Sony ILCE-7RM3 (σώμα) με αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό.(-300€ Cashback)

ILCE-7RM3:Αισθητήρας πλήρους καρέ 42,4 MP με οπίσθιο φωτισμό

Αισθητήρας πλήρους καρέ 42,4 MP με οπίσθιο φωτισμό

Ο αισθητήρας εικόνας Exmor R CMOS πλήρους καρέ 35 mm προσφέρει ανάλυση 42,4 megapixel, οπίσθιο φωτισμό και σχεδίαση φακών πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, για εξαιρετική ευαισθησία και δυναμικό εύρος, αντιανακλαστική επίστρωση (AR) στο γυάλινο κάλυμμα του αισθητήρα και άλλες καινοτομίες που αναδεικνύουν τη δυνατότητα του αισθητήρα να προσδίδει ρεαλισμό στις εικόνες.

Ακόμα πιο βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Ακόμα πιο βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Το πιο πρόσφατο LSI εμπρόσθιου άκρου επιτρέπει την ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα εικόνας δύο φορές πιο γρήγορα και ο αισθητήρας εικόνας BIONZ X είναι τώρα 1,8 φορές πιο γρήγορος. Η βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας προσφέρει χαμηλότερο θόρυβο και ακόμα πιο εκτεταμένο δυναμικό εύρος σε μεγάλο εύρος ευαισθησίας έως και ISO 32000 (τυπικό ISO, με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50-102400 για στατικές εικόνες). Επιπλέον, η αναβαθμισμένη αναπαραγωγή λεπτομέρειας και η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή επιτυγχάνουν μείωση θορύβου —ίση με περίπου μία θέση— στις μεσαίες ρυθμίσεις ISO. Ακόμα, η αναπαραγωγή του χρώματος της επιδερμίδας έχει βελτιωθεί σημαντικά, παρέχοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις λήψεις πορτραίτων. Η α7R III επίσης υποστηρίζει την έξοδο σε φορμά RAW 14 bit ακόμα και κατά τη διάρκεια αθόρυβης/συνεχούς λήψης.

Ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση αυτόματης εστίασης

Ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση αυτόματης εστίασης

Το εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και οι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης της φωτογραφική μηχανής α9 που έχουν βελτιστοποιηθεί για την α7R III βελτιώνουν την ταχύτητα, την ακρίβεια και την απόδοση παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης. Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης και τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης παρέχουν ευρεία κάλυψη υψηλής πυκνότητας. Με έως και δύο φορές υψηλότερη ταχύτητα αυτόματης εστίασης και δύο φορές υψηλότερη ακρίβεια παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, μπορείτε να αιχμαλωτίσετε και να διατηρήσετε την εστίαση σε θέματα άγριας ζωής με απρόβλεπτη κίνηση. Η α7R III επίσης εστιάζει με αξιοπιστία σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας, μέχρι και EV-3.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια με διπλάσια απόδοση παρακολούθησης

Αυτόματη εστίαση στα μάτια με διπλάσια απόδοση παρακολούθησης

Η βελτιωμένη ακρίβεια της αυτόματης εστίασης στα μάτια, μαζί με τη δύο φορές υψηλότερη ταχύτητα και απόδοση παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης διευκολύνουν περαιτέρω τη λήψη πορτραίτου κινούμενου αντικειμένου με χρήση της λειτουργίας AF-C, ακόμα και στη συνεχή λήψη, και ακόμα και εάν το θέμα κοιτάζει κάτω και μακριά από την κάμερα ή εάν φωτίζεται από πίσω με το πρόσωπο μερικώς κρυμμένο στο σκοτάδι. Το σώμα E-mount της α7R III υποστηρίζει την αυτόματη εστίαση στα μάτια για φακούς A-mount που συνδέονται μέσω προσαρμογέα τοποθέτησης.

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης λειτουργεί ακόμα και όταν ο φακός A-mount είναι προσαρτημένος στη α7R III μέσω προσαρμογέα LA-EA3 που δεν περιλαμβάνει αποκλειστικό αισθητήρα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης. Το σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων παρέχει ευρεία κάλυψη, γρήγορη απόκριση και παρακολούθηση υψηλής απόδοσης, τόσο με φακό A-mount όσο και με φακό E-mount.

Έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης

Έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης

Με τη νέα μονάδα κλείστρου και τις βελτιώσεις του συστήματος επεξεργασίας εικόνας, η α7R III επιτυγχάνει συνεχείς λήψεις έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης (έως και 8 fps με ελάχιστη καθυστέρηση προβολής σε λειτουργία συνεχούς λήψης με live view) για εύκολη, σταθερή λήψη ακόμα πιο ενεργά δραστήριων θεμάτων. Χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο, οι λήψεις άγριας ζωής όπου και ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να στοιχίσει την απώλεια της ιδανικής λήψης, γίνονται αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς.

Έως και 76 εικόνες σε συνεχή λήψη

Έως και 76 εικόνες σε συνεχή λήψη

Η υψηλότερη ενδιάμεση μνήμη, η ταχύτητα του συστήματος και η υποστήριξη UHS-II προσφέρουν στη α7R III τη δυνατότητα λήψης έως και 28 εικόνων σε ασυμπίεστο φορμά RAW ή 76 εικόνων σε συμπιεσμένο RAW ή JPEG με μια συνεχή λήψη ριπής στα 10 fps. Κατά την εγγραφή δεδομένων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Fn / στην οθόνη του μενού και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις και έλεγχο της αναπαραγωγής. Κατά την αναπαραγωγή, προβάλλεται αντίστροφη μέτρηση του αριθμού των στατικών εικόνων που απομένουν για εγγραφή στη μνήμη.

Κουμπί AF-ON και ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής

Κουμπί AF-ON και ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής

Το κουμπί AF-ON ενεργοποιεί την αυτόματη εστίαση χωρίς να χρειάζεται να πατάτε μέχρι τη μέση το κουμπί. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη στιγμή που πρέπει να απελευθερώσετε το κλείστρο για να αποτυπώσετε αμέσως την εικόνα. Ένα ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής σάς επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα και αποτελεσματικά το σημείο εστίασης. Μπορείτε να επιλέξετε και να μετατοπίσετε το σημείο εστίασης εύκολα, για να μη χάνετε καμία ευκαιρία λήψης κινούμενων θεμάτων.

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες. Έτσι, καταστέλλονται οι ανωμαλίες έκθεσης και χρώματος στο πάνω και το κάτω μέρος των εικόνων στις λήψεις με υψηλές ταχύτητες κλείστρου, καθώς και η ασυνέπεια έκθεσης και χρώματος ανάμεσα στις συνεχόμενες λήψεις, για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες με πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου έως και 5,5 θέσεις

Ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες με πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου έως και 5,5 θέσεις

Τώρα, ακόμα πιο αποτελεσματικό από ποτέ για τη σειρά α, αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα αντισταθμίζει πέντε είδη αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής που τείνουν να προκαλούν θόλωση στις εικόνες: κραδασμοί από αστάθεια κλίσης/εκτροπή κατά τη λήψη σε μεγαλύτερες εστιακές αποστάσεις, κραδασμοί στον άξονα X/Y στις κοντινές (και στις macro) λήψεις, και κραδασμοί περιστροφής κατά την εγγραφή στατικών εικόνων και ταινιών. Επιτυγχάνει πραγματική αύξηση της ταχύτητας κλείστρου κατά 5,5 θέσεις, έτσι ώστε η α7R III να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο την απόδοση 42,4 megapixel και την προβολή εικόνας με live view. Επιπλέον, λειτουργεί με φακούς A-mount συνδεδεμένους με προσαρμογέα τοποθέτησης, καθώς και με φακούς E-mount.

Η δυνατότητα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel ανοίγει νέους ορίζοντες ανάλυσης

Η δυνατότητα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel ανοίγει νέους ορίζοντες ανάλυσης

Εφαρμόζοντας μηχανισμούς και τεχνολογία ελέγχου σταθεροποίησης εικόνας, αυτή η νέα λειτουργία συνθέτει τέσσερις διαφορετικές εικόνες με μετατόπιση pixel, που περιέχουν συνολικά δεδομένα ίσα με περίπου 169,6 εκ. ή 42,4 εκ. x 4 (RGGB) pixel. Αυτό συμβάλλει στην αναπαραγωγή μια ενιαίας βέλτιστης στατικής εικόνας, εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, με λεπτομερή υφή, ισορροπημένο χρώμα και ρεαλιστική ατμόσφαιρα, με ελάχιστο μουαρέ και σφάλματα χρώματος. Η επεξεργασία των εικόνων που έχουν ληφθεί με αυτήν τη δυνατότητα μπορεί να γίνει με τη νέα σουίτα λογισμικού απεικόνισης της Sony. [1] Ο αισθητήρας εικόνας μετακινείται ανά 1 pixel κατά τη λήψη τεσσάρων διαδοχικών καρέ. [2] Κάθε pixel αναπαριστά την πληροφορία R, G και B.  

Ακρίβεια αυτόματης έκθεσης που ακολουθεί πιστά τις προθέσεις του φωτογράφου

Η ανάλυση έκθεσης με live view 1200 τμημάτων προσφέρει χρωματική ανάλυση και μέτρηση ακριβείας. Οι πληροφορίες εστίασης από τον φακό διατηρούν σταθερό τον έλεγχο αυτόματης έκθεσης και τη φωτεινότητα εικόνας, ακόμα και όταν αλλάζει η τοποθέτηση του θέματος ή η φωτεινότητα του φόντου. Στις λειτουργίες πολλαπλών τμημάτων, με κέντρο βάρους και σημειακής μέτρησης της α7R III τώρα προστίθενται και οι λειτουργίες Highlight και μέτρησης μέσου όρου πλήρους οθόνης. Όταν η παράμετρος "Περιοχή εστίασης" έχει ρυθμιστεί στη λειτουργία "Ευέλικτο σημείο" ή "Επέκταση ευέλικτου σημείου", η τοποθεσία σημειακής μέτρησης μπορεί να συνδεθεί με την περιοχή εστίασης.

Δύο υποδοχές για συμβατότητα με UHS-II

Δύο υποδοχές για συμβατότητα με UHS-II

Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει δύο υποδοχές μέσων για κάρτα SD (συμβατή με UHS-II για γρήγορη εγγραφή δεδομένων) και για κάρτα SD/MS, αντίστοιχα. Δύο κάρτες στις υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή δεδομένων, για διαχωρισμό των δεδομένων RAW από τα δεδομένα JPEG ή των στατικών εικόνων από τις ταινίες, και για αντιγραφή δεδομένων από τη μία κάρτα στην άλλη. Το κάλυμμα της κάρτας μνήμης κλειδώνει για να αποτρέπεται το ακούσιο άνοιγμα.

Εικονοσκόπιο υψηλής φωτεινότητας Quad-VGA OLED Tru-Finder™ 3,69 εκατομμυρίων κουκκίδων

Εικονοσκόπιο υψηλής φωτεινότητας Quad-VGA OLED Tru-Finder™ 3,69 εκατομμυρίων κουκκίδων

Το Quad-VGA OLED Tru-Finder περίπου 3,69 εκατομμυρίων κουκκίδων παρέχει εξαιρετικής ακρίβειας λεπτομέρεια, αντίθεση και αναπαραγωγή του μαύρου, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φυσική φωτεινότητα της εικόνας. Η λειτουργία υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για λεπτομερή προσαρμογή της εστίασης, αξιοποιεί στο έπακρο τα πλούσια δεδομένα εικόνας από τον αισθητήρα εικόνας, για να προβάλλει πιο φυσικές εικόνες υψηλής ακρίβειας με ελάχιστο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον ρυθμό 120/100 fps από τους διαθέσιμους ρυθμούς καρέ στο εικονοσκόπιο, για εξαιρετικά ομαλή προβολή της κίνησης. Μόνο ένα ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο σαν αυτό θα μπορούσε να προσφέρει δυνατότητες, όπως η πανίσχυρη βελτιωμένη μεγέθυνση εστίασης που επιτρέπει την αυτόματη εστίαση, ενώ μια επιλεγμένη περιοχή εστίασης μεγεθύνεται στο εικονοσκόπιο.

Οθόνη αφής LCD για εύκολους χειρισμούς εστίασης

Οθόνη αφής LCD για εύκολους χειρισμούς εστίασης

Η οθόνη αφής LCD τύπου 3.0 με 1,44 εκατομμύρια κουκκίδες προσφέρει πανεύκολο και στιγμιαίο χειρισμό εστίασης. Με την εστίαση με αφή, μπορείτε να ορίσετε το επιθυμητό σημείο εστίασης, απλώς αγγίζοντας την οθόνη. Επιπλέον, η λειτουργία επιφάνειας αφής σάς επιτρέπει να σύρετε το πλαίσιο της εστίασης σε ένα άλλο σημείο με το δάκτυλό σας στην οθόνη LCD, καθώς παρακολουθείτε τη λήψη από το εικονοσκόπιο. 

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Για παρατεταμένες περιόδους αξιόπιστων λήψεων, η μπαταρία NP-FZ100 διαθέτει περίπου 2,2 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από την μπαταρία NP-FW50, και η προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C3EM χωράει δύο μπαταρίες. Χάρη στις θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB, η μηχανή μπορεί να φορτίσει από εξωτερικές φορητές μπαταρίες για παρατεταμένες λήψεις. Για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα, τα αξεσουάρ όπως η μονάδα του τηλεχειριστηρίου μπορούν να χρησιμοποιούνται από τη θύρα Multi/Micro USB ενώ η θύρα USB Type-C™ παρέχει ρεύμα.

Εξαιρετικά ανθεκτική και λειτουργική σε δύσκολες συνθήκες

Εξαιρετικά ανθεκτική και λειτουργική σε δύσκολες συνθήκες

Η α7R III λειτουργεί με αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες. Το σώμα είναι ενισχυμένο με ελαφρύ πάνω, κάτω και πίσω κάλυμμα, καθώς και εσωτερικό πλαίσιο υψηλής αντοχής από κράμα μαγνησίου. Οι βίδες στη βάση του φακού αυξήθηκαν στις 6 για ενισχυμένη αντοχή. Προστέθηκε στεγανοποίηση στα κύρια κουμπιά και χειριστήρια. Ολόκληρο το σώμα στεγανοποιήθηκε για ελαχιστοποίηση της εισόδου σκόνης και υγρασίας.

Ομαλή μεταφορά σε υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.1 Gen 1

Ομαλή μεταφορά σε υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.1 Gen 1

Μια θύρα USB Type-C™ με υποστήριξη για USB 3.1 Gen 1 διευκολύνει την απομακρυσμένη μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή μεγάλων αρχείων RAW, για γρήγορη εξέταση των εικόνων σε υπολογιστή και επιστροφή στη λήψη, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, η ρύθμιση για μεταφορά σε υπολογιστή μόνο των αρχείων JPEG σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις εικόνες στον υπολογιστή ακόμα πιο γρήγορα μετά τη συνεχή λήψη, καθώς η μηχανή δεν χρειάζεται να στέλνει μεγάλους όγκους δεδομένων RAW.

Ενισχυμένη συμβατότητα φλας

Ενισχυμένη συμβατότητα φλας

Η α7R III διαθέτει νέους ακροδέκτες συγχρονισμού που καθιστούν δυνατή τη σύνδεση εξωτερικών μονάδων φλας και καλωδίων με τυπικούς ακροδέκτες συγχρονισμού, για εύκολο συγχρονισμό με μονάδες φλας στούντιο κ.λπ. Η υστέρηση απελευθέρωσης κατά τη λήψη με φλας ελαχιστοποιείται για ομαλή φωτογράφιση με φλας υψηλής απόκρισης. Η συνεχής λήψη με φλας έως και 10 fps προσφέρει προηγμένη ικανότητα αποτύπωσης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αργού συγχρονισμού και συγχρονισμού πίσω κουρτίνας, κατά τη λήψη με ασύρματο εξωτερικό φλάς.

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας μέσω Bluetooth®

Η κάμερα μπορεί να συνδυαστεί με την εγκατάσταση της εφαρμογής Imaging Edge Mobile σε ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο ή μια συσκευή tablet για την απόκτηση δεδομένων τοποθεσίας, την καταγραφή τους σε στατικές εικόνες και τη σωστή επιλογή ρυθμίσεων ημερομηνίας/ώρας και τοποθεσίας της φωτογραφικής μηχανής.

Εύχρηστη λειτουργία βαθμολογίας για επί τόπου ταξινόμηση

Εύχρηστη λειτουργία βαθμολογίας για επί τόπου ταξινόμηση

Μπορείτε να καταχωρήσετε βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια στις στατικές εικόνες, η οποία διατηρείται κατά την εισαγωγή των εικόνων στο PlayMemories Home ή στη νέα σουίτα λογισμικού απεικόνισης της Sony για υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία καθώς και η λειτουργία προστασίας που αποτρέπει την ακούσια διαγραφή εικόνων μπορούν να αντιστοιχιστούν σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί (η προστασία βρίσκεται από προεπιλογή στο C3). Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής βαθμολογίας και προστασίας μέσω της προβολής αναπαραγωγής εξέτασης και μπορείτε να εξετάσετε, να προστατεύσετε και να διαγράψετε ομάδες συνεχούς λήψης επί τόπου ή όταν ταξιδεύετε.

Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής

Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής

Το My Menu διαθέτει πλέον δυνατότητα εγγραφής και καταχώρισης έως και 30 στοιχείων μενού κατά σειρά συχνότητας χρήσης για στιγμιαία ανάκληση. Μπορείτε να καταγράψετε διαμορφώσεις φωτογραφικής μηχανής (μέχρι τρεις στη μηχανή και μέχρι τέσσερις στην κάρτα μνήμης) για γρήγορη πρόσβαση μέσω του ρυθμιστικού λειτουργίας. Έως και 83 λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν σε 11 προσαρμοσμένα πλήκτρα, ενώ μπορείτε ακόμη και να αντιστοιχίσετε προεπιλογές προσαρμοσμένων λειτουργιών για στατικές εικόνες, ταινίες και αναπαραγωγή. Η λειτουργία ανάκλησης προσαρμοσμένης ρύθμισης με παρατεταμένο πάτημα προσφέρει εύκολη προσωρινή ανάκληση των ρυθμίσεων λήψης που έχουν αντιστοιχιστεί στα προσαρμοσμένα κουμπιά, κατά το πάτημά τους. 

Καθαρές, φυσικές, ρεαλιστικές ταινίες 4K

Καθαρές, φυσικές, ρεαλιστικές ταινίες 4K

Για ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K με ελάχιστο μουαρέ και περιγράμματα, η λειτουργία 35 mm με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση συμπυκνώνει περίπου 1,8 φορές την ποσότητα των δεδομένων που απαιτούνται για ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η προηγμένη επεξεργασία εικόνας καθιστά δυνατή την εγγραφή ταινιών 4K πλήρους καρέ, με εντυπωσιακά βελτιωμένη την ποιότητα εικόνας από τις μεσαίες έως και τις υψηλές τιμές ISO, για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από το μοναδικό δυναμικό της ταινίας σε φορμά 4K σε κάθε λήψη.

Υποστηρίζει πολλές ανάγκες στην παραγωγή ταινιών HDR

Υποστηρίζει πολλές ανάγκες στην παραγωγή ταινιών HDR

Η α7R III υποστηρίζει πολλές από τις ανάγκες της παραγωγής ταινιών HDR, προσφέροντας καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2, για μεγαλύτερη ευελιξία στην εξαγωγή εικόνων με λειτουργία διαβάθμισης στο στάδιο του post-production και νέο προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma) για άμεση ροή εργασίας HDR. Η αναπαραγωγή της εγγραφής ταινιών μπορεί να γίνει σε τηλεόραση συμβατή με HDR (HLG), χωρίς να απαιτείται διαβάθμιση για να εμφανίζεται ζωντανό το χρώμα, χωρίς υποέκθεση σκιών ή υπερέκθεση φωτεινών τόνων. [1] Μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων σύμφωνα με τις απαιτήσεις (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων) [2] Στιγμιαία και υψηλής ποιότητας εικόνα (δεν απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)  

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για εγγραφή ταινίας

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για εγγραφή ταινίας

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο και αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης αιχμαλωτίζει με ακρίβεια τα γρήγορα κινούμενα θέματα, και στη συνέχεια, τα παρακολουθεί ομαλά. Η κάλυψη αυτόματης εστίασης για ταινίες επεκτείνεται σε μια περιοχή σχεδόν τόσο μεγάλη όσο και η περιοχή κάλυψης για στατικές εικόνες, έτσι ώστε μόλις το υψηλής πυκνότητας σύστημα αυτόματης εστίασης "κλειδώσει" σε ένα θέμα ταινίας, η μηχανή συνεχίζει να το παρακολουθεί σταθερά και επίμονα.

Ευέλικτες λειτουργίες εγγραφής ταινίας

Η α7R III διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών κάνοντας πιο εύκολη τη ροή εργασίας του επαγγελματία φωτογράφου, όπως η έξοδος HDMI καθαρού σήματος, ο ενσωματωμένος χρονοκωδικός / bit χρήστη (TC/UB), ο έλεγχος εγγραφής, η εμφάνιση/ρύθμιση δείκτη, η λειτουργία zebra, η αργή και γρήγορη κίνηση, η ταυτόχρονη εγγραφή proxy για ταινίες, η εξαγωγή στατικής εικόνας από ταινία και η λειτουργία υποβοήθησης εμφάνισης γάμμα, μεταξύ άλλων.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα μπορεί να μετατρέψει ένα smartphone ή tablet σε εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile μέσω Wi-Fi στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και ακουμπήστε τη συσκευή στη φωτογραφική μηχανή για να τις συνδέσετε. Αν δεν έχετε NFC, χρησιμοποιήστε συμβατότητα κωδικού QR για να συζεύξετε τις συσκευές.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel ενώ η φωτογραφική μηχανή είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή και μπορείτε να συνθέσετε και να δείτε άμεσα τις εικόνες με μετατόπιση pixel.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Ενημέρωση λογισμικού της μηχανής, του φλας και του ασύρματου τηλεχειριστηρίου, που προσθέτει τη λειτουργία ρύθμισης εξωτερικού φλας, με δυνατότητα διαμόρφωσης των ρυθμίσεων ενός συνδεδεμένου φλας ή ασύρματου τηλεχειριστηρίου (και τα δύο πωλούνται ξεχωριστά) από τη μηχανή. Οι περισσότερες ρυθμίσεις, όπως και η έξοδος φωτός, είναι προσβάσιμες από το μενού της μηχανής και οι αλλαγές φαίνονται στην οθόνη του φλας. 

Φακός

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony

Τοποθέτηση φακού

E-mount


Αισθητήρας απεικόνισης

Αναλογία πλευρών οθόνης

3:2

Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 42,4 megapixel

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 43,6 megapixel

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R CMOS πλήρους καρέ 35 mm (35,9 x 24 mm)

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας


Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής

JPEG (Συμβατό με DCF, έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.31, συμβατό με MPF Baseline), RAW (Sony ARW φορμά 2.3)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [3:2]

Πλήρες καρέ 35mm L: 7952 x 5304 (42M), M: 5168 x 3448 (18M), S: 3984 x 2656 (11M)

APS-C L: 5168 x 3448 (18 M), M: 3984 x 2656 (11 M), S: 2592 x 1728 (4,5 M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [16:9]

Πλήρες καρέ 35mm L: 7952 x 4472 (36M), M: 5168 x 2912 (15M), S: 3984 x 2240 (8,9M)

APS-C L: 5168 x 2912 (15 M), M: 3984 x 2240 (8,9 M), S: 2592 x 1456 (3,8 M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW και JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)

Εφέ εικόνας

Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι

Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και πρότυπο Adobe RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

14bit RAW

Ναι

Ασυμπίεστο RAW

Ναι


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

Φορμά XAVC S, Φορμά AVCHD συμβατό με έκδ. 2.0

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S: LPCM 2 καν., AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

Εφέ εικόνας

8 είδη: Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων

Δημιουργικό στυλ

Κανονικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Μέγεθος εικόνας (σε pixels), NTSC

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p, 100 M), 3840 x 2160 (24p, 100 M), 3840 x 2160 (30p, 60 M), 3840 x 2160 (24p, 60 M) XAVC S HD: 1920 x 1080 (120p, 100 M), 1920 x 1080 (120p, 60 M), 1920 x 1080 (60p, 50 M), 1920 x 1080 (30p, 50 M), 1920 x 1080 (24p, 50 M), 1920 x 1080 (60p, 25 M), 1920 x 1080 (30p, 16 M) AVCHD: 1920 x 1080 (60i, 24 M, FX), 1920 x 1080(60i, 17 M, FH)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel), PAL

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p, 100 M), 3840 x 2160 (25p, 60 M) XAVC S HD: 1920 x 1080 (100p, 100 M), 1920 x 1080 (100p, 60 M), 1920 x 1080 (50p, 50 M), 1920 x 1080 (25p, 50 M), 1920 x 1080 (50p, 25 M), 1920 x 1080 (25p, 16 M) AVCHD: 1920 x 1080 (50i, 24 M, FX), 1920 x 1080 (50i, 17 M, FH)

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps,15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps σε λειτουργία PAL: 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1920 x 1080 (60p, 30p, 24p)

Λειτουργία PAL: 1920 x 1080 (50 p, 25 p)

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Στάθμη εγγραφής ήχου, Επιλογέας PAL/NTSC, Ναι (1280 x 720 (9 Mbps)), TC/UB, (Προεπιλογή TC/Προεπιλογή UB/Φορμά TC/Λειτουργία TC/Δημιουργία TC/Χρονοδιακόπτης εγγραφής UB), Αυτόματο αργό κλείστρο, Έλεγχος εγγραφής, Πληροφορίες καθαρού σήματος (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Έξοδος HDMI®

3840 x 2160 (25p), 1920 x 1080 (50p), 1920 x 1080 (50i), 1920 x 1080 (24p), 1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (60i), 3840 x 2160 (30p), 3840 x 2160 (24p), YCbCr 4:2:2 8 bit / RGB 8 bit


Σύστημα εγγραφής

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας από smartphone

Ναι

Μέσα

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I/II), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I/II), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC

Υποδοχή κάρτας μνήμης

ΥΠΟΔΟΧΗ1: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II)

ΥΠΟΔΟΧΗ2: Υποδοχή για κάρτα μνήμης Memory Stick Duo/SD (συμβατή με UHS-I)


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/Ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονικό / Χαμηλό / Ανενεργό

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

-


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού Θερμό λευκό / Ψυχρό λευκό / Λευκό φως ημέρας / Φως ημέρας / Φλας / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος 2500 έως 9900 K και φίλτρο χρώματος G7 έως M7(57 βήματα), A7 έως B7(29 βήματα) / Προσαρμοσμένη

Μικρορύθμιση AWB

Ναι G7 έως M7,57 βήματαA7 έως B7,29 βήματα

Ρύθμιση προτεραιότητας σε AWB

Ναι

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης/Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor R CMOS

Σημείο εστίασης

Πλήρες καρέ 35 mm: 399 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), λειτουργία APS-C με φακό πλήρους καρέ: 323 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), με φακό APS-C: 255 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία [399 σημεία (αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης), 425 σημεία (αυτόματη εστίαση εντοπισμού αντίθεσης)] / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Κλείδωμα αυτόματης εστίασης [Ευρεία / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου]

Άλλα χαρακτηριστικά

Αυτόματη εστίαση Eye-Start (μόνο με προσαρτημένο τον LA-EA2 ή τον LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά)), Κλείδωμα αυτόματης εστίασης, Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Μικρορρύθμιση αυτόματης εστίασης με τον LA-EA2 ή τον LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά), Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Αισθητήρας παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, Περιοχή αυτόματης εστίασης Swt.V/H, Περιοχή εγγραφής αυτόματης εστίασης

AF Illuminator

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS)

Τύπος εστίασης με LA-EA3 (πωλείται ξεχωριστά)

Δυνατότητα επιλογής (εντοπισμός φάσης, εντοπισμός αντίθεσης)


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor R CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου, Σημείου τυπική/μεγάλη, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (επιλέξιμα βήματα 1/3 EV, 1/2 EV), (με χειριστήριο αντιστάθμισης έκθεσης: +/- 3 EV (βήματα 1/3 EV))

Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing)

Οριοθέτηση: Συνεχής/Οριοθέτηση: Μονή, επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0 ή 3,0 EV, με 9 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3 ή 1,0 EV.

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ. (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αυτόματο)

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto), Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Μη αυτόματο (M), Ταινία [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)], Αργή και γρήγορη κίνηση [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)]

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Στατικές εικόνες: ISO 100-32000 (δυνατότητα επέκτασης από ISO 50 έως 102400), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα.

Ναι


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), Quad-VGA OLED

Αριθμός κουκκίδων

3.686.400 κουκκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματο/Χειροκίνητο (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

Χειροκίνητο (5 βήματα)

Κάλυψη πεδίου

100>#/p### Μεγέθυνση

περίπου 0,78x (με φακό 50 mm στο άπειρο, -1 m-1)

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m-1

Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 18,5 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)

Επιλογή ρυθμού καρέ

NTSC: STD 60 fps, Υψηλό 12 fps PAL: STD 50 fps, Υψηλό 100 fps

Προβολή περιεχόμενων

Γραφική απεικόνιση, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Αριθμός κουκκίδων

1.440.000 κουκκίδες

Πάνελ αφής

Ναι

Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 107 μοίρες, κάτω περίπου 41 μοίρες

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

ΝΑΙ (Αυτόματα/Μη αυτόματα)

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

Ενεργό/ανενεργό

Quick Navi

Ναι

Μεγέθυνση εστίασης

Ναι (πλήρες καρέ 35 mm: 6,2x, 12,4x, APS-C: 4,0x, 8,0x)

Zebra

Ναι (επιλέξιμο επίπεδο + εμβέλεια ή χαμηλότερο όριο ως προσαρμοσμένη ρύθμιση)

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)

Άλλα

Τεχνολογία WhiteMagic™, Γραμμή πλέγματος

(Πλέγμα του κανόνα των τρίτων / τετράγωνο πλέγμα / διαγώνιο + τετράγωνο πλέγμα / απενεργοποίηση), Δείκτης ταινιών (κέντρο / αναλογία εικόνας / ζώνη ασφαλείας / κάδρο καθοδήγησης)

Προβολή περιεχόμενου

Οθόνη γραφικών, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα, Για εικονοσκόπιο, Απενεργοποίηση οθόνης


Άλλα χαρακτηριστικά

PlayMemories Camera Apps™

-

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες: περίπου 2x, Ταινίες: περίπου 1,5x (4K), περίπου 2x (HD)

Ψηφιακό ζουμ

Έξυπνο ζουμ (Στατικές εικόνες): 35 mm πλήρους καρέ: M: περίπου 1,5x, S: περίπου 2x, APS-C: M: περίπου 1,3x, S: περίπου 2x, Ψηφιακό ζουμ (Στατικές εικόνες): 35 mm πλήρους καρέ: L: περίπου 4x, M: περίπου 6,2x, S: περίπου 8x, APS-C: L: περίπου 4x, M: περίπου 5,2x, S: περίπου 8x, Ψηφιακό ζουμ (Ταινία): 35 mm πλήρους καρέ: περίπου 4x , APS-C: περίπου 4x

Ανίχνευση προσώπου

Λειτουργίες: Προτεραιότητα προσώπου στην αυτόματη εστίαση (Ενεργό/Ανενεργό), Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης (Ενεργό/Ανενεργό), Εγγραφή Προτεραιότητα προσώπων (Ενεργό/Ανενεργό), Εγγραφή προσώπου, Μέγιστος αριθμός ανιχνεύσιμων: 8

Άλλα

Εστίαση με αφή: Ναι (Διαθέσιμη με λειτουργία οθόνης LCD ή εικονοσκόπιου), ISO AUTO Min. SS, Παρακολούθηση φωτεινότητας, Ρύθμιση ονόματος αρχείου, Πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων, Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP, Οδηγός βοήθειας, Ρύθμιση περιοχής, Λειτουργία βιτρίνας, λειτουργία φωτισμού βίντεο, Περιστροφή δακτυλίου ζουμ

Eye-Fi ready

-


Κλείστρο

Τύπος

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες:1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/8000 έως 1/4 (1/3 βήματα) έως 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/250 δευτ.

Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι (ON/OFF)

Αθόρυβη λήψη

Ναι (ON/OFF)


Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)

Εφέ αντιστάθμισης

5,5 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο το φακό Planar T* FE 50 mm F1,4 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)


Έλεγχος φλας

Χειρισμός

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Οριοθέτηση έκθεσης φλας

Επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, με 9 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0 EV.

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Ασύρματο, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι

Ασύρματος χειρισμός

Ναι (Φωτεινό σήμα: Διαθέσιμο με το φλας συμπλήρωσης, τον αργό συγχρονισμό, τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας / Ασύρματο σήμα: Διαθέσιμο με το φλας συμπλήρωσης, τον συγχρονισμός οπίσθιου φλας, τον αργό συγχρονισμό, τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας)


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

Συνεχής λήψη: Εξαιρετικά ψηλή: μέγ. 10 fps, Υψηλή: μέγ. 8 fps, Μεσαία: μέγ. 6 fps, Χαμηλή: μέγ. 3 fps

Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

JPEG Extra fine L: 76 καρέ, JPEG Fine L: 76 καρέ, JPEG Standard L: 76 καρέ, RAW: 76 καρέ, RAW και JPG: 76 καρέ, RAW (ασυμπίεστο): 28 καρέ, RAW (ασυμπίεστο) και JPG: 28 καρέ,

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 2 δευτ./Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης (3 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ.)/Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (bracketing)

Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

Ναι


Αναπαραγωγή

Λήψη φωτογραφιών

Ναι

Λειτουργίες

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 19,9x, M: 12,9x, S: 10,0x), Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., Ανενεργό), Προσανατολισμός εικόνας (επιλογή από Αυτόματος/Χειροκίνητος/Ανενεργό), Παρουσίαση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία/Στατικές εικόνες/AVCHD/XAVC S HD/XAVC S 4K), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Βαθμολογία, Εμφάνιση ομαδοποίησης συνεχούς λήψης


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Υποδοχή multi / micro USB

Ναι

Ακροδέκτης USB Type-C™

Ναι (Συμβατό με SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1))

NFC™

Ναι (Συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum τύπου 3) Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ασύρματο δίκτυο LAN (ενσωματωμένο)

Συμβατό με Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz), Προβολή smartphone: Ναι, αποστολή σε υπολογιστή: Ναι, προβολή σε τηλεόραση 

Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI® (τύπου D)

BRAVIA Sync (Έλεγχος για HDMI)

PhotoTV HD

Έξοδος ταινίας 4K / Αναπαραγωγή στατικής εικόνας 4K

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι

Τερματικό μικρόφωνου

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)

Υποδοχή Sync

Ναι

Τερματικό ακουστικών

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)

Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

Ναι

Τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Ναι

Τερματικό LAN

-


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή XLR-K2M/XLR-K1M/ECM-XYST1M (πωλούνται ξεχωριστά)

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος κάμερας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, Προγραμματιζόμενη ρύθμιση (Σώμα: 3 προεπιλογές / Κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές), My Menu, Καταχώριση προσαρμοσμένης ρύθμισης λήψης


Αντιστάθμιση φακού

Ρύθμιση

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 530 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 650 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, πραγματική εγγραφή)

Περίπου 100 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 115 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, συνεχής εγγραφή)

Περίπου 180 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 190 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι (Διαθέσιμο με ακροδέκτη Multi/Micro USB ή ακροδέκτη USB Type-C™)

Κατανάλωση ρεύματος με το Εικονοσκόπιο

Στατικές εικόνες: Περίπου 3,7 W (με προσαρτημένο φακό FE 28 - 70 mm F3,5 - 5,6 OSS), Ταινίες: Περίπου 5,5 W (με προσαρτημένο φακό FE 28 - 70 mm F3,5 - 5,6 OSS)

Κατανάλωση ρεύματος με οθόνη LCD

Στατικές εικόνες: Περίπου 3,0 W (με προσαρτημένο φακό FE 28 - 70 mm F3,5 - 5,6 OSS), Ταινίες: Περίπου 5,2 W (με προσαρτημένο φακό FE 28 - 70 mm F3,5 - 5,6 OSS)

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Ναι (Διαθέσιμο με ακροδέκτη Multi/Micro USB ή ακροδέκτη USB Type-C™)


Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας

32 - 104 βαθμοί F/0 - 40 βαθμοί C


Μέγεθος και βάρος

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

657 g / 1 lb 7,2 oz.

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 73,7 mm, Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 62,7 mm (από τη λαβή έως την οθόνη)/ Περίπου 5 x 3 7/8 x 3 ίντσες, Περίπου 5 x 3 7/8 x 2 1/2 ίντσες (από τη λαβή έως την οθόνη)    


Brand :
Sony
Megapixels :
42,4MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
657 g / 1 lb 7,2 oz.
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 73,7 mm, Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 62,7 mm (από τη λαβή έως την οθόνη)/ Περίπου 5 x 3 7/8 x 3 ίντσες, Περίπου 5 x 3 7/8 x 2 1/2 ίντσες (από τη λαβή έως την οθόνη)
5754654695605
3.399,00 
2.499,00 
Κερδίζετε: 900,00 €
Σε απόθεμα
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 69,42 € / μήνα σε 36 δόσεις
 • 2 Άτοκες Δόσεις | 1249.5€ / μήνα
 • 3 Άτοκες Δόσεις | 833€ / μήνα
 • 4 Άτοκες Δόσεις | 624.75€ / μήνα
 • 5 Άτοκες Δόσεις | 499.8€ / μήνα
 • 6 Άτοκες Δόσεις | 416.5€ / μήνα
 • 7 Άτοκες Δόσεις | 357€ / μήνα
 • 8 Άτοκες Δόσεις | 312.38€ / μήνα
 • 9 Άτοκες Δόσεις | 277.67€ / μήνα
 • 10 Άτοκες Δόσεις | 249.9€ / μήνα
 • 11 Άτοκες Δόσεις | 227.18€ / μήνα
 • 12 Άτοκες Δόσεις | 208.25€ / μήνα
 • 13 Άτοκες Δόσεις | 192.23€ / μήνα
 • 14 Άτοκες Δόσεις | 178.5€ / μήνα
 • 15 Άτοκες Δόσεις | 166.6€ / μήνα
 • 16 Άτοκες Δόσεις | 156.19€ / μήνα
 • 17 Άτοκες Δόσεις | 147€ / μήνα
 • 18 Άτοκες Δόσεις | 138.83€ / μήνα
 • 19 Άτοκες Δόσεις | 131.53€ / μήνα
 • 20 Άτοκες Δόσεις | 124.95€ / μήνα
 • 21 Άτοκες Δόσεις | 119€ / μήνα
 • 22 Άτοκες Δόσεις | 113.59€ / μήνα
 • 23 Άτοκες Δόσεις | 108.65€ / μήνα
 • 24 Άτοκες Δόσεις | 104.13€ / μήνα
 • 25 Άτοκες Δόσεις | 99.96€ / μήνα
 • 26 Άτοκες Δόσεις | 96.12€ / μήνα
 • 27 Άτοκες Δόσεις | 92.56€ / μήνα
 • 28 Άτοκες Δόσεις | 89.25€ / μήνα
 • 29 Άτοκες Δόσεις | 86.17€ / μήνα
 • 30 Άτοκες Δόσεις | 83.3€ / μήνα
 • 31 Άτοκες Δόσεις | 80.61€ / μήνα
 • 32 Άτοκες Δόσεις | 78.09€ / μήνα
 • 33 Άτοκες Δόσεις | 75.73€ / μήνα
 • 34 Άτοκες Δόσεις | 73.5€ / μήνα
 • 35 Άτοκες Δόσεις | 71.4€ / μήνα
 • 36 Άτοκες Δόσεις | 69.42€ / μήνα
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
BrandSony ΚερδίζετεCASHBACK 300€
Δείτε επίσης
Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη