Sony HVL-F45RM Εξωτερικό φλας με ασύρματο έλεγχο (-40€ Cashback)

Φλας μικρού μεγέθους υψηλής απόδοσης

Φλας μικρού μεγέθους υψηλής απόδοσης

Αυτό το εξαιρετικά μικρού μεγέθους φλας τύπου κλιπ με αριθμό οδηγού (GN) 45 είναι ιδανικό για χρήση με τη σειρά α7. Το φλας παρέχει ισχυρή έξοδο ακόμη και για ανακλάσεις φωτός, η επαναλειτουργία απαιτεί μόνο περίπου 2,5 δευτερόλεπτα, ενώ η αντοχή της είναι σε θέση να αποδώσει έως περίπου 210 ριπές.

Ενσωματωμένος ασύρματος έλεγχος 

Ενσωματωμένος ασύρματος έλεγχος 

Χρησιμοποιήστε αυτό το φλας με μια συμβατή κάμερα, για λήψεις με πολλά φλας, ακόμη και κάτω από έντονο ηλιακό φως ή από μια σχετικά μακρινή απόσταση, χάρη στο τηλεκατευθυνόμενο σύστημα. Το HVL-F45RM μπορεί να χρησιμοποιείται είτε ως ασύρματο χειριστήριο είτε ως δέκτης. Όταν χρησιμοποιείται ως χειριστήριο, το HVL-F45RM υποστηρίζει έως 15 μονάδες συμβατών φλας ή δεκτών σε έως και 5 ομάδες , για σύνδεση με απομακρυσμένες μονάδες σε απόσταση έως και 30 μέτρων. Λειτουργεί επίσης με οπτική ασύρματη επικοινωνία.

Κεφαλή με λειτουργία ανάκλασης για ευέλικτο φωτισμό

Κεφαλή με λειτουργία ανάκλασης για ευέλικτο φωτισμό

Η κεφαλή με λειτουργία ανάκλασης HVL-F45RM για ευέλικτο φωτισμό περιστρέφεται κατά 360° οριζόντια (180° προς τα αριστερά και το ίδιο προς τα δεξιά) και μπορεί να λάβει κλίση 150° προς τα επάνω και 8° προς τα κάτω, παρέχοντας τον φωτισμό που θέλετε, ανάλογα με τις συνθήκες λήψης.

Quick Navi

Quick Navi

Η διασύνδεση ελέγχου Quick Navi της Sony παρέχει εύκολη, διαισθητική πρόσβαση στις παραμέτρους φωτισμού με ένα απλό πάτημα του κουμπιού "Fn". Οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε εμφανίζονται στην οθόνη και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας μερικά κουμπιά και το περιστροφικό χειριστήριο, ελαχιστοποιώντας έτσι τις απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για την προσαρμογή ρυθμίσεων πριν από τη λήψη.

Αντιστοίχιση προσαρμόσιμων πλήκτρων

Αντιστοίχιση προσαρμόσιμων πλήκτρων

Η λειτουργία προσαρμογής των πλήκτρων επιτρέπει την εύκολη αντιστοίχιση των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται συχνά για γρήγορο χειρισμό. Στις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις περιλαμβάνονται το επίπεδο αντιστάθμισης φωτισμού και το επίπεδο εξόδου φλας. Τα προσαρμόσιμα πλήκτρα επισημαίνονται με κόκκινο.

Μενού με καρτέλες

Μενού με καρτέλες

Θα απολαύσετε την άνετη χρήση των λειτουργιών φλας. Τα μενού με καρτέλες στην οθόνη LCD είναι ίδια με εκείνα στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής για γρήγορη πρόσβαση και εύκολη χρήση.

Φως LED και φωτισμός αυτόματης εστίασης

Φως LED και φωτισμός αυτόματης εστίασης

Εκπληκτική λειτουργία και ενεργειακή απόδοση. Με το φως LED μπορείτε να δημιουργείτε φυσικό φως και σκιές τόσο στις φωτογραφίες όσο και στις ταινίες. Επιπλέον, ο φωτισμός αυτόματης εστίασης παρέχει φωτισμό γεμίσματος, ώστε να μπορείτε να εστιάζετε ευκολότερα στο θέμα σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας (HSS)

Αξιοποιήστε το συγχρονισμένο φλας με το κλείστρο υψηλής ταχύτητας. Ενώ στη συμβατική λήψη συγχρονισμού η ταχύτητα κλείστρου έπρεπε να είναι ίδια ή μικρότερη από την ταχύτητα του συγχρονισμένου φλας, το διάφραγμα ήταν στενότερο, δυσκολεύοντας το εφέ αποεστίασης φόντου (bokeh). Ωστόσο, με τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας (HSS) μπορείτε να χρησιμοποιείτε φλας με οποιαδήποτε ταχύτητα κλείστρου, ακόμα και μέχρι την υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου που παρέχει η μηχανή. Έτσι μπορείτε να αυξήσετε το διάφραγμα όπως απαιτείται, για να δημιουργήσετε στενό βάθος πεδίου που διατηρεί το θέμα σας σε τέλεια εστίαση ενώ το φόντο θολώνει, ώστε να αποτυπώνετε υπέροχα πορτρέτα. Ο ασύρματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας είναι επίσης δυνατός με συμβατές μηχανές.

Σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και στην υγρασία

Σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και στην υγρασία

Βασιστείτε στο αξιόπιστο φλας ακόμη και σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες στεγανοποιήσεις στις ενώσεις γύρω από το ανθεκτικό σώμα που προστατεύουν από τη σκόνη και την υγρασία. Αυτό είναι ιδιαίτερα πρακτικό στους εξωτερικούς χώρους όπου δεν μπορείτε να ελέγξετε διάφορους παράγοντες, όπως είναι ο άνεμος και η σκόνη του περιβάλλοντος.

Ασύρματο φλας TTL (μέσω του φακού)

Ακόμη και κατά τη λήψη με ασύρματο φλας, η έξοδος φλας μπορεί να προσδιοριστεί βάσει ακριβούς μέτρησης της ποσότητας του φωτός που διέρχεται από τον φακό. Καθώς μπορείτε να αλλάξετε τη θέση και την κατεύθυνση της μονάδας φλας ακριβώς όπως θέλετε, μπορείτε να εξομαλύνετε τις έντονες σκιές και να ελαχιστοποιήσετε τους υπερεκτεθειμένους φωτεινούς τόνους, όταν φωτογραφίζετε ένα θέμα ακριβώς από μπροστά ή να προσθέσετε απαλές σκιές που προσδίδουν μια αίσθηση βάθους και παρουσίας. Διατίθεται έλεγχος λόγου ασύρματου φλας.

Advanced Distance Integration (ADI)

Το ADI παρέχει αυτόματη μέτρηση, η οποία πρακτικά δεν επηρεάζεται από την αντανάκλαση των θεμάτων ή του φόντου, διατηρώντας τη σωστή έκθεση ακόμα και με εξαιρετικά ανακλαστικά ή σκούρα θέματα. Χρησιμοποιεί προ-φλας στη μονάδα, ώστε να ενσωματώνει τη μέτρηση ανακλώμενου φωτός, σε συνδυασμό με τις ακριβείς πληροφορίες απόστασης από έναν συμβατό φακό μηχανής, για να επιτυγχάνεται το βέλτιστο επίπεδο φλας.

Λειτουργία φλας δοκιμής

Λειτουργία φλας δοκιμής

Με τη λειτουργία φλας δοκιμής μπορείτε να ελέγχετε τις σκιές στο θέμα πριν από τη λήψη φωτογραφιών, καθώς επίσης και το επίπεδο φωτισμού με έναν εξωτερικό μετρητή φλας, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη φωτογράφιση σε στούντιο. Το επίπεδο φωτισμού του φλας δοκιμής εξαρτάται από τη ρύθμιση του επιπέδου φωτισμού στη μη αυτόματη λειτουργία φλας (M). Η μονάδα φλας ενεργοποιείται με επίπεδο φωτισμού 1/1 στη λειτουργία TTL (μέσω του φακού).

Βελτιστοποιημένος αυτόματος έλεγχος ζουμ για το μέγεθος του αισθητήρα εικόνας

Αυτή η μονάδα φλας επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη κάλυψη φλας για την εστιακή απόσταση του φακού της προσαρτημένης φωτογραφικής μηχανής, με ένα εύρος που ποικίλει από 24 mm έως 105 mm. Αυτή η λειτουργία προσαρμόζει επίσης το ζουμ του φλας, ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος του αισθητήρα εικόνας της μηχανής, ελαχιστοποιώντας την εξασθένιση του φωτός στην περιφέρεια της εικόνας. Η κάλυψη φλας που απαιτείται για μηχανές που χρησιμοποιούν πλήρες καρέ 35 mm και αισθητήρες μεγέθους APS-C διαφέρει σημαντικά. Αυτή η έξυπνη λειτουργία παρέχει αυτόματα τη βέλτιστη κάλυψη φλας για κάθε μηχανή.

Αυτόματη προσαρμογή ισορροπίας λευκού

Η θερμοκρασία χρώματος διαφέρει, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο αποτυπώνετε λήψεις. Για φυσική εμφάνιση, η θερμοκρασία χρώματος του φλας θα πρέπει να ταιριάζει με τη θερμοκρασία του φωτισμού περιβάλλοντος. Με αυτήν την έξυπνη λειτουργία, οι πληροφορίες θερμοκρασίας χρώματος μεταφέρονται από τη μονάδα φλας στη φωτογραφική μηχανή για τη σωστή ρύθμιση της ισορροπίας του λευκού, ώστε να αποτυπώνετε πιο φυσικές φωτογραφίες, όταν χρησιμοποιείτε το φλας.

Θύρα Multi/Micro USB

Θύρα Multi/Micro USB

Το φλας αυτό διαθέτει θύρα Multi/Micro USB που υποστηρίζει την ενημέρωση του λογισμικού στην τελευταία έκδοση μέσω συνδεδεμένου υπολογιστή.

Βασικές Πληροφορίες
Διαστάσεις (κατά προσέγγιση)

Π 69,4 mm X Υ 113,7 mm X Β 88,3 mm (2 3/4 ίντσες × 4 1/2 ίντσες × 3 1/2 ίντσες)

Βάρος (κατά προσέγγιση)

317 g (11,2 oz) (μόνο η κύρια μονάδα)


Τύπος κάμερας

Αυτόματο ηλεκτρονικό φλας (τύπου κλιπ) με μέτρηση προ-φλας

Τύπος υποδοχής

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων.


Κεφαλή φλας (μονάδα εκπομπής φωτός)

Μέγιστος αριθμός οδηγού

45 (ρύθμιση κάλυψης φλας 105 mm/κατανομή φλας STD, ISO100・m)

Κάλυψη φλας

ΑΥΤΟΜΑΤΗ/ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ (24 mm - 105 mm) Η γωνία θέασης με εστιακή απόσταση 15 mm καλύπτεται επίσης με ευρύ πάνελ

Λειτουργία φλας

TTL/ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ/ΠΟΛΛΑΠΛΟ

Διάρκεια φλας (περίπου)

Εντός 1,7 ms (ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ 1/1)

Θερμοκρασία χρώματος (περίπου)

5500K

Συχνότητα (περίπου)

0,1-2,5 δευτερόλεπτα (Αλκαλική μπαταρία)/0,1-2,0 δευτερόλεπτα (Μπαταρία Ni-MH)

Επανάληψη (περίπου)

Περίπου 210 φορές περισσότερο (Αλκαλική μπαταρία)/Περίπου 270 φορές περισσότερο (Μπαταρία Ni-MH)

Απόδοση συνεχούς φλας

40 αναλαμπές με 10 αναλαμπές ανά δευτερόλεπτο

Φλας με αντανάκλαση

Ναι

Γωνία αντανάκλασης

Έως 150deg (0deg/30deg/45deg/60deg/75deg/90deg/120deg/150deg) Κάτω 8deg, Αριστερά και δεξιά 180deg (0deg/30deg/45deg/60deg/75deg/90deg/120deg/150deg/180deg)

Φλας δοκιμής

Ναι

Έλεγχος φλας

Έλεγχος φλας με τη χρήση προ-φλας (P-TTL/ADI)

Αντιστάθμιση φλας

Ναι

Εναλλαγή στάθμης ισχύος

22 επίπεδα (1/1 - 1/128) 1/3 βήματα

Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας (HSS)

Ναι

Δοκιμή φλας

Ναι

Ενσωματωμένο ευρύ πάνελ

Ναι (15 mm)

Ενσωματωμένο φύλλο αντανάκλασης

Ναι


Φωτισμός αυτόματης εστίασης

Ναι

Εύρος λειτουργίας (περίπου)

0,5-6 m


Ασύρματη τηλεκατευθυνόμενη λειτουργία

Λειτουργία ασύρματου τηλεκατευθυνόμενου ελέγχου

Ναι (χειριστήριο/δέκτης)

Συχνότητες

Ζώνη 2,4 GHz

Κανάλια

14 κανάλια (Αυτόματα/Μη αυτόματα)

Απόσταση επικοινωνίας (περίπου)

30 m

Ομάδες

3 ομάδες (TTL/ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ), 5 ομάδες (φωτογράφιση με ομάδες φλας)

Μέγιστος αριθμός μονάδων φλας

15 μονάδες

Έλεγχος αναλογίας φωτισμού

3 ομάδες (TTL)


Ασύρματο φλας με οπτικό έλεγχο

Ναι (χειριστήριο/τηλεχειριστήριο)

Κανάλια

4 κανάλια

Απόσταση επικοινωνίας (περίπου)

5m

Ομάδες

3 ομάδες

Έλεγχος αναλογίας φωτισμού

3 ομάδες (TTL)


Λειτουργία φώτων LED

Ένταση φωτεινότητας κέντρου (περίπου)

400 lx (0,5 m)/100 lx (1 m)

Απόσταση φωτισμού (περίπου)

1 m (κατά την εγγραφή ταινιών, σε ρύθμιση ISO 3200 και F5,6)

Υποστηριζόμενη εστιακή απόσταση

35 mm (γωνία θέασης σε φορμά 35 mm)

Χρόνος συνεχούς φωτισμού (περίπου)

4 ώρες (με αλκαλική μπαταρία μεγέθους AA της Sony)

Θερμοκρασία χρώματος (περίπου)

5500K

Εναλλαγή στάθμης ισχύος

10 βήματα


Άλλες λειτουργίες

Βελτιστοποιημένος αυτόματος έλεγχος ζουμ για το μέγεθος του αισθητήρα εικόνας

Ναι

Ρύθμιση κατανομής φλας

Ναι

Αυτόματη προσαρμογή ισορροπίας λευκού

Ναι

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων

Ναι

Ρυθμίσεις μνήμης

Ναι

Απασφάλιση από απόσταση

-


Οθόνη Πάνελ LCD

Ναι (μήτρα κουκκίδων)

Ένδειξη προόδου φόρτισης

-


Εξωτερικοί υποδοχείς

Υποδοχή Sync

-

Υποδοχή Multi/Micro USB

Ναι


Πηγή ισχύος

Τέσσερις αλκαλικές ή Ni-MH μπαταρίες μεγέθους AA

Προσαρμογέας εξωτερικής μπαταρίας

-


Άλλα χαρακτηριστικά

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Ναι    


Brand :
Sony
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
317 g (11,2 oz) (μόνο η κύρια μονάδα)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
Π 69,4 mm X Υ 113,7 mm X Β 88,3 mm (2 3/4 ίντσες × 4 1/2 ίντσες × 3 1/2 ίντσες)
5465469442
389,00 
369,00 
Κερδίζετε: 20,00 €
Σε απόθεμα
CASHBACK 40€
Με πιστωτική κάρτα από 10,76 € / μήνα σε 36 δόσεις
 • 2 Άτοκες Δόσεις | 184.5€ / μήνα
 • 3 Άτοκες Δόσεις | 123€ / μήνα
 • 4 Άτοκες Δόσεις | 92.25€ / μήνα
 • 5 Άτοκες Δόσεις | 73.8€ / μήνα
 • 6 Άτοκες Δόσεις | 61.5€ / μήνα
 • 7 Άτοκες Δόσεις | 52.71€ / μήνα
 • 8 Άτοκες Δόσεις | 46.13€ / μήνα
 • 9 Άτοκες Δόσεις | 41€ / μήνα
 • 10 Άτοκες Δόσεις | 36.9€ / μήνα
 • 11 Άτοκες Δόσεις | 33.55€ / μήνα
 • 12 Άτοκες Δόσεις | 30.75€ / μήνα
 • 13 Άτοκες Δόσεις | 28.38€ / μήνα
 • 14 Άτοκες Δόσεις | 26.36€ / μήνα
 • 15 Άτοκες Δόσεις | 24.6€ / μήνα
 • 16 Άτοκες Δόσεις | 23.06€ / μήνα
 • 17 Άτοκες Δόσεις | 21.71€ / μήνα
 • 18 Άτοκες Δόσεις | 20.5€ / μήνα
 • 19 Άτοκες Δόσεις | 19.42€ / μήνα
 • 20 Άτοκες Δόσεις | 18.45€ / μήνα
 • 21 Άτοκες Δόσεις | 17.57€ / μήνα
 • 22 Άτοκες Δόσεις | 16.77€ / μήνα
 • 23 Άτοκες Δόσεις | 16.04€ / μήνα
 • 24 Άτοκες Δόσεις | 15.38€ / μήνα
 • 25 Έντοκες Δόσεις | 15.5€ / μήνα
 • 26 Έντοκες Δόσεις | 14.9€ / μήνα
 • 27 Έντοκες Δόσεις | 14.35€ / μήνα
 • 28 Έντοκες Δόσεις | 13.84€ / μήνα
 • 29 Έντοκες Δόσεις | 13.36€ / μήνα
 • 30 Έντοκες Δόσεις | 12.92€ / μήνα
 • 31 Έντοκες Δόσεις | 12.5€ / μήνα
 • 32 Έντοκες Δόσεις | 12.11€ / μήνα
 • 33 Έντοκες Δόσεις | 11.74€ / μήνα
 • 34 Έντοκες Δόσεις | 11.4€ / μήνα
 • 35 Έντοκες Δόσεις | 11.07€ / μήνα
 • 36 Έντοκες Δόσεις | 10.76€ / μήνα
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
BrandSony ΚερδίζετεCASHBACK 40€
Δείτε επίσης
Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη