DSC-RX100M3:Αισθητήρας EXMOR R® CMOS 20,1MP (ενεργά) τύπου 1.0"

Αισθητήρας EXMOR R® CMOS 20,1MP (ενεργά) τύπου 1.0"

Ο αισθητήρας EXMOR R® CMOS τύπου 1.0" με οπίσθιο φωτισμό εξασφαλίζει φωτεινές και ευκρινείς λεπτομέρειες σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός οπίσθιου φωτισμού από τη Sony, όπου τα ενσύρματα κυκλώματα που εμποδίζουν το φως βρίσκονται στο πίσω μέρος του αισθητήρα, προσφέρει τέσσερις φορές καλύτερη συγκέντρωση του φωτός.

BIONZ™ X για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

BIONZ™ X για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Για να δημιουργήσουν υπέροχες ψηφιακές φωτογραφίες, όλες οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές πρέπει να μετατρέψουν το φως που αιχμαλωτίζει ο αισθητήρας τους. Το σύστημα που ευθύνεται για αυτήν τη μετατροπή είναι εξίσου σημαντικό με την ποιότητα του φακού, καθώς και την ποιότητα του αισθητήρα υψηλής ανάλυσης της μηχανής σας. Γι' αυτόν το λόγο, η Sony έχει αναπτύξει τον εκπληκτικό επεξεργαστή BIONZ™ X, ο οποίος προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και πιο χαμηλό θόρυβο, είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο.

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70mm F1.8-2.8

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70mm F1.8-2.8

Ο ευρυγώνιος φακός 24 mm επιτρέπει την καταγραφή περισσότερων λεπτομερειών σε κάθε σκηνή και είναι ιδανικός για λήψεις αρχιτεκτονικών έργων και τοπίων, ενώ η ρύθμιση 70 mm (με διάφραγμα F2.8) είναι κατάλληλη για πορτραίτα, κοντινές λήψεις (σε απόσταση 30 cm) και δημιουργική θόλωση του φόντου. Ο φακός ZEISS®, προϊόν παράδοσης πάνω από 150 χρόνων στο χώρο των οπτικών ακριβείας, εξασφαλίζει εγγραφές εξαιρετικής αντίθεσης και ευκρίνειας, χωρίς αναλαμπές και αντανακλάσεις, χάρη σε μια προηγμένη επικάλυψη με πολλαπλές στρώσεις.

Τραβήξτε καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο χάρη στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο

Τραβήξτε καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο χάρη στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο

Το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο προσφέρει πιο ακριβή σύνθεση φωτογραφιών, ιδίως σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Ένας αισθητήρας ματιού επιτρέπει την άμεση εναλλαγή μεταξύ του οφθαλμοσκοπίου και της οθόνης LCD, για άνετες και εύκολες λήψεις.

Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή

Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή

Η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή διαχωρίζει επιλεκτικά την εικόνα σε περιοχές βάσει μοτίβων (όπως περιγράμματα, υφές και ομοιόμορφα χρωματισμένες περιοχές όπως ο μπλε ουρανός) και κατόπιν εφαρμόζει την καταλληλότερη για κάθε περιοχή μείωση θορύβου, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας, ιδιαίτερα σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας.

Αναπαραγωγή λεπτομέρειας και μείωση περίθλασης

Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα και τους φακούς σας στο μέγιστο της απόδοσής τους. Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας αποτρέπει την εμφάνιση των ιδιαίτερα τονισμένων περιγραμμάτων που παρατηρούμε στις περισσότερες ψηφιακές εικόνες. Η μείωση περίθλασης περιορίζει την επίδραση της περίθλασης, η οποία προκαλεί τη θολή εμφάνιση των σημείων φωτός, ιδιαίτερα σε ρυθμίσεις μικρού διαφράγματος (μεγάλοι αριθμοί F).

XAVC S στα 50 Mbps για τις σκηνές γρήγορης δράσης

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit απευθύνεται στους κινηματογραφιστές που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Βασισμένο στο φορμά XAVC που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες δημιουργούς ταινιών και τηλεοπτικούς σταθμούς, προσφέρει απίστευτη ποιότητα, ενώ χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων που καθιστά δυνατή την επεξεργασία και τη δημιουργία μεγεθών αρχείων που είναι φιλικά προς τους χρήστες.

Επιλέξτε ανάμεσα στα φορμά εγγραφής XAVC S και AVCHD

Επιλέξτε ανάμεσα στα φορμά εγγραφής XAVC S και AVCHD

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit επιτρέπει την εγγραφή εικόνων Full HD στα 50 Mbps, για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και ελάχιστο θόρυβο. Επιπλέον, μπορείτε να τραβάτε βίντεο Full HD με το φορμά AVCHD και κατόπιν να τα επεξεργάζεστε εύκολα σε διάφορα προγράμματα.

Ανάγνωση pixel για μείωση των τεχνικών σφαλμάτων

Χρησιμοποιώντας την ισχύ και την ταχύτητα του συστήματος επεξεργασίας BIONZ™ X για την ανάγνωση των δεδομένων από όλα τα pixel του αισθητήρα εικόνας σε υψηλή ταχύτητα, τα τεχνικά σφάλματα μετριάζονται αποτελεσματικά, προσφέροντας καταγραφή ομαλών εικόνων υψηλής ανάλυσης. Το αποτέλεσμα είναι κορυφαία ευκρίνεια βίντεο που ξεπερνάει ακόμα και αυτή που προσφέρουν τα ακριβά μοντέλα DLSR πλήρους καρέ.

Τραβήξτε εκπληκτικά πορτραίτα χάρη στην Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Τραβήξτε εκπληκτικά πορτραίτα χάρη στην Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Χάρη στην Αυτόματη εστίαση στα μάτια, η δημιουργία εκπληκτικών πορτραίτων γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Μία από τις προκλήσεις κατά τη δημιουργία πορτραίτων επαγγελματικού στυλ με ένα υπέροχα θολωμένο φόντο είναι η άψογη εστίαση στα μάτια. Η απάντηση της Sony σε αυτή την πρόκληση είναι η Αυτόματη εστίαση στα μάτια. Η λειτουργία αυτή σάς επιτρέπει να επικεντρώνεστε στο να απαθανατίσετε το θέμα σας ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Η αυτόματη εστίαση με κλείδωμα παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα

Η αυτόματη εστίαση με κλείδωμα παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα

Δυσκολεύστε να διατηρήσετε την εστίαση με ακρίβεια χιλιοστού καθώς το θέμα σας μπαινοβγαίνει στο καρέ ή απομακρύνεται από τον φακό; Ή παρεμβάλλονται αντικείμενα, όπως δέντρα, ανάμεσα σε εσάς και στο θέμα σας; Η Αυτόματη εστίαση με κλείδωμα έρχεται να λύσει όλες αυτές τις προκλήσεις, είτε βιντεοσκοπείτε τα παιδιά σας στην αυλή του σπιτιού σας είτε τραβάτε βίντεο επαγγελματικού σκι.

Επιλογές μη αυτόματης εστίασης για δημιουργικό έλεγχο

Επιλογές μη αυτόματης εστίασης για δημιουργικό έλεγχο

Μερικές φορές θέλετε να έχετε περισσότερο δημιουργικό έλεγχο από αυτόν που σας προσφέρουν οι αυτόματες ρυθμίσεις. Η απάντηση είναι η λειτουργία μη αυτόματης εστίασης (MF). Λειτουργίες όπως η Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης (μεγέθυνση της εικόνας) και ο Τονισμός περιγραμμάτων (τονισμός εστιασμένων περιγραμμάτων) διευκολύνουν την ενσωμάτωση της μη αυτόματης εστίασης στις λήψεις σας όταν θέλετε πρόσθετη ευελιξία.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180° για ευέλικτες επιλογές σύνθεσης

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180° για ευέλικτες επιλογές σύνθεσης

Η υψηλής ανάλυσης οθόνη 3" με δυνατότητα ανάκλισης επιτρέπει το τέλειο καδράρισμα λήψεων από ψηλά ή λήψεων χαμηλής γωνίας που αλλιώς θα ήταν αδύνατο να καδράρετε.

Πολλά φορμά εγγραφής για ευελιξία στην εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε βίντεο όπως εσείς θέλετε, χάρη στην υποστήριξη διάφορων φορμά. Χρησιμοποιήστε την κωδικοποίηση AVCHD ή XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit για επεξεργασία και αναπαραγωγή σε μεγάλες οθόνες ή επιλέξτε τη λειτουργία MP4 για γρήγορη αποστολή στο Διαδίκτυο και κοινή χρήση.

Δείτε τις φωτογραφίες 4K στη μεγάλη οθόνη

Προβάλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε μια τηλεόραση 4K της Sony και απολαύστε ακόμα πιο εύκολα τις δημιουργίες σας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι θύρες καλωδίου HDMI επιτρέπουν την εύκολη, γρήγορη σύνδεση.

Υποστήριξη για τις εφαρμογές PlayMemories Camera Apps

Υποστήριξη για τις εφαρμογές PlayMemories Camera Apps

Απολαύστε μια φωτογραφική μηχανή που γίνεται ολοένα και πιο λειτουργική στο πέρασμα του χρόνου. Επιλέξτε τις εφαρμογές PlayMemories Camera Apps που θέλετε (ο κατάλογος των εφαρμογών εμπλουτίζεται διαρκώς) και προσθέστε στη μηχανή σας τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, εφέ εικόνας και βίντεο αλλά και πολλά άλλα. Η εγκατάσταση είναι απλή και γίνεται μέσω της σύνδεσης Wi-Fi® του υπολογιστή σας ή της ίδιας της φωτογραφικής μηχανής. Δείτε όλες τις εφαρμογές στη διεύθυνση https://www.playmemoriescamera... (Σημείωση: Οι εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές)

Δακτύλιος ελέγχου και προσαρμοσμένο κουμπί

Δακτύλιος ελέγχου και προσαρμοσμένο κουμπί

Ο βολικός δακτύλιος ελέγχου που έχει τοποθετηθεί στο φακό επιτρέπει την επιλογή της ταχύτητας κλείστρου, του διαφράγματος και άλλων ρυθμίσεων για μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που κάνει αυτή τη μηχανή ιδανική για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Επιπλέον, χάρη στα προσαρμόσιμα κουμπιά, μπορείτε να προγραμματίσετε έως και 42 λειτουργίες και να προσαρμόσετε τις δυνατότητες της μηχανής ανάλογα με το στυλ σας.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας EXMOR R® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία πλευρών οθόνης 3:2


Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 20,1 megapixel


Φακός

Τύπος φακών

Φακός ZEISS Vario-Sonnar T*, 10 στοιχεία σε 9 ομάδες (9 ασφαιρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του φακού AA)


Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F1,8 (W) - 2,8 (T)


Ουδέτερο φίλτρο

Αυτόματο / Ενεργοποίηση (3 βήματα) / Απενεργοποίηση


Εστιακή απόσταση

f=8,8 - 25,7 mm


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑ 35 MM)

84 μοίρες - 34 μοίρες (24-70 mm)


Εύρος εστίασης (από το μπροστινό μέρος του φακού)

iAuto: AF (Ε: Περίπου 5 cm (0,17') έως το άπειρο, T: Περίπου 30 cm (0,99') έως το άπειρο)/Αυτόματο πρόγραμμα: AF (Ε: Περίπου 5 cm (0,17') έως το άπειρο, T: Περίπου 30 cm (0,99') έως το άπειρο)


Οπτικό ζουμ

2,9x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (στατική εικόνα)

20 M περίπου 5,8x/10 M περίπου 8,2x/5 M περίπου 11x/VGA περίπου 44x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (ταινία)

Περίπου 5,8x


Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

20M περίπου 11x/10M περίπου 16x/5M περίπου 23x/VGA περίπου 44x


Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου 11x


Οθόνη

Τύπος οθόνης

7,5 cm (τύπου 3.0) (4:3) / 1.228.800 κουκκίδες / Xtra Fine / TFT LCD


Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω κατά περίπου 180 μοίρες, κάτω κατά περίπου 45 μοίρες


Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

Αυτόματο / Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο


Μεγέθυνση μέσω υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης

8,6x, 17,1x


Πάνελ αφής

-


Εικονοσκόπιο

Τύπος οθόνης/Αριθμός κουκίδων

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο τύπου 0,39 (OLED), 1.440.000 κουκκίδες


Κάλυψη πεδίου

100%


Μεγέθυνση

Περίπου 0,59x με φακό 50 mm στο άπειρο, -1m-1(διόπτρα) (ισοδύναμη με 35 mm)


Σημείο ματιού

Περίπου 20 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 19,2 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1m-1 (διόπτρα) (πρότυπο CIPA)


Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m-1


Έλεγχος φωτεινότητας

Αυτόματη, Μη αυτόματη (5 βημάτων)


Φωτογραφική Μηχανή

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας

Ναι (BIONZ™ X)


STEADYSHOT (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Οπτική, Για ταινία: Έξυπνη ενεργή λειτουργία, Οπτικός τύπος με ηλεκτρονική αντιστάθμιση, τύπος κατά της κύλισης


Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης


Λειτουργία εστίασης

Μεμονωμένη αυτόματη εστίαση, Συνεχής αυτόματη εστίαση, Άμεση μη αυτόματη εστίαση, Μη αυτόματη εστίαση


Περιοχή εστίασης

Ευρύ, Κέντρο, Ευέλικτο σημείο (S/M/L), Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρύ/Κέντρο/Ευέλικτο σημείο (S/M/L))


ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΕ

Ναι


Λειτουργία φωτομέτρησης

Πολλαπλών μοτίβων, Κεντροβαρής, Σημείου


Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV


Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Αυτόματη λειτουργία (ISO125-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (δυνατότητα επέκτασης σε ISO 80/100), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματη (ISO125-12800), 200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600


Ευαισθησία ISO (βίντεο)

Αυτόματο:(ΕπίπεδοISO125-ΕπίπεδοISO12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο / κατώτερο όριο), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800


Ελάχιστος φωτισμός (ταινία)

Αυτόματο: 1,2 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30'')


Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυράκτωσης, Φως φθορισμού: Λευκό θερμό φως φθορισμού, Ψυχρό λευκό φως φθορισμού, Λευκό φως φθορισμού ημέρας, Φως ημέρας, Φλας, Αυτόματη υποβρύχια, Θερμοκρασία/φίλτρο χρωμάτων, Προσαρμογή


Μικρορύθμιση ΙΣΛ

G7-M7, A7-B7


Ταχύτητα κλείστρου

iAuto (4" - 1/2000)/Αυτόματο πρόγραμμα (1" - 1/2000)/Μη αυτόματη (Λυχνία, 30" - 1/2000)/Προτεραιότητα διαφράγματος (8" - 1/2000)/Προτεραιότητα κλείστρου (30" - 1/2000)


Διάφραγμα

iAuto (F1,8/F11 (W) ) / Αυτόματο πρόγραμμα (F1,8/F11 (W) ) / Μη αυτόματο (F1,8/F11 (W) ) / Προτεραιότητα κλείστρου (F1,8/F11 (W)) / Προτεραιότητα διαφράγματος (F1,8/F11 (W))


Έλεγχος εικόνων

Αντίθεση, Κορεσμός, Ευκρίνεια, Δημιουργικό στυλ, Χρωματικός χώρος (sRGB/Adobe RGB), Ποιότητα (RAW / RAW και JPEG / Extra fine / Fine / Standard)


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργή/Ανενεργή, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1/3 δευτ., Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική/Χαμηλή/Ανενεργή, Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματη, ISO 200-25600


Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος: Απενεργοποίηση, διαφορά αυτόματης έκθεσης, επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV)


Λειτουργία λήψης

Λειτουργία Superior Auto, Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση, Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση, Ανάκληση μνήμης (1,2,3), Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση), Πανοραμική λήψη, Επιλογή σκηνής


Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Αθλητική δράση, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας, Κατοικίδιο, Γκουρμέ, Πυροτεχνήματα, Υψηλή ευαισθησία


Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) (με μέγ. pixel εγγραφής)

Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας: Περίπου 10 fps, Συνεχής λήψη: Περίπου 2,9 fps (AF-S)


Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Ανενεργό/10 δευτ. /2 δευτ. /3 ή 5 συνεχείς λήψεις με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ.


Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη, Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής λήψη), Μεμονωμένη οριοθέτηση έκθεσης, Συνεχής οριοθέτηση έκθεσης, Οριοθέτηση έκθεσης ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση έκθεσης DRO


Panorama (λήψη)

Sweep Panorama


Εφέ εικόνας

[Φωτογραφία] Toy camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα, [Ταινία] Toy camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης.


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box


Αριθμός αναγνωρίσιμων σκηνών

Στατική εικόνα: Superior Auto: 44 / iAuto: 33, Ταινία: 44


Φλας

Λειτουργία φλας

Αυτόματο / Ενεργοποιημένο φλας / Αργός συγχρονισμός / Οπίσθιος συγχρονισμός / Χωρίς φλας


Τύπος φλας

Ενσωματωμένο, χειροκίνητη αναδίπλωση


AF Illuminator

Αυτόματο / Απενεργοποίηση


Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

ναι


Εύρος φλας

ISO Auto: Περίπου 0,4 m έως 10,2 m (1,31' έως 33,46') (Ε)/Περίπου 0,4 m έως 6,5 m (1,31' έως 21,33') (T), ISO12800: έως και περίπου 20,4 m (66,93') (Ε)/περίπου 13,0 m (42,65') (T)


Εγγραφή

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo (Υψηλής ταχύτητας), Memory Stick PROHG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), Memory Stick XC-HG Duo, Κάρτα μνήμης SD, Κάρτα μνήμης SDHC (UHS-I), Κάρτα μνήμης SDXC (UHS-I), Κάρτα μνήμης microSD, Κάρτα μνήμης microSDHC, Κάρτα μνήμης microSDXC


Φορμά εγγραφής

Στατική εικόνα: JPEG (συμμόρφωση με DCF έκδοση 2.0, Exif Εκδ. 2.3, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3), Ταινία: XAVC S, Ταινία: συμβατότητα με φορμά AVCHD έκδοση 2.0, Ταινία: MP4


Φορμά εγγραφής (ήχος ταινίας)

XAVC S: LPCM 2 καν., AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2 καν. (Dolby Digital Stereo Creator), MP4/MPEG-4 AAC-LC 2 καν.


Χώρος χρωμάτων (στατική εικόνα)

sRGB, Adobe® RGB


DCF/DPOF

DCF/DPOF/EXIF/MPF


Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας)

Λειτουργία 3:2: 20M (5.472×3.648) / 10M (3.888×2.592) / 5M (2.736×1.824). Λειτουργία 4:3: 18M (4.864×3.648) / 10M (3.648×2.736) / 5M (2.592×1.944) / VGA. Λειτουργία16:9: 17M (5.472×3.080) / 7,5M (3.648×2.056) / 4,2M (2.720×1.528). Λειτουργία 1:1: 13M (3.648×3.648) / 6,5M (2.544×2.544) / 3,7M (1.920×1.920). Sweep Panorama: Ευρεία (12.416×1.856/5.536×2.160), Κανονική (8.192×1.856/3.872×2.160)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (NTSC)

Επιλογέας NTSC/PAL: [NTSC] AVCHD: 28 M PS (1.920 x 1.080/60p) / 24 M FX (1.920 x 1.080/60i) / 17 M FH (1.920 x 1.080/60i) / 24 M FX (1.920 x 1.080/24p) / 17 M FH (1.920 x 1.080/24p), XAVC S: 60p 50 M (1.920 x 1.080/60p)/30p 50 M (1.920 x 1.080/30p)/24p 50 M (1.920 x 1.080/24p)/120p 50 M (1.280 x 720/120p)/ MP4: 12 M (1.440 x 1.080/30 fps) / 3 M VGA (640 x 480/30 fps)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (PAL)

Επιλογέας NTSC/PAL: [PAL] AVCHD: 28 M PS (1.920 x 1.080/50p) / 24 M FX (1.920 x 1.080/50i) / 17 M FH (1.920 x 1.080/50i) / 24 M FX (1.920 x 1.080/25p) / 17 M FH (1.920 x 1.080/25p), XAVC S: 50p 50 M (1.920 x 1.080/50p)/25p 50 M (1.920 x 1.080/25p)/100p 50 M (1.280 x 720/100p)/ MP4: 12 M (1.440 x 1.080/25 fps) / 3 M VGA (640 x 480/25 fps)


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Ακροδέκτης Multi/Micro USB , Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI


NFC

Συμβατότητα με ετικέτες τύπου 3 (NFC Forum), απομακρυσμένη λειτουργία με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα


WI-FI

Ναι (IEEE802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz))


Διασυνδέσεις

Ναι


Ισχύς

Πηγή ισχύος

DC 3,6 V (παρέχεται μπαταρία) / DC 5,0 V (παρέχεται τροφοδοτικό AC)


Σύστημα μπαταρίας

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BX1


Κατανάλωση ενέργειας (κάμερα)

Περίπου 1,7 W με την οθόνη LCD και περίπου 2,3 W με το εικονοσκόπιο (πρότυπο CIPA)


Φόρτιση USB/τροφοδοσία ρεύματος USB

Ναι (Λήψη, Αναπαραγωγή)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 320 / Περίπου 160 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 230 / Περίπου 115 λεπτά


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 50 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 50 λεπτά (Στη λειτουργία [MP4 12M], ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λήψης είναι περίπου 15 λεπτά και το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 2 GB)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 85 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 90 λεπτά (Στη λειτουργία [MP4 12 M], ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λήψης είναι περίπου 15 λεπτά και το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 2 GB)


Άλλα

Playmemories Camera Apps

ναι


Λειτουργίες λήψης

Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Ανίχνευση προσώπου, Εγγραφή προσώπου, Smile Shutter, Quick Navi, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου (κύλιση και περιστροφή), Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση έκθεσης DRO, Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης, Τονισμός περιγραμμάτων, Zebra, Επίπεδο αναφοράς μικροφώνου, Ζουμ με βήματα, Χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας


Λειτουργίες αναπαραγωγής

BRAVIA Sync (Έλεγχος για HDMI), Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Αυτόματος προσανατολισμός, Παρουσίαση, Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (Ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Motion Shot Video, Εφέ διόρθωσης, Αυτόματη περιστροφή εικόνας


χρώμα TRILUMINOS

Ναι


έξοδος εικόνας 4K

ναι (μόνο στατική εικόνα)


Θερμοκρασία λειτουργίας

0°C - +40°C / 32°F - 104°F


Εκτύπωση

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)


Μέγεθος και Βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

101,6x58,1x41,0 mm (4" × 2 3/8" × 1 5/8")


ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)

Περίπου 290 g (10,2 oz.) (περιλαμβάνεται η μπαταρία και η κάρτα μνήμης)/Περίπου 263 g (9,3 oz.) (μόνο το σώμα)    


Megapixels :
18,2 - 20,4MP
MIC Input :
OXI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1" (13,2 mm x 8,8 mm)
Βίντεο :
Full HD
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Ζουμ :
2,7x - 6x
Φακός :
ZEISS
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
0007814
699,00 
599,00 
Κερδίζετε: 100,00 €
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 16,64 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 299.5 €
3 Άτοκες 199.67 €
4 Άτοκες 149.75 €
5 Άτοκες 119.8 €
6 Άτοκες 99.83 €
7 Άτοκες 85.57 €
8 Άτοκες 74.88 €
9 Άτοκες 66.56 €
10 Άτοκες 59.9 €
11 Άτοκες 54.45 €
12 Άτοκες 49.92 €
13 46.08 €
14 42.79 €
15 39.93 €
16 37.44 €
17 35.24 €
18 33.28 €
19 31.53 €
20 29.95 €
21 28.52 €
22 27.23 €
23 26.04 €
24 24.96 €
25 23.96 €
26 23.04 €
27 22.19 €
28 21.39 €
29 20.66 €
30 19.97 €
31 19.32 €
32 18.72 €
33 18.15 €
34 17.62 €
35 17.11 €
36 16.64 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη