DSC-RX0:Φακός ZEISS® Tessar T*

Φακός ZEISS® Tessar T*

Ο φακός ZEISS Tessar T* 24 mm F4 προσφέρει εικόνες υψηλής ανάλυσης με λιγότερη παραμόρφωση εικόνας στην περιφέρεια, παρά τη σχεδίαση ευρυγώνιου φακού. Αυτός ο φακός ZEISS ενισχύει την αντίθεση και την ευκρίνεια των εγγραφών. Επιπλέον, μπορείτε να καταγράψετε βελτιωμένες εικόνες και να καταστείλετε την εμφάνιση αναλαμπών και ειδώλων χρησιμοποιώντας ένα προαιρετικό σκίαστρο.

Αισθητήρας Exmor RS™ CMOS τύπου 1.0 με 15,3 MP (ενεργά)

Αισθητήρας Exmor RS™ CMOS τύπου 1.0 με 15,3 MP (ενεργά)

Ο αισθητήρας εικόνας Stacked CMOS τύπου 1.0 με τσιπ DRAM υποστηρίζει την εξαιρετικά αργή κίνηση στα 960 fps / 1000 fps και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα κλείστρου έως και 1/32000, για κινήσεις που, σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνούν την ανθρώπινη δυνατότητα αντίληψης. Το εκτεταμένο κύκλωμα διαθέτει μεγάλη ικανότητα επεξεργασίας σήματος και τουλάχιστον πενταπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης σήματος.

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας υψηλής ταχύτητας BIONZ X από τη Sony είναι εξίσου σημαντικό με τον φακό και τον αισθητήρα εικόνας, καθώς υποστηρίζει τη μετατροπή του φωτός που αιχμαλωτίζεται από τον αισθητήρα, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εγγραφή φωτογραφιών και ταινιών με περισσότερες φυσικές λεπτομέρειες, μεγαλύτερο ρεαλισμό, πλουσιότερες χρωματικές διαβαθμίσεις και χαμηλότερο θόρυβο.

Τηλεχειρισμός μέσω smartphone και tablet 

Χάρη στην ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi, είναι δυνατός ο έλεγχος πολλών καμερών RX0 με smartphone ή tablet. Απλώς πραγματοποιήστε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Imaging Edge Mobile στην κινητή συσκευή σας για απομακρυσμένο έλεγχο του κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής, έναρξη/διακοπή της εγγραφής ταινίας και άμεση λήψη των εγγραφών. Επιπλέον, διατίθεται συνδεσιμότητα Bluetooth®, για ταυτόχρονη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση από απόσταση.

Για πιο ευέλικτα συστήματα λήψης

Για πιο ευέλικτα συστήματα λήψης

Το μικρό, απλό, χωρίς προεξοχές, ορθογώνιο σώμα προσφέρει πλεονεκτήματα σε συνδυασμό με τα προαιρετικά εξαρτήματα. Επίσης, η δυνατότητα λήψης με τη μηχανή ανάποδα περιστρέφει αυτόματα την εικόνα στον σωστό προσανατολισμό όταν η φωτογραφική μηχανή πρέπει να στερεώνεται ανάποδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάποιων σκηνικών.

Προσαρμόστε τις εικόνες με ανώτερη ευελιξία και ακρίβεια

Προσαρμόστε τις εικόνες με ανώτερη ευελιξία και ακρίβεια

Η S-Log2 είναι μια αποκλειστική ρύθμιση gamma της Sony η οποία είναι ανεκτίμητη για τους επαγγελματίες που αναζητούν ευελιξία μετά την παραγωγή, και η οποία επεκτείνει το δυναμικό εύρος της εγγραφής για να μειώσει την εμφάνιση των υπερεκτεθειμένων φωτεινών τόνων και των μαύρων σκιών. Το προφίλ εικόνας καθορίζει τον χαρακτήρα των ταινιών αλλάζοντας βασικές παραμέτρους όπως τα χρωμογενή εφέ και τις διαβαθμίσεις. 

Για λήψεις τόσο εκτός ορίων όσο και η φαντασία σας

Για λήψεις τόσο εκτός ορίων όσο και η φαντασία σας

Η φωτογραφική μηχανή είναι αρκετά ανθεκτική για λήψεις με αυτοπεποίθηση σε διάφορα δύσκολα περιβάλλοντα. Είναι αδιάβροχη σε έως και 10m/33ft κάτω από το νερό, αντέχει στους κραδασμούς αν πέσει στο έδαφος από ύψος έως και 2,0m/6,5ft και διαθέτει προστασία από το σπάσιμο από βάρος έως και 200kgf/440lbf/2000N.

Ανώτερη ακεραιότητα, εύχρηστες λειτουργίες, μικρές διαστάσεις

Ανώτερη ακεραιότητα, εύχρηστες λειτουργίες, μικρές διαστάσεις

Το απαλό ιδιαίτερα ανθεκτικό σώμα από ντουραλουμίνιο είναι σχεδιασμένο χωρίς εξαρτήματα που προεξέχουν, για ξεχωριστή ποιότητα, κομψότητα και αντοχή. Παρόλο που αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι αρκετά μικρή ώστε να χωράει στην παλάμη σας, ενσωματώνει πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη LCD και κουμπιά με ευχρηστία, ανθεκτικότητα και απόδοση στην οποία μπορείτε να βασίζεστε κάτω από δύσκολες συνθήκες λήψης.

Έως και 960 fps / 1000 fps με εξαιρετικά αργή κίνηση

Έως και 960 fps / 1000 fps με εξαιρετικά αργή κίνηση

Η εξαιρετικά αργή κίνηση σε ρυθμό καρέ έως και 960/1000 fps μπορεί να αιχμαλωτίσει στιγμές αστραπιαία δράσης στις ταινίες. Η λήψη σε αργή κίνηση στα 480/500 fps και στα 240/250 fps διατηρεί τις όμορφες εικόνες σε ποιότητα σχεδόν HD, με επιλογή λειτουργίας προτεραιότητας ποιότητας. Η λειτουργία πυροδότησης τέλους σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίζετε την αποφασιστική στιγμή σε εξαιρετικά αργή κίνηση, ξεκινώντας από δύο ή τέσσερα δευτερόλεπτα πριν να πατηθεί το κουμπί εγγραφής.

Έξοδος HDMI καθαρού σήματος για ταινίες 4K

Έξοδος HDMI καθαρού σήματος για ταινίες 4K

Για ευελιξία παραγωγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξοδο HDMI καθαρού σήματος για καταγραφή ασυμπίεστου βίντεο από εξωτερική συσκευή εγγραφής, σε φορμά και ρυθμό μετάδοση bit της επιλογής σας, όπως η ασυμπίεστη ταινία 4K, και να παρακολουθείτε τις λήψεις. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει υψηλής ακρίβειας εικόνες 4K με περιορισμό του μουαρέ και των ακανόνιστων περιγραμμάτων μέσω ανάγνωσης των δεδομένων, χωρίς ομαδοποίηση pixel ή παράλειψη γραμμών.

Συνεχής λήψη έως και 16 fps με μειωμένη υποέκθεση (blackout)

Συνεχής λήψη έως και 16 fps με μειωμένη υποέκθεση (blackout)

Παρά τον υψηλό αριθμό pixel 15,3 MP ο ταχύτατος αισθητήρας εικόνας προσφέρει τέτοια ταχύτητα ανάγνωσης σε σημείο που η φωτογραφική μηχανή μπορεί να πετύχει συνεχή λήψη έως και 16 fps. Έτσι, μπορείτε να καταγράφετε φευγαλέες στιγμές ομορφιάς ή στιγμιαίες εκφράσεις του προσώπου.

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα έως και 1/32000 δευτ.

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα έως και 1/32000 δευτ.

Χάρη στην ιδιαίτερα γρήγορη ανάγνωση του αισθητήρα Exmor RS το κλείστρο κατά της παραμόρφωσης, με ταχύτητες έως και 1/32000 δευτ. ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση εικόνας που δημιουργείται από το φαινόμενο κυλιόμενου κλείστρου, το οποίο παραμορφώνει τις λήψεις των αντικειμένων που κινούνται γρήγορα.

Επιλέξτε εγγραφή ταινίας σε φορμά επαγγελματικής ποιότητας XAVC S ή AVCHD

Επιλέξτε εγγραφή ταινίας σε φορμά επαγγελματικής ποιότητας XAVC S ή AVCHD

Το φορμά XAVC S είναι εξαιρετικό, ιδιαίτερα ανάμεσα στους σοβαρούς κινηματογραφιστές, για τη δημιουργία ταινιών υψηλής ποιότητας με ελάχιστο θόρυβο, ακόμα και σε σκηνές γεμάτες κίνηση. Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει επίσης το φορμά AVCHD, για εύκολη επεξεργασία και κοινή χρήση.

Προσαρμόσιμα πλήκτρα για δημιουργική ευκολία

Προσαρμόσιμα πλήκτρα για δημιουργική ευκολία

Μπορείτε να προγραμματίσετε τις προτιμώμενες λειτουργίες συχνής χρήσης στα κουμπιά της επιλογής σας, για να προσαρμόσετε απόλυτα τη φωτογραφική μηχανή στο προσωπικό σας στυλ λήψης. Έτσι, θα έχετε άμεση, άνετη πρόσβαση στις επιλεγμένες ρυθμίσεις, ώστε να χειρίζεστε τη μηχανή πιο γρήγορα και εύκολα.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO για λήψεις σχεδόν σε όλες τις συνθήκες

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO για λήψεις σχεδόν σε όλες τις συνθήκες

Η ευαισθησία αγγίζει το ISO 12800, για ευκρινέστερες εικόνες σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Αφήστε τη λειτουργία Auto ISO να καθορίσει αυτόματα την καλύτερη ρύθμιση ή προσαρμόστε μόνοι σας την ευαισθησία σε τιμές έως και ISO 80. Η μηχανή σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε το κατώτατο όριο της ταχύτητας κλείστρου στη ρύθμιση Auto ISO.

Προεπιλεγμένη εστίαση για πιο απλή λήψη ταινίας

Για λήψη ταινιών, μπορείτε να επιλέξετε λειτουργία MF (μη αυτόματη εστίαση) ή PF (προεπιλεγμένη εστίαση). Αν επιλέξετε λειτουργία PF , η RX0 εστιάζει αυτόματα σε ένα θέμα που βρίσκεται πιο μακριά από περίπου 1 m. Επιπλέον, όσο η RX0 είναι σε λειτουργία PF, εάν ενεργοποιήσετε το εύρος εστίασης «NEAR» [ΚΟΝΤΑ], η φωτογραφική μηχανή εστιάζει αυτόματα σε ένα κοντινό θέμα (σε ακτίνα περίπου 1 m).

Οι λειτουργίες Υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης και Peaking

Για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την εστίαση με ακρίβεια, η Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης μεγεθύνει την περιοχή της εστίασης για πιο ακριβή ρύθμιση, ενώ η λειτουργία Peaking τονίζει με το χρώμα της επιλογής σας την περιοχή με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια ή εστίαση, ώστε να κρίνετε αν απαιτείται περαιτέρω ρύθμιση της εστίασης.

Η θερμοκρασία αυτόματης απενεργοποίησης μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια λήψης ταινίας

Μπορείτε να επιλέξετε ένα επίπεδο εσωτερικής θερμοκρασίας, στο οποίο η φωτογραφική μηχανή απενεργοποιείται αυτόματα. Για παράδειγμα, οι λήψεις ταινίας τείνουν να διαρκούν περισσότερο όταν χρησιμοποιείται τρίποδο, επομένως ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία αυτόματης απενεργοποίησης στο «High» [Υψηλό], προσφέρεται η δυνατότητα παρατεταμένης λήψης ταινιών.

Υποστηρίζει την εφαρμογή Remote Camera Control

Υποστηρίζει την εφαρμογή Remote Camera Control

Αν συνδέσετε τη μηχανή σε υπολογιστή μέσω θύρας USB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Remote Camera Control για να τραβήξετε φωτογραφίες ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της μηχανής από τον υπολογιστή. Πρέπει απλώς να κατεβάσετε μια έκδοση της εφαρμογής Remote Camera Control που να υποστηρίζεται από τον υπολογιστή σας.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Ενσύρματος χειρισμός μηχανών με το προαιρετικό πλαίσιο ελέγχου CCB-WD1

Ενσύρματος χειρισμός μηχανών με το προαιρετικό πλαίσιο ελέγχου CCB-WD1

Βελτιώστε σημαντικά την ευελιξία και την ακρίβεια των λήψεων με πολλές φωτογραφικές μηχανές χρησιμοποιώντας μια ενσύρματη σύνδεση LAN. Αξιοποιήστε το προαιρετικό Πλαίσιο ελέγχου φωτογραφικής μηχανής (CCB-WD1) και απολαύστε τις αμέτρητες δυνατότητες λήψης της RX0. Συνδυάστε μονάδες πλαισίων, για να ελέγχετε ταυτόχρονα έως και 100 φωτογραφικές μηχανές RX0, να ρυθμίζετε την έναρξη και τον τερματισμό λειτουργίας, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις και να αποτυπώνετε φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web από τον υπολογιστή σας. Χάρη σε αυτήν την δυνατότητα, μπορείτε επίσης να συγχρονίζετε με ακρίβεια συνδεδεμένες φωτογραφικές μηχανές και να μεταφέρετε με ευκολία τα αρχεία σας μετά τη λήψη.  

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας EXMOR RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία εικόνας 3:2


Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 15,3 Megapixel


Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 21 Megapixel


Φακός

Τύπος φακών

Φακός ZEISS Tessar T*, 6 στοιχεία σε 6 ομάδες (6 ασφαιρικά στοιχεία)


Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F4,0 (Σταθερό)


Εστιακή απόσταση

f=7,7 mm


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑ 35 MM)

84 μοίρες (24 mm)


Εύρος εστίασης (από το μπροστινό μέρος του φακού)

Περίπου 50 cm (1,7 ft.) έως το άπειρο


Οπτικό ζουμ

-


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (στατική εικόνα)

15 M περίπου 2x / 7,7 M περίπου 2,8x / 3,8 M περίπου 4x / VGA περίπου 13x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (ταινία)

4K: Περίπου 1,5x[4K έξοδος HDMI], HD: Περίπου 2x


Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

15 M περίπου 4x / 7,7 M περίπου 5,6x / 3,8 M περίπου 8x / VGA περίπου 13x


Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου 4x


Οθόνη

Τύπος οθόνης

3,8 cm. (τύπος 1,5)(4:3) / 230.400 κουκκίδες / Clear Photo / TFT LCD


Έλεγχος φωτεινότητας

Μη αυτόματη (5 βήματα) / Λειτουργία Sunny Weather


Μεγέθυνση μέσω υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης

7,5x


Εικονοσκόπιο

Τύπος οθόνης/Αριθμός κουκίδων

-


Φωτογραφική Μηχανή

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας

Ναι (BIONZ™ X)


Τύπος εστίασης

αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης


Λειτουργία εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης, Προεπιλεγμένη εστίαση, Μη αυτόματη εστίαση


Περιοχή εστίασης

Ευρεία (25 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)), Κέντρο, Ευέλικτο σημείο (S/M/L), Επέκταση ευέλικτου σημείου


ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΕ

Ναι


Λειτουργία φωτομέτρησης

Πολλαπλών μοτίβων, Κεντροβαρής, Σημείου


Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV


Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Αυτόματη λειτουργία (ISO125-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (δυνατότητα επέκτασης σε ISO80/100), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματη (ISO200-25600), 200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600


Ευαισθησία ISO (βίντεο)

Αυτόματο:(ΕπίπεδοISO125-ΕπίπεδοISO12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο / κατώτερο όριο), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800


Ελάχιστος φωτισμός (ταινία)

Αυτόματο 6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30'')


Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυράκτωσης, Φως φθορισμού: Θερμό λευκό φως φθορισμού, Ψυχρό λευκό φως φθορισμού, Λευκό φως φθορισμού ημέρας, Φως ημέρας, Αυτόματη υποβρύχια λειτουργία, Θερμοκρασία/Φίλτρο χρωμάτων, Προσαρμογή


Μικρορύθμιση ΙΣΛ

Ναι G7 έως M7, 57 βημάτων A7 έως B7, 29 βημάτων


Ηλεκτρονικό κλείστρο

iAuto (1/4" - 1/32000) / Αυτόματο πρόγραμμα (1/4" - 1/32000) / Μη αυτόματο (1/4" - 1/32000)


Διάφραγμα

F4,0


Έλεγχος εικόνων

Αντίθεση, Κορεσμός, Ευκρίνεια, Δημιουργικό στυλ, Χρωματικός χώρος (sRGB/Adobe RGB), Ποιότητα (RAW / RAW και JPEG / Extra fine / Fine / Standard)


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου σε υψηλό ISO: Κανονική/Χαμηλή/Ανενεργή, Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματη, ISO 200-25600


Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο 1-5), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης [βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV])


Λειτουργία λήψης

Αυτόματο πρόγραμμα, Μη αυτόματη έκθεση, MR (Ανάκληση μνήμης) [σώμα: 3 προεπιλογές/ κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές], Λειτουργία ταινίας (έξυπνη αυτόματη ρύθμιση), Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα), Λειτουργία ταινίας (μη αυτόματη έκθεση), Λειτουργία HFR (Αυτόματο πρόγραμμα, μη αυτόματη έκθεση), Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση, Superior Auto


Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) (με μέγ. pixel εγγραφής)

Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας: περ. 16 fps, Συνεχής λήψη: περίπου 5,5 fps


Αυτόματος χρονοδιακόπτης

10 δευτ. / 5 δευτ. / 2 δευτ. / 3 ή 5 διαδοχικές λήψεις με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ. / Λήψεις οριοθέτησης έκθεσης με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ.


Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη, Συνεχής λήψη, Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Συνεχής οριοθέτηση έκθεσης, Μεμονωμένη οριοθέτηση έκθεσης, Οριοθέτηση έκθεσης ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση έκθεσης DRO


Εφέ εικόνας

Στατική εικόνα: Ποπ χρώματα, Στατική εικόνα: Ποστεροποίηση, Στατική εικόνα: Ρετρό φωτογραφία, Στατική εικόνα: Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Στατική εικόνα: Μερικό χρώμα, Στατική εικόνα: Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Στατική εικόνα: Θολή εστίαση, Στατική εικόνα: Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Στατική εικόνα: Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Στατική εικόνα: Μινιατούρα, Στατική εικόνα: Υδατογραφία, Στατική εικόνα: Εικόνα, Ταινία: Ποπ χρώματα, Ταινία: Ποστεροποίηση, Ταινία: Ρετρό φωτογραφία, Ταινία: Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Ταινία: Μερικό χρώμα, Ταινία: Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης.


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box


Προφίλ εικόνας

Απενεργοποίηση / PP1-PP7 (Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά)


Αριθμός αναγνωρίσιμων σκηνών

Στατική εικόνα: Superior Auto: 10 / iAuto: 10, Ταινία: 10


Εγγραφή

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC


Φορμά εγγραφής

Στατική εικόνα: JPEG (συμμόρφωση με DCF έκδοση 2.0, Exif Εκδ. 2.31, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3), Ταινία: XAVC S, Ταινία: συμβατότητα με φορμά AVCHD έκδοση 2.0, Ταινία: MP4


Φορμά εγγραφής (ήχος ταινίας)

XAVC S: LPCM 2 καν., AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2 καν. (Dolby Digital Stereo Creator), MP4/MPEG-4 AAC-LC 2 καν.


Χώρος χρωμάτων (στατική εικόνα)

sRGB, Adobe® RGB


DCF/DPOF

DCF/DPOF/EXIF/MPF


Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας)

Λειτουργία 3:2: 15 M (4.800 x 3.200) / 7,7 M (3.408 x 2.272) / 3,8 M (2.400 x 1.600), Λειτουργία 4:3 :14 M (4.272 x 3.200) / 6,9 M (3.024 x 2.272) / 3,4 M (2.128 x 1.600) / VGA, Λειτουργία 16:9: 13 M (4.800 x 2.704) / 6,5 M (3.408 x 1.920) / 3,2 M (2.400 x 1.352), Λειτουργία 1:1: 10 M (3.200 x 3.200) / 5,2 M (2.272 x 2.272) / 2,6 M (1.600 x 1.600)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (NTSC)

Επιλογέας NTSC/PAL: [NTSC] AVCHD: 28M PS (1.920x1.080/60p) / 24M FX (1.920x1.080/60i) / 17M FH (1.920x1.080/60i) / 24M FX (1.920x1.080/24p) / 17M FH (1.920x1.080/24p), XAVC S HD:60p 50M (1.920x1.080/60p) / 30p 50M (1.920x1.080/30p) / 24p 50M (1.920x1.080/24p) / 120p 50M (1.280x720/120p), MP4: 28M (1.920x1.080/60p) / 16M (1.920x1.080/30p) / 6M (1.280x720/30p)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (PAL)

Επιλογέας NTSC/PAL: Λειτουργία AVCHD [PAL]: 28M PS (1.920x1.080/50p) / 24M FX (1.920x1.080/50i) / 17M FH (1.920x1.080/50i) / 24M FX (1.920x1.080/25p) / 17M FH (1.920x1.080/25p), XAVC S HD:50p 50M (1.920x1.080/50p) / 25p 50M (1.920x1.080/25p) / 100p 50M (1.280x720/100p), MP4: 28M (1.920x1.080/50p) / 16M (1.920x1.080/25p) / 6M (1.280x720/25p)


HFR

Εγγραφή Επιλογέας NTSC/PAL: [PAL] Λειτουργία XAVC S HD: 50p 50 M (1.920 x 1.080/250 fps), 50p 50 M (1.920 x 1.080/500 fps), 50p 50 M (1.920 x 1.080/1000 fps) / 25p 50 M (1.920 x 1.080/250 fps), 25p 50 M (1.920 x 1.080/500 fps), 25p 50 M (1.920 x 1.080/1000 fps) Επιλογέας NTSC/PAL: [NTSC] λειτουργία XAVC S HD: 60p 50 M (1.920 x 1.080/240 fps), 60p 50 M (1.920 x 1.080/480fps), 60p 50 M (1.920 x 1.080/960 fps) / 30p 50 M (1.920 x 1.080/240 fps), 30p 50 M (1.920 x 1.080/480 fps), 30p 50 M (1.920 x 1.080/960 fps) / 24p 50 M (1.920 x 1.080/240 fps), 24p 50 M (1.920 x 1.080/480 fps), 24p 50 M (1.920 x 1.080/960 fps) / Αριθμός ενεργών pixel ανάγνωσης αισθητήρα Προτεραιότητα ποιότητας: 240 fps/250 fps (1.676 x 942), 480 fps/500 fps (1.676 x 566), 960 fps/1000 fps (1.136x384)/Προτεραιότητα χρόνου λήψης: 240 fps/250 fps (1.676 x 566), 480 fps/500 fps (1.136 x 384), 960 fps/1.000 fps (800 x 270)


Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας) κατά τη διάρκεια της ταινίας

-


Εγγραφή proxy

-


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Υποδοχή Multi/Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), micro HDMI, υποδοχή μικροφώνου (στερεοφωνική υποδοχή μίνι 3,5 mm)


NFC

-


WI-FI

Ναι (IEEE802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz))


Διασυνδέσεις

-


Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))


Ισχύς

Πηγή ισχύος

DC 3,7 V (παρέχεται μπαταρία) / DC 5,0 V (παρέχεται τροφοδοτικό AC)


Σύστημα μπαταρίας

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BJ1


Κατανάλωση ενέργειας (κάμερα)

Περίπου 1,3 W


Φόρτιση USB/τροφοδοσία ρεύματος USB

Ναι (Λήψη, Αναπαραγωγή)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA) 

Περίπου 240 λήψεις / Περίπου 120 λεπτά


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Περίπου 35 λεπτά


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Περίπου 60 λεπτά


Άλλα

Playmemories Camera Apps

-


Photo Creativity

-


Λειτουργίες λήψης

Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Ανίχνευση προσώπου, Εγγραφή προσώπου, Γραμμή πλέγματος, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO, Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης, Τονισμός περιγραμμάτων, Zebra, Εμφάνιση δείκτη, Ένδειξη στάθμης ήχου, TC/UB, Όνομα φωτογράφου και πνευματικά δικαιώματα, Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto, Τηλεχειριστήριο υπολογιστή, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, Αναστροφή


Λειτουργίες αναπαραγωγής

BRAVIA Sync (Έλεγχος για HDMI), Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Παρουσίαση, Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (Ταινία), Διαγραφή, Προστασία


χρώμα TRILUMINOS

Ναι


έξοδος εικόνας 4K

Ναι


Θερμοκρασία λειτουργίας

0°C - +40°C / 32°F - 104°F


Αδιάβροχη προστασία

Ναι (Αντίστοιχη με IPX8)


Αντοχή στους κραδασμούς

Ναι (2,0 m / 6,5 ft Πρότυπο "MIL-STD810G C1 Method 516.7-Shock")


Με προστασία από το σπάσιμο

Ναι (200 kgf / 2000 N / 440 lbf)Εκτύπωση

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)


Μέγεθος και Βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

59,0 x 40,5 x 29,8 mm (2 3/8 ίντσες × 1 5/8 ίντσες) × 1 3/16 ίντσες)


ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)

Περίπου 110 g (3,9 oz.) (περιλαμβάνεται η μπαταρία και η κάρτα μνήμης microSD) / Περίπου 95 g (3,4 oz.) (μόνο το σώμα)    


Megapixels :
12,2 - 15,3MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1" (13,2 mm x 8,8 mm)
Βίντεο :
Full HD
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Φακός :
ZEISS
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
5754654695587
699,00 
499,00 
Κερδίζετε: 200,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από 14,55 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 249.5 €
3 Άτοκες 166.33 €
4 Άτοκες 124.75 €
5 Άτοκες 99.8 €
6 Άτοκες 83.17 €
7 Άτοκες 71.29 €
8 Άτοκες 62.38 €
9 Άτοκες 55.44 €
10 Άτοκες 49.9 €
11 Άτοκες 45.36 €
12 Άτοκες 41.58 €
13 38.38 €
14 35.64 €
15 33.27 €
16 31.19 €
17 29.35 €
18 27.72 €
19 26.26 €
20 24.95 €
21 23.76 €
22 22.68 €
23 21.7 €
24 20.79 €
25 20.96 €
26 20.15 €
27 19.41 €
28 18.71 €
29 18.07 €
30 17.47 €
31 16.9 €
32 16.37 €
33 15.88 €
34 15.41 €
35 14.97 €
36 14.55 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη