτόματο καδράρισμα πορτρέτου

Ναι

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες/Ταινίες: Περίπου 2x

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφία)

M: Περίπου 1,5x, S: Περίπου 2,0x

Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

Περίπου 4x

Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου 4x

PlayMemories Camera Apps™

Ναι

Αντιστάθμιση φακού

Περιφερειακή σκίαση, χρωματική απόκλιση, παραμόρφωση

Περιστροφή δακτυλίου ζουμ

Ναι

Επεξεργαστής εικόνας

BIONZ X™


Κλείστρο

Τύπος κλείστρου

Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Φωτογραφίες: 1/8000 έως 30 δευτ./Λυχνία, Ταινίες: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3), NTSC: Έως 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου), PAL: Έως 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως 1/25 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/250 δευτ.

Εμπρόσθια κουρτίνα κλείστρου

Ναι, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση

Λήψη χωρίς ήχο

Ναι, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση


Σταθεροποίηση εικόνας

Steadyshot

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)

Εφέ αντιστάθμισης

4,5 βήματα (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο το φακό Sonnar T* FE 55mm F1.8 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης)


Έλεγχος φλας

Έλεγχος φλας

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ 1/3 και 1/2 EV)

Οριοθέτηση έκθεσης φλας

Επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, με 9 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0 EV.

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Αργός συγχρονισμός, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο), Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας , Ασύρματος χειρισμός

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Ο προσαρμογέας υποδοχής σύνδεσης του φλας είναι συμβατός με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα.

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένες λήψεις, Συνεχής λήψη, Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση έκθεσης (συνεχής, μεμονωμένη, ισορροπίας λευκού, DRO)

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 2 δευτ./Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης (3 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ.)/Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (Απενεργοποίηση/Καθυστέρηση 2 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 10 δευτ.)

Ταχύτητα (κατά προσέγγιση, μέγ.)

Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας: Μέγ. 5 fps, Συνεχής λήψη: Μεγ. 2,5 fps

Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας: 64 καρέ (JPEG Extra Fine L), 200 καρέ (JPEG Fine L), 200 καρέ (JPEG Standard L), 31 καρέ (RAW), 26 καρέ (RAW & JPEG), XX καρέ (RAW(ασυμπίεστο)), XX καρέ (RAW(ασυμπίεστο) & JPEG), Συνεχής λήψη: 100 καρέ (JPEG Extra Fine L), 200 καρέ (JPEG Fine L), 200 καρέ (JPEG Standard L), 59 καρέ (RAW), 34 καρέ (RAW & JPEG), XX καρέ (RAW(ασυμπίεστο)), XX καρέ (RAW(ασυμπίεστο) & JPEG)


Αναπαραγωγή

Λειτουργίες αναπαραγωγής

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης), Ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών, Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (Μέγιστη μεγέθυνση L: 13,3x, M: 8,7x, S: 6,7x), Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., ανενεργό), Προσανατολισμός εικόνας (Αυτόματος/Χειροκίνητος/Ανενεργός, επιλέξιμος), Παρουσίαση, Panorama με κύλιση, Επιλογή φακέλου (Στατικές εικόνες / Ημερομηνία / MP4 / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Τερματικό multi/micro USB

Ναι

Ασύρματο δίκτυο LAN (ενσωματωμένο)

Συμβατότητα με Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz)

Αναπαραγωγή ταινιών και φωτογραφιών σε smartphone, PC και τηλεοράσεις

NFC™

Ναι (Συμβατότητα με ετικέτες τύπου 3 [NFC Forum], τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα)

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI (τύπου D), BRAVIA® Sync (μενού σύνδεσης), PhotoTV HD, έξοδος ταινίας 4Κ, αναπαραγωγή φωτογραφιών 4K

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι

Άλλα

Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα συμβατή με τον παρεχόμενο προσαρμογέα υποδοχής σύνδεσης, Υποδοχή μικροφώνου (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή ακουστικών (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή κατακόρυφης λαβής


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή ECM-XYST1M / XLR-K2M (πωλούνται ξεχωριστά)

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος προσαρμοσμένης λειτουργίας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, Προγραμματιζόμενη ρύθμιση

Λειτουργία μνήμης

Ναι (2 σετ)


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 310 λήψεις (εικονοσκόπιο) / Περίπου 370 λήψεις (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας ( βίντεο)

Πραγματική : Περίπου 55 λεπτά (εικονοσκόπιο) / Περίπου 60 λεπτά (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA), Συνεχής : Περίπου 95 λεπτά (εικονοσκόπιο) / Περίπου 100 λεπτά (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)

Εξωτερική τροφοδοσία

Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC-PW20 (προαιρετικά)


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

126,9 x 95,7 x 60,3 mm

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

584 g (Μόνο σώμα) / 627 g (Με μπαταρία και Memory Stick PRO Duo™)


Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας

32°-104°F / 0-40°C


WiFi® & NFC

Ασύρματη συνδεσιμότητα και δυνατότητες δικτύου

Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα    


Megapixels :
12,2 - 15,3MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
584 g (Μόνο σώμα) / 627 g (Με μπαταρία και Memory Stick PRO Duo™)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
126,9 x 95,7 x 60,3 mm
21305487522
2.999,00 
2.299,00 
Κερδίζετε: 700,00 €
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 63,86 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1149.5 €
3 Άτοκες 766.33 €
4 Άτοκες 574.75 €
5 Άτοκες 459.8 €
6 Άτοκες 383.17 €
7 Άτοκες 328.43 €
8 Άτοκες 287.38 €
9 Άτοκες 255.44 €
10 Άτοκες 229.9 €
11 Άτοκες 209 €
12 Άτοκες 191.58 €
13 176.85 €
14 164.21 €
15 153.27 €
16 143.69 €
17 135.24 €
18 127.72 €
19 121 €
20 114.95 €
21 109.48 €
22 104.5 €
23 99.96 €
24 95.79 €
25 91.96 €
26 88.42 €
27 85.15 €
28 82.11 €
29 79.28 €
30 76.63 €
31 74.16 €
32 71.84 €
33 69.67 €
34 67.62 €
35 65.69 €
36 63.86 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη