DSC-RX10M3:Φακός μεγάλου διαφράγματος με οπτικό ζουμ 24-600 mm F2.4-4

Φακός μεγάλου διαφράγματος με οπτικό ζουμ 24-600 mm F2.4-4

Ο πρώτος φακός με οπτικό ζουμ 25x που τοποθετήθηκε σε μηχανή της σειράς RX διαθέτει εξαιρετικά μεγάλο εύρος ζουμ 24-600 mm (από ευρυγώνιο έως υπερ-τηλεφακό) και φωτεινό φακό F2.4-4. Επίσης, διαθέτει γυαλί Super-ED, γυαλί τύπου ED και ασφαιρικά στοιχεία φακού για κορυφαία ανάλυση, αντίθεση και ποιότητα εικόνας, καθώς και διάφραγμα εννέα λεπίδων για εξαιρετική απεικόνιση με αποεστίαση φόντου (bokeh).

Αισθητήρας εικόνας ™ Exmor RS® Stacked CMOS με περίπου 20,1 ενεργά megapixel

Αισθητήρας εικόνας ™ Exmor RS® Stacked CMOS με περίπου 20,1 ενεργά megapixel

Ο μεγάλος αισθητήρας Exmor RS® CMOS τύπου 1.0 με περίπου 20,1 ενεργά megapixel επιτυγχάνει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα χάρη στη δομή στοίβαξης που διευρύνει και επιταχύνει την επεξεργασία σήματος, στην τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού που αυξάνει την αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός και μειώνει το θόρυβο κατά τις λήψεις με ευαισθησία έως ISO 12800, καθώς και στο προσαρτημένο τσιπ DRAM που εξασφαλίζει ταχύτερη έξοδο μεγάλου όγκου για εγγραφή 4K με εξαιρετικά αργή κίνηση.

 Εγγραφή ταινίας 4K

Η εγγραφή ταινιών 4K γίνεται με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, για κορυφαία ανάλυση εικόνας με λιγότερο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Το ταχύτατο LSI εμπρόσθιου άκρου που υποστηρίζει το σύστημα επεξεργασίας εικόνας μειώνει σε μεγάλο βαθμό την παραμόρφωση που προκαλείται από το φαινόμενο του κυλιόμενου κλείστρου, η οποία συνήθως παρατηρείται σε λήψεις θεμάτων που κινούνται γρήγορα. 

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση σε μόλις 0,09 δευτ.

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση σε μόλις 0,09 δευτ.

Εκτός από μεγάλη κάλυψη ζουμ σε εύρος έως 600 mm, η RX10 III διαθέτει αυτόματη εστίαση με υψηλή ταχύτητα 0,09 δευτ. Αξιολογώντας το θέμα πριν ακόμα πατηθεί το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση της διαδρομής, ο αλγόριθμος ανίχνευσης θέματος του συστήματος προβλέπει με ακρίβεια το σωστό σημείο εστίασης, όπου και εστιάζει η μηχανή μόλις πατηθεί το κουμπί.

Εξαιρετικά αργή κίνηση έως το εύρος υπερ-τηλεφακού

Εξαιρετικά αργή κίνηση έως το εύρος υπερ-τηλεφακού

Δημιουργήστε εύκολα ταινίες με πολύ αργή κίνηση. Στρέψτε το ρυθμιστικό στη λειτουργία HFR (Υψηλός ρυθμός καρέ). Επιλέξτε ταχύτητα καρέ ανά δευτερόλεπτο 960/1000 fps, 480/500 fps ή 240/250 fps (NTSC/PAL), για λήψη ευκρινών, ομαλών κοντινών πλάνων με 40 φορές μεγαλύτερο ρυθμό καρέ από ό,τι συνηθίζεται στις ταινίες, ανάλογα με την ταχύτητα που κινείται το θέμα. Στη λειτουργία Προτεραιότητας ποιότητας, η ποιότητα εικόνας είναι σχεδόν Full HD στα 240/250 fps και HD στα 480/500 fps.

Συνεχής λήψη με ταχύτητα έως περίπου 14 fps χωρίς υποέκθεση

Συνεχής λήψη με ταχύτητα έως περίπου 14 fps χωρίς υποέκθεση

Χάρη στην ταχύτατη ανάγνωση των δεδομένων εικόνας περίπου 20,1 ενεργών megapixel του αισθητήρα εικόνας, είναι δυνατή η συνεχής λήψη με ταχύτητα έως 14 fps και μειωμένη υποέκθεση (blackout). Έτσι, είναι πιο εύκολο να αποτυπώνετε αμέσως τις καλύτερες στιγμές και εκφράσεις. Η αυτόματη λειτουργία υψηλής ακρίβειας συνεχίζει να παρακολουθεί την αυτόματη εστίαση ακόμα και κατά τη συνεχή λήψη στα 5 fps. 

Optical SteadyShot™

Optical SteadyShot™

Η αποκλειστική τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας της Sony είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τη λήψη εικόνων και ταινιών χωρίς τρίποδο, ιδίως σε χαμηλό φωτισμό ή στην επιλογή ζουμ για τηλεφωτογράφηση σε απόσταση έως 600 mm. Το σύστημα αυτό, που ισοδυναμεί με 4,5 φορές υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου, αποτρέπει τη θόλωση εξασφαλίζοντας ομαλό, σταθερό καδράρισμα και λήψη. (Λεζάντες στην εικόνα - Αριστερά: SteadyShot ανενεργό. Δεξιά: SteadyShot ενεργό)

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης για γρήγορη και αθόρυβη λήψη

Το φαινόμενου κυλιόμενου κλείστρου παραμορφώνει την εικόνα σε θέματα που κινούνται γρήγορα. Η RX10 III μπορεί να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο κατά τις λήψεις με ταχύτητα κλείστρου έως 1/32000 δευτ. Έτσι, εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες χωρίς παραμόρφωση κατά τη φωτογράφιση αθλημάτων όπως το τένις. Ακόμα, χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του ηλεκτρονικού κλείστρου, μπορείτε να φωτογραφίζετε συναυλίες, την άγρια φύση ή άλλα θέματα χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας. (Λεζάντες στην εικόνα - Αριστερά: συμβατικό κυλιόμενο κλείστρο. Δεξιά: RX10 III)

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Για πιστή αναπαραγωγή και τελειοποίηση της λεπτομέρειας και της υφής, ο επεξεργαστής εικόνας συνεργάζεται με τον φακό και τον αισθητήρα εικόνας Stacked Exmor RS®, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται δεδομένα περίπου 20,1 ενεργών megapixel με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια. Στην υψηλή ποιότητα της εικόνας συμβάλλουν επίσης η μείωση περίθλασης, που διατηρεί την ευκρίνεια εικόνας ακόμα και σε μικρότερες ρυθμίσεις διαφράγματος, και η μείωση θορύβου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της περιοχής της εικόνας.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™

Χάρη στην υψηλή μεγέθυνση (0,70x), αντίθεση και ανάλυση, το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο προβάλλει εικόνα με μεγάλο βάθος. Η οθόνη με 2,35 εκατομμύρια κουκκίδες αναπαράγει πλούσια χρώματα και αποχρώσεις ακόμα και στις σκοτεινές περιοχές, για ρεαλιστικές εικόνες που έχουν την ίδια υψηλή ποιότητα με την τελική εγγραφή. Η επίστρωση ZEISS® T* μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις αντανακλάσεις από τον ήλιο και άλλες πηγές φωτός.

Ευέλικτος, αξιόπιστος και φιλικός προς το χρήστη χειρισμός

Ευέλικτος, αξιόπιστος και φιλικός προς το χρήστη χειρισμός

Οι χειροκίνητοι δακτύλιοι του φακού για την εστίαση, το ζουμ και το διάφραγμα εξασφαλίζουν άνετο και ευέλικτο χειρισμό, ιδίως όταν κοιτάζετε μέσα από το εικονοσκόπιο. Με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI), μπορείτε να προσθέσετε εύκολα μονάδες φλας, μικρόφωνα και άλλα αξεσουάρ. Χάρη στην ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία στεγανοποίηση και κατασκευή των λειτουργικών μερών, η μηχανή αντέχει στις δύσκολες συνθήκες. 

Υποβοήθηση ζουμ

Υποβοήθηση ζουμ

Αν χάσετε ένα κινούμενο θέμα κατά το καδράρισμα (κάτι που συμβαίνει συχνά κατά τις λήψεις με υπερ-τηλεφακό), πατήστε παρατεταμένα το προσαρμόσιμο κουμπί C όπου έχει αντιστοιχιστεί η υποβοήθηση ζουμ, για να ενεργοποιηθεί το αυτόματο ξεζουμάρισμα. Αφού εντοπίσετε ξανά το θέμα και το συμπεριλάβετε στο κάδρο, αφήστε το κουμπί. Η μηχανή θα ζουμάρει αυτόματα στην αρχική εστιακή απόσταση, για να συνεχίσετε τη λήψη του θέματος. (Λεζάντες στην εικόνα - Αριστερά: Εντοπίστε και καδράρετε ξανά το θέμα. Δεξιά: Το θέμα μπαίνει ξανά στο κάδρο με επιτυχία)

S-Gamut/S-Log2

S-Gamut/S-Log2

Αποκτήστε την ευελιξία που χρειάζεστε για τη δημιουργία πιο εκφραστικών ταινιών κατά το post-production. Οι καμπύλες γάμμα S-Log2 προσφέρουν μεγάλο δυναμικό εύρος (έως 1300%) για ελαχιστοποίηση της υπερέκθεσης (whiteout) και της υποέκθεσης (blackout) κατά τη διαβάθμιση χρωμάτων. 

Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να βλέπετε την ταινία κατά την εγγραφή σε γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2 σε γάμμα ITU709 (800%) για παρακολούθηση εικόνων ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση μιας εικόνας στην οθόνη LCD ή στο εικονοσκόπιο.

Έξοδος HDMI καθαρού σήματος

Η μηχανή όχι μόνο υποστηρίζει την εγγραφή ταινιών χωρίς συμπίεση σε εξωτερικό εξοπλισμό εγγραφής αλλά και επιτρέπει την έξοδο ταινιών υψηλής ποιότητας σε εξωτερική οθόνη για προβολή σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε πιο καθαρά την εστίαση και άλλες λεπτομέρειες ενώ γράφει η μηχανή.

Βελτιωμένη λειτουργία υποβοήθησης Zebra

Βελτιωμένη λειτουργία υποβοήθησης Zebra

Παρακολουθήστε πιο εύκολα την έκθεση ιδιαίτερα κατά τη λήψη με τη ρύθμιση γάμμα S-Log. Στοχεύστε ένα επίπεδο φωτεινότητας σήματος βίντεο από το 0 έως το 109%, ορίστε ένα εύρος μεταξύ του +10% και του -10% για τη συγκεκριμένη τιμή και η ρύθμιση zebra θα δείξει τις περιοχές με αυτό το επίπεδο έκθεσης εντός του συγκεκριμένου εύρους. Η νέα ρύθμιση ελάχιστου επιπέδου φωτεινότητας σάς προειδοποιεί με αξιοπιστία, ώστε να αποφεύγετε τους υπερεκτεθειμένους φωτεινούς τόνους. 

Προφίλ εικόνας

Από το μενού Προφίλ εικόνας, μπορείτε να κάνετε επαγγελματικές αλλαγές σε παραμέτρους όπως η καμπύλη γάμμα και η λεπτομέρεια, για να ρυθμίσετε τη βασική αντίθεση, τα χρώματα, τη διαβάθμιση της φωτεινότητας και το περίγραμμα της εικόνας.

Φορμά ταινίας XAVC S/AVCHD

Με το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit, το οποίο βασίζεται στο φορμά XAVC που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους επαγγελματίες, οι αληθινοί κινηματογραφιστές μπορούν να τραβούν υψηλής ποιότητας ταινίες 4K και Full HD με ελάχιστο θόρυβο συμπίεσης, με ρυθμό μετάδοσης bit έως 100 Mbps και 50 Mbps αντίστοιχα. Η RX10 III σάς προσφέρει επίσης την επιλογή να γράφετε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε με ευκολία ταινίες σε φορμά AVCHD.

Προσαρμόσιμες λειτουργίες

Προσαρμόσιμες λειτουργίες

Το προσαρμόσιμο κουμπί (C) σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε μία από τις τουλάχιστον 58 λειτουργίες, ώστε να προσαρμόσετε τις δυνατότητες της μηχανής ανάλογα με το στυλ σας. Αντιστοιχίστε σε αυτό το κουμπί μια λειτουργία που χρησιμοποιείτε συχνά ή μια ρύθμιση που προτιμάτε. Έτσι, θα μπορείτε να βρείτε αμέσως τη συγκεκριμένη λειτουργία ή ρύθμιση. Έχοντας εύκολη πρόσβαση στην επιλογή σας, μπορείτε να χειρίζεστε τη μηχανή πιο γρήγορα και πρακτικά.

Διπλή εγγραφή

Διπλή εγγραφή

Χάρη στην υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας του αισθητήρα, η RX10 III μπορεί να καταγράφει ευκρινείς εικόνες χωρίς ομαδοποίηση pixel κατά την εγγραφή ταινίας. Το αποτέλεσμα: εικόνες υψηλής ποιότητας με ανάλυση έως 17 MP.

Καταγραφή εικόνων από τις ταινίες

Μπορείτε να επιλέξετε μια σημαντική στιγμή από μια εγγραφή ταινίας και να την αποθηκεύσετε ως φωτογραφία, δημιουργώντας ένα αρχείο εικόνας 8 megapixel εξαιρετικής ευκρίνειας από ταινία 4K. Από λήψεις Full HD, μπορείτε να δημιουργήσετε αρχείο εικόνας 2 megapixel.

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Μπορείτε πλέον να προσαρμόζετε τους τρεις πρώτους χαρακτήρες του ονόματος αρχείου στη μηχανή. Το όνομα αρχείου ξεκινά με "DSC" από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε και να καταχωρίσετε τρεις χαρακτήρες της επιλογής σας. Έτσι, οι φωτογράφοι μπορούν να διαχειρίζονται πιο εύκολα τα αρχεία τους, ειδικά όταν εργάζονται με πολλές μηχανές στα πρότζεκτ τους.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Ακόμη και όταν αποτυπώνετε ένα θέμα το οποίο είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου, το πρόσωπο θα έχει έντονη εστίαση, χάρη στην εξαιρετικά ακριβή λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια. Όταν επιτευχθεί η εστίαση, εμφανίζεται ένα πράσινο πλαίσιο πάνω από το μάτι που έχει προτεραιότητα.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Πατήστε απλώς το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση της διαδρομής για να ενεργοποιήσετε το Κλείδωμα αυτόματης εστίασης 25. Η λειτουργία αυτή ρυθμίζει αυτόματα το μέγεθος του καρέ-στόχου της αυτόματης εστίασης ανάλογα με το μέγεθος του θέματος, βελτιώνει την απόδοση της παρακολούθησης και εκμεταλλεύεται πλήρως κάθε ευκαιρία για φωτογραφία.

Remote Camera Control

Κατεβάστε και εγκαταστήστε σε υπολογιστή την εφαρμογή Remote Camera Control, για να αλλάζετε τις ρυθμίσεις της μηχανής, να τραβάτε φωτογραφίες και να χειρίζεστε τη μηχανή από υπολογιστή μέσω σύνδεσης USB. Τα δεδομένα εικόνας που εγγράφονται στη μηχανή αποθηκεύονται απευθείας.

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε μια εφαρμογή Imaging Edge Mobile μέσω Wi-Fi στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και ακουμπήστε τη συσκευή στη φωτογραφική μηχανή για να τις συνδέσετε. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα! Πλέον μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και μέσω κωδικού QR. 

Εξατομίκευση με την εφαρμογή PlayMemories Camera Apps

Εξατομίκευση με την εφαρμογή PlayMemories Camera Apps

Με την υπηρεσία λήψης εφαρμογών της Sony μπορείτε να προσθέσετε νέες λειτουργίες και δυνατότητες στη μηχανή σας. Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές για φωτογραφικά και κινηματογραφικά εφέ που σας βοηθούν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, καθώς και άλλες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το smartphone σαν τηλεχειριστήριο της μηχανής. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Capture One Express (για Sony)

Capture One Express (για Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου για απόδοση χρωμάτων και λεπτομερειών με απόλυτη ακρίβεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη, ολοκληρωμένη λύση. * Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, την υποστήριξη και τη λειτουργική συμβατότητα του Capture One Express (for Sony), επικοινωνήστε με τη Phase One.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό της λήψης από απόσταση, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας EXMOR RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία εικόνας 3:2


Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 20,1 megapixel


Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 20,1 megapixel


Φακός

Τύπος φακών

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T*, 18 στοιχεία σε 13 ομάδες (6 ασφαιρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του φακού AA)


Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F2.4 (W) - 4.0 (T)


Εστιακή απόσταση

f=8,8-220 mm


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑ 35 MM)

84 μοίρες - 4 μοίρες 10 λεπτά (24 mm - 600 mm)


Εύρος εστίασης (από το μπροστινό μέρος του φακού)

AF (W: περ. 3 cm έως το άπειρο, T: Περ. 72 cm έως το άπειρο, f=250 mm (ισοδυναμία με φορμά 35 mm): Περ. 140 cm έως το άπειρο)


Οπτικό ζουμ

25x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (στατική εικόνα)

20 M περίπου 50x / 10 M περίπου 70x / 5 M περίπου 100x / VGA περίπου 380x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (ταινία)

4K: Περίπου 37,5x, HD: Περίπου 50x


Διάμετρος φίλτρου

72 mm


Ψηφιακό ζουμ

Περίπου 100x (συμπεριλαμβανομένου του οπτικού ζουμ)


Διάφραγμα ίριδος

9 λεπίδες


Οθόνη

Τύπος οθόνης

7,5 cm (τύπου 3.0) (4:3)/1.228.800 κουκκίδες/εξαιρετικά λεπτή οθόνη/TFT LCD


Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα) / Λειτουργία Sunny Weather


Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 107 μοίρες, κάτω περίπου 42 μοίρες


Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

Αυτόματο / Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο / Οθόνη


Μεγέθυνση μέσω υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης

5,3x, 10,7x


Εικονοσκόπιο

Τύπος οθόνης/Αριθμός κουκίδων

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο τύπου 0,39 (XGA OLED), 2.359.296 κουκκίδες


Κάλυψη πεδίου

100%


Μεγέθυνση

Περίπου 0,70x με φακό 50 mm στο άπειρο, -1 m-1(διόπτρα) (ισοδύναμη με 35 mm)


Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 21,5 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)


Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m-1


Έλεγχος φωτεινότητας

Αυτόματη, Χειροκίνητη (5 βημάτων)


Φωτογραφική Μηχανή

STEADYSHOT (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

[Στατική εικόνα] Οπτική, [Ταινία] Έξυπνη ενεργή λειτουργία, Οπτικός τύπος με ηλεκτρονική αντιστάθμιση (τύπος κατά της κύλισης)


Λειτουργία εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης (AF-S) / Συνεχής αυτόματη εστίαση (AF-C) / Άμεση χειροκίνητη εστίαση (DMF) / Χειροκίνητη εστίαση


Περιοχή εστίασης

Ευρεία / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρεία / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο [S/M/L] / Επέκταση ευέλικτου σημείου)


Λειτουργία φωτομέτρησης

Πολλαπλών μοτίβων / Κεντροβαρής / Σημείου


Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV


Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

ISO 100-12800 (βήμα1/3) (δυνατότητα επέκτασης έως ISO 64/80), Auto (ISO 100-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: ISO100-25600 (βήμα 1 EV), Auto (ISO 100-128000)


Ευαισθησία ISO (βίντεο)

Ισοδύναμη με ISO 100-12800 (βήμα 1/3), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)


Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λυχνία φθορισμού: Θερμό λευκό / Λυχνία φθορισμού: Ψυχρό λευκό / Λυχνία φθορισμού: Λευκό φως ημέρας / Λυχνία φθορισμού: Φως ημέρας / Φλας / Θερμοκρασία / φίλτρο χρώματος / Προσαρμογή


Μικρορύθμιση ΙΣΛ

Ναι (G7 έως M7 (57 βήματα), A7 έως B7 (29 βήματα))


Ταχύτητα κλείστρου

iAuto (4"-1/2000*) / Αυτόματο πρόγραμμα (30"-1/2000*) / Μη αυτόματη έκθεση (Λυχνία, 30"-1/2000*) / Προτεραιότητα διαφράγματος (30"-1/2000*) / Προτεραιότητα κλείστρου (30"-1/2000*). *Σε τιμή διαφράγματος F8 ή υψηλότερη. Το ταχύτερο όριο σε F2.4 είναι 1/1000.


Ηλεκτρονικό κλείστρο

iAuto (4" - 1/32000) / Αυτόματο πρόγραμμα (30" - 1/32000) / Χειροκίνητη (30" - 1/32000) / Προτεραιότητα διαφράγματος (30" - 1/32000) / Προτεραιότητα κλείστρου (30" - 1/32000)


Έλεγχος εικόνων

Αντίθεση, Κορεσμός, Ευκρίνεια, Δημιουργικό στυλ, Χώρος χρωμάτων (sRGB/Adobe® RGB), Ποιότητα (RAW / RAW & JPEG / Extra fine / Fine / Standard)


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό / ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1/3 δευτ., μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική / Χαμηλή / Ανενεργή, Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ: Αυτόματη, ISO100-25600


Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο 1-5), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης [βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV])


Λειτουργία λήψης

AUTO (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση/Superior Auto), Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητη έκθεση, MR 1,2,3 (Ανάκληση μνήμης), Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητη έκθεση), Λειτουργία HFR (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητη έκθεση), Panorama, Επιλογή σκηνής


Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Anti-Motion Blur


Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) (με μέγ. pixel εγγραφής)

Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας: περ. 14 fps, Συνεχής λήψη: περ. 5 fps


Αυτόματος χρονοδιακόπτης

10 δευτ. / 5 δευτ. / 2 δευτ. / 3 ή 5 διαδοχικές λήψεις με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ. / Λήψεις οριοθέτησης έκθεσης (bracketing) με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ.


Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένες λήψεις, Συνεχής λήψη, Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Συνεχής οριοθέτηση έκθεσης, Μεμονωμένη οριοθέτηση έκθεσης, Οριοθέτηση έκθεσης ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση έκθεσης DRO


Εφέ εικόνας

[Φωτογραφία] Toy camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα [Ταινία] Toy camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης.


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box


Προφίλ εικόνας

Απενεργοποίηση / PP1-PP7 (Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά)


Αριθμός αναγνωρίσιμων σκηνών

[Φωτογραφία] Superior Auto: 44, Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση: 33, [Ταινία] 44


Φλας

Λειτουργία φλας

Αυτόματο / Ενεργοποιημένο φλας / Αργός συγχρονισμός / Οπίσθιος συγχρονισμός / Χωρίς φλας / Ασύρματο (με προαιρετικό συμβατό φλας)


Εύρος φλας

ISO Auto: Περίπου 1,0 m έως 10,8 m (3,28' έως 35,43') (Ε) / Περίπου 1,0 m έως 6,5 m (3,28' έως 21,33') (T), ISO12800: έως περίπου 20,8 m (68,24') (Ε) / περίπου 12,8 m (41,99') (T)


Εγγραφή

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick Duo™, Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO Duo™ (Υψηλής ταχύτητας), Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick Micro™, Memory Stick Micro™ (Mark2), κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC, κάρτα μνήμης SDXC, κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC , κάρτα μνήμης microSDXC


Φορμά εγγραφής

[Φωτογραφία]: JPEG (συμμόρφωση με DCF Έκδ.2.0, Exif Έκδ.2.3, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3), [Ταινία]: Φορμά XAVC S, AVCHD, συμβατότητα με Έκδ.2.0, MP4


Φορμά εγγραφής (ήχος ταινίας)

XAVC S: LPCM 2 καν. / AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν. (Dolby® Digital Stereo Creator) / MP4: MPEG-4 AAC-LC 2 καν.


Χώρος χρωμάτων (στατική εικόνα)

sRGB / Adobe® RGB


Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας)

Λειτουργία 16:9: 17M (5.472 × 3.080)/7,5M (3.648 × 2.056)/4,2M (2.720 × 1.528)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (NTSC)

AVCHD: 28M PS (1.920x1.080/60p) / 24M FX (1.920x1.080/60i) / 17M FH (1.920x1.080/60i) / 24M FX (1.920x1.080/24p) / 17M FH (1.920x1.080/24p), XAVC S 4K: 30p 100M (3.840x2.160/30p) / 30p 60M (3.840x2.160/30p) / 24p 100M (3.840x2.160/24p) / 24p 60M (3.840x2.160/24p), XAVC S HD: 60p 50M (1.920x1.080/60p) / 30p 50M (1.920x1.080/30p) / 24p 50M (1.920x1.080/24p) / 120p 100M (1.920x1.080/120p) / 120p 60M (1.920x1.080/120p), MP4: 28M (1.920x1.080/60p) / 16M (1.920x1.080/30p) / 6M (1.280x720/30p)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (PAL)

AVCHD: 28M PS (1.920 x 1.080/50p) / 24M FX (1.920 x 1.080/50i) / 17M FH (1.920 x 1.080/50i) / 24M FX (1.920 x 1.080/25p) / 17M FH (1.920 x 1.080/25p), XAVC S 4K: 25p 100M (3.840x2.160/25p) / 25p 60M (3.840x2.160/25p), XAVC S HD: 50p 50M (1.920x1.080/50p) / 25p 50M (1.920x1.080/25p) / 100p 100M (1.920x1.080/100p) / 100p 60M (1.920x1.080/100p), MP4: 28M (1.920x1.080/50p) / 16M (1.920x1.080/25p) / 6M (1.280x720/25p),


HFR

NTSC: XAVC S HD: 60p 50M (1.920x1.080/240fps), 60p 50M (1.920x1.080/480fps), 60p 50M (1.920x1.080/960fps) / 30p 50M (1.920x1.080/240fps), 30p 50M (1.920x1.080/480fps), 30p 50M (1.920x1.080/960fps) / 24p 50M (1.920x1.080/240fps), 24p 50M (1.920x1.080/480fps), 24p 50M (1.920x1.080/960fps) Αριθμός ενεργών pixel ανάγνωσης αισθητήρα Προτεραιότητα ποιότητας: 240fps / 250fps (1.824x1.026), 480fps / 500fps (1.676x566), 960fps / 1000fps (1.136x384) / Προτεραιότητα χρόνου λήψης: 240fps / 250fps (1.676x566), 480fps / 500fps (1.136x384), 960fps / 1000fps (800x270), PAL: XAVC S HD: 50p 50M (1.920x1.080/250fps), 50p 50M (1.920x1.080/500fps), 50p 50M (1.920x1.080/1000fps) / 25p 50M (1.920x1.080/250fps), 25p 50M (1.920x1.080/500fps), 25p 50M (1.920x1.080/1000fps)


Αριθμός εγγραφόμενων pixel (μέγεθος εικόνας)

Λειτουργία 3:2: 20M (5.472×3.648) / 10M (3.888×2.592) / 5M (2.736×1824), Λειτουργία 4:3: 18M (4.864×3.648) / 10M (3.648×2.736) / 5M (2.592×1.944) / VGA, Λειτουργία 16:9: 17M (5.472×3.080) / 7,5M (3.648×2.056) / 4,2M (2.720×1.528), Λειτουργία 1:1: 13M (3.648×3.648) / 6,5M (2.544×2.544) / 3,7M (1.920×1.920), Sweep Panorama: Ευρεία (12.416×1.856/5.536×2.160), Τυπική (8.192×1.856/3.872×2.160)


Φορμά αρχείου

sRGB / Adobe® RGB


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Υποδοχή Multi/Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), micro HDMI, μικρόφωνο (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων, ακουστικά


NFC

Συμβατότητα με ετικέτες τύπου 3 (NFC Forum), απομακρυσμένη λειτουργία με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα


WI-FI

Ναι (IEEE802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz))


Ισχύς

Πηγή ισχύος

DC 7,2 V (παρεχόμενη μπαταρία) / DC 5,0 V (παρεχόμενο τροφοδοτικό AC)


Σύστημα μπαταρίας

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50


Κατανάλωση ενέργειας (κάμερα)

Περίπου 2,3W με οθόνη LCD και περίπου 2,6W με εικονοσκόπιο (πρότυπο CIPA)


Φόρτιση USB/τροφοδοσία ρεύματος USB

Ναι (Λήψη, Αναπαραγωγή)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA) 

Στατικές εικόνες Οθόνη: Περίπου 420 λήψεις / Περίπου 210 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 370 λήψεις / Περίπου 185 λεπτά Ταινίες (πραγματική λήψη) Οθόνη: Περίπου 65 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 70 λεπτά (Στη λειτουργία [MP4 28M], ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λήψης είναι περίπου 20 λεπτά και το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4 GB.) Ταινίες (συνεχής λήψη) Οθόνη: Περίπου 120 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 130 λεπτά (Στη λειτουργία [MP4 28M], ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λήψης είναι περίπου 20 λεπτά και το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4 GB.)


Παρεχόμενη μπαταρία

DC 7,2 V


Άλλα

Playmemories Camera Apps

Ναι


Λειτουργίες λήψης

Αυτόματη εστίαση στα μάτια / Ανίχνευση προσώπου / Εγγραφή προσώπου / Εγγραφή στατικής εικόνας (κατά την εγγραφή ταινίας) / Λειτουργία Smile Shutter / Γραμμή πλέγματος / Quick Navi / Ψηφιακός μετρητής επιπέδου (κύλιση και περιστροφή) / Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού / Οριοθέτηση DRO / Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης / Τονισμός περιγραμμάτων / Zebra / Εμφάνιση δείκτη / Ένδειξη στάθμης ήχου / Χρονισμός εξόδου ήχου / Ζουμ με βήματα/Γρήγορο ζουμ / Ρυθμίσεις TC/UB / Όνομα φωτογράφου και πνευματικά δικαιώματα / Ρύθμιση ονόματος αρχείου / Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto / Τηλεχειριστήριο υπολογιστή / Υποβοήθηση ζουμ / Διατήρηση εστίασης


Λειτουργίες αναπαραγωγής

BRAVIA® Sync (Έλεγχος για HDMI) / Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ / Αυτόματος προσανατολισμός / Παρουσίαση εικόνων / Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία) / Διαγραφή / Προστασία / Motion Shot Video / Λήψη φωτογραφιών


Θερμοκρασία λειτουργίας

Περίπου 0°C έως 40°C (32°F έως 104°F)


Εκτύπωση

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)


Μέγεθος και Βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

132,5 x 94,0 x 145,0 mm, 132,5 x 94,0 x 127,4 mm (από το εμπρός μέρος του φακού έως την οθόνη), 5 1/4 x 3 3/4 x 5 3/4 ίντσες, 5 1/4 x 3 3/4 x 5 1/8 ίντσες (από το εμπρός μέρος του φακού έως την οθόνη)


ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)

Περίπου 1051 g (μόνο το σώμα) / Περίπου 1095 g (με την μπαταρία και το Memory Stick DUO™), Περίπου 2 lb 5,1 oz. (μόνο το σώμα) / Περίπου 2 lb 6,7 oz. (με την μπαταρία και το Memory Stick DUO™)    


Megapixels :
18,2 - 20,4MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1" (13,2 mm x 8,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Ζουμ :
20x - 25x
Φακός :
ZEISS
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
211231006731
1.495,00 
1.299,00 
Κερδίζετε: 196,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 36,08 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 649.5 €
3 Άτοκες 433 €
4 Άτοκες 324.75 €
5 Άτοκες 259.8 €
6 Άτοκες 216.5 €
7 Άτοκες 185.57 €
8 Άτοκες 162.38 €
9 Άτοκες 144.33 €
10 Άτοκες 129.9 €
11 Άτοκες 118.09 €
12 Άτοκες 108.25 €
13 99.92 €
14 92.79 €
15 86.6 €
16 81.19 €
17 76.41 €
18 72.17 €
19 68.37 €
20 64.95 €
21 61.86 €
22 59.05 €
23 56.48 €
24 54.13 €
25 51.96 €
26 49.96 €
27 48.11 €
28 46.39 €
29 44.79 €
30 43.3 €
31 41.9 €
32 40.59 €
33 39.36 €
34 38.21 €
35 37.11 €
36 36.08 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη