Sony DSC-RX0 II Ανθεκτική και αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά μικρού μεγέθους & λαβή λήψης VCT-SGR1 36 Άτοκες Δόσεις

Φακός ZEISS® Tessar T*

Φακός ZEISS® Tessar T*

Ο φακός ZEISS® Tessar T* 24 mm F4 εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ανάλυσης με μειωμένη περιφερειακή παραμόρφωση, παρά τον ευρυγώνιο σχεδιασμό. Η βελτιωμένη ελάχιστη απόσταση εστίασης 20 cm είναι ιδανική για selfie και πλάνα επιτραπέζιων θεμάτων, ενώ το ζουμ ευκρινούς εικόνας παρέχει δυνατότητα ζουμ έως 2x με ελάχιστη απώλεια ποιότητας. Τα είδωλα και οι αντανακλάσεις καταστέλλονται με το προαιρετικό σκίαστρο φακού, ενώ, χάρη στην επίστρωση επιφάνειας του μπροστινού σώματος, οι σταγόνες νερού και η σκόνη σκουπίζονται πιο εύκολα.

Αισθητήρας Stacked CMOS 15,3 MP (ενεργά)

Αισθητήρας Stacked CMOS 15,3 MP (ενεργά)

Ο αισθητήρας εικόνας Exmor RSTM CMOS τύπου 1.0 διαθέτει ξεχωριστό τσιπ DRAM, για απίστευτη ταχύτητα κλείστρου 1/32.000 δευτ. για την αποτύπωση ακόμα και ανεπαίσθητης κίνησης. Χάρη στον αισθητήρα, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε το εντυπωσιακό δυναμικό εύρος της κάμερας, από ISO 80 έως ISO 12800.

Προηγμένο σύστημα BIONZ X™ για χαμηλό θόρυβο και εκπληκτική λεπτομέρεια 

Προηγμένο σύστημα BIONZ X™ για χαμηλό θόρυβο και εκπληκτική λεπτομέρεια 

Η τελευταία έκδοση του συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X παρέχει εικόνες υψηλής ανάλυσης με ευρύ δυναμικό εύρος και μειωμένο θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι εικόνες έχουν πιο φυσικές λεπτομέρειες και πλουσιότερες τονικές διαβαθμίσεις. Το βελτιωμένο BIONZ X επιτρέπει πλέον την εσωτερική εγγραφή ταινιών 4K. 

Πρακτικά χαρακτηριστικά σε ένα ανθεκτικό σώμα εξαιρετικά μικρού μεγέθους

Το εξαιρετικά ανθεκτικό σώμα από ντουραλουμίνιο είναι λείο και ομαλό, χωρίς προεξοχές. Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις λίγο μεγαλύτερο από ένα σπιρτόκουτο, περιλαμβάνει μια πρακτική ανακλινόμενη οθόνη LCD 180° και άλλες εύχρηστες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη λήψη φωτογραφιών και ταινιών.

Αξιόπιστη απόδοση σε δύσκολα περιβάλλοντα λήψης

Αξιόπιστη απόδοση σε δύσκολα περιβάλλοντα λήψης

Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή της, η φωτογραφική μηχανή είναι αξιόπιστη για χρήση σε διάφορα δύσκολα περιβάλλοντα. Είναι αδιάβροχη έως τα 10 m / 33 ft, ανθεκτική στις πτώσεις από ύψος μέχρι και 2,0 m / 6,5 ft και ανθεκτική στις δυνάμεις θραύσης έως 200 kgf/440 lbf/2000 N .

Εγγραφή ταινιών 4K με πλήρη ανάγνωση των pixel

Εγγραφή ταινιών 4K με πλήρη ανάγνωση των pixel

Η φωτογραφική μηχανή RX0 II υποστηρίζει την εσωτερική εγγραφή ταινίας σε ανάλυση έως και 4K 30p (QFHD: 3840 x 2160) όταν ταξιδεύετε ή εγγράφετε vlog. Κατά τη λήψη ταινιών 4K με ανάγνωση όλων των pixel και χωρίς ομαδοποίηση, η φωτογραφική μηχανή συλλέγει περίπου 1,7 φορές περισσότερες πληροφορίες από αυτές που απαιτούνται για τη βασική απόδοση ταινιών 4K, με αποτέλεσμα καταπληκτική ανάλυση.

Σταθεροποίηση εικόνας για λήψη ταινίας

Σταθεροποίηση εικόνας για λήψη ταινίας

Η νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής σταθεροποίησης εικόνας επιτρέπει τη σταθερή λήψη ταινιών με το χέρι.

Πρόσθετο Movie Edit, για εύκολη αποστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πρόσθετο Movie Edit, για εύκολη αποστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το πρόσθετο Movie Edit έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και ποιοτική κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και παρέχει αυτόματη σταθεροποίηση της εικόνας, για ομαλότερες εικόνες, όπως εάν χρησιμοποιούσατε αναρτήρα Σας δίνει, επίσης, τη δυνατότητα να αλλάζετε το καδράρισμα του βίντεο για διάφορες αναλογίες εικόνας ειδικά για smartphone, διατηρώντας το κύριο θέμα στο καρέ.

Δυνατότητα αυτόματης εστίασης στα μάτια για άψογα πορτραίτα και selfie

Δυνατότητα αυτόματης εστίασης στα μάτια για άψογα πορτραίτα και selfie

Η εξελιγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια αυτής της κάμερας έχει σχεδιαστεί ώστε να ανιχνεύει και να εστιάζει αυτόματα στα μάτια των κύριων θεμάτων στις λήψεις σας. Ανιχνεύει γρήγορα και με ακρίβεια τα μάτια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως όταν το θέμα κοιτάζει προς τα κάτω ή όταν τα πρόσωπα φωτίζονται σε συνθήκες χαμηλού ή οπίσθιου φωτισμού.

Λήψη σε διαστήματα για δημιουργία ταινιών time-lapse

Η συνεχής λήψη σε καθορισμένα διαστήματα από 1 έως 60 δευτερόλεπτα είναι τώρα διαθέσιμη μέσα από τη φωτογραφική μηχανή. Οι τελικές στατικές εικόνες μπορούν να συντεθούν για τη δημιουργία μιας ταινίας time-lapse σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Viewer (Λειτουργία προβολής) στις δωρεάν εφαρμογές Sony Imaging Edge™ για επιτραπέζιους υπολογιστές. Μια απλή λειτουργία προεπισκόπησης μεταβλητής ταχύτητας επιτρέπει τον έλεγχο μιας πρόχειρης έκδοσης της ταινίας time-lapse στην κάμερα αμέσως μετά τη λήψη. 

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180°

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180°

Διαθέτοντας πλέον κλίση 180° (180° επάνω και 90° κάτω), η οθόνη LCD είναι πολύ χρήσιμη όταν καδράρετε selfie και βίντεο vlog, ενώ εξυπηρετεί επίσης για λήψεις από χαμηλή ή υψηλή γωνία.

Απίστευτη ευελιξία με την προαιρετική λαβή λήψης

Απίστευτη ευελιξία με την προαιρετική λαβή λήψης

Η λαβή λήψης VCT-SGR1 συνδέεται εύκολα στην RX0 II και επεκτείνει τη δημιουργικότητά σας. Με τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου, μπορείτε να ενεργοποιείτε το κλείστρο και να χειρίζεστε το κουμπί εγγραφής και ζουμ από τη λαβή. Επιπλέον, η λαβή μπορεί να μετατραπεί σε επιτραπέζιο μίνι τρίποδο.

Περισσότερες δυνατότητες με το Imaging Edge Mobile

Περισσότερες δυνατότητες με το Imaging Edge Mobile

Με ενσωματωμένο Wi-Fi®, οι φωτογραφικές μηχανές RX0 II ελέγχονται εξ αποστάσεως μέσω smartphone ή tablet. Απλώς πραγματοποιήστε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Imaging Edge Mobile στη συσκευή σας, για να ενεργοποιήσετε τον απομακρυσμένο έλεγχο της απελευθέρωσης του κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής, καθώς επίσης και της έναρξης και λήξης της εγγραφής ταινίας. Οι εικόνες και οι ταινίες 4K που έχουν ληφθεί μπορούν επίσης να μεταφερθούν ασύρματα στη συσκευή σας για εύκολη κοινή χρήση. Το Bluetooth® επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και την απόκτηση δεδομένων τοποθεσίας. 

Ενσύρματος έλεγχος πολλών φωτογραφικών μηχανών, με το προαιρετικό πλαίσιο ελέγχου

Ενσύρματος έλεγχος πολλών φωτογραφικών μηχανών, με το προαιρετικό πλαίσιο ελέγχου

Το προαιρετικό πλαίσιο ελέγχου κάμερας (CCB-WD1) χρησιμοποιεί συνδέσεις ενσύρματου LAN για ταυτόχρονη λήψη με πολλές φωτογραφικές μηχανές, για παράδειγμα, όταν θέλετε να τραβήξετε μια σκηνή ταινίας από πολλές γωνίες. Μπορείτε να συνδυάσετε μονάδες πλαισίων, για να ελέγχετε έως και 100 φωτογραφικές μηχανές RX0 II, να ρυθμίζετε την έναρξη και τον τερματισμό λειτουργίας, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις και να αποτυπώνετε φωτογραφίες ή βίντεο, από το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.

Λήψη με δύο φωτογραφικές μηχανές

Λήψη με δύο φωτογραφικές μηχανές

Η λήψη με δύο φωτογραφικές μηχανές, δηλαδή η ταυτόχρονη λήψη στατικών εικόνων ή ταινιών από την RX0 II και μια άλλη φωτογραφική μηχανή, είναι πλέον δυνατή με τη χρήση του προαιρετικού καλωδίου απελευθέρωσης VMC-MM2. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να αποτυπώσετε σημαντικές στιγμές και μοναδικά γεγονότα από δύο διαφορετικές γωνίες ή να τραβήξετε μια σκηνή με εναλλασσόμενο ρυθμό καρέ ή προφίλ εικόνας, με ένα μόνο πάτημα στο κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου.

Ευέλικτη, ακριβής ρύθμιση εικόνας για λήψη ταινιών

Ευέλικτη, ακριβής ρύθμιση εικόνας για λήψη ταινιών

Με την εγγραφή S-Log2, η φωτογραφική μηχανή RX0 II δίνει στους επαγγελματίες μεγαλύτερη ευελιξία στο στάδιο του post-production, χάρη στο εκτεταμένο δυναμικό εύρος της εγγραφής. Μαζί με άλλα προσαρμόσιμα προφίλ εικόνας, αυτή η κατοχυρωμένη ρύθμιση γάμμα προσφέρει μεγάλο εύρος χρωμάτων και μειωμένο κίνδυνο υπερέκθεσης φωτεινών τόνων, για εύκολη αντιστοίχιση της κάμερας και αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου. 

Λήψη εξαιρετικά αργής κίνησης μέχρι και 960 fps / 1000 fps

Λήψη εξαιρετικά αργής κίνησης μέχρι και 960 fps / 1000 fps

Η λήψη ταινιών σε εξαιρετικά αργή κίνηση με ρυθμό καρέ έως και 960/1000 fps καταγράφει σκηνές δράσης που διαρκούν για κλάσματα του δευτερολέπτου. Η λειτουργία προτεραιότητας ποιότητας μπορεί να εγγράψει έως ανάλυση HD για τη λήψη στα 240/250 fps. Η λειτουργία πυροδότησης τέλους σάς δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώνετε μια καθοριστική στιγμή σε εξαιρετικά αργή κίνηση, ξεκινώντας από δύο ή τέσσερα δευτερόλεπτα πριν να πατηθεί το κουμπί εγγραφής.

Έξοδος HDMI καθαρού σήματος για ταινίες 4K

Για μεγαλύτερη ευελιξία στη ροή εργασίας της παραγωγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξοδο HDMI καθαρού σήματος για να παρακολουθήσετε και να καταγράψετε ασυμπίεστο βίντεο σε μια εξωτερική συσκευή εγγραφής με τα φορμά και τους ρυθμούς μετάδοσης bit της επιλογής σας.

Συνεχής λήψη έως και 16 fps με μειωμένη υποέκθεση

Συνεχής λήψη έως και 16 fps με μειωμένη υποέκθεση

Παρά τον μεγάλο αριθμό pixel των 15,3 ΜΡ, ο αισθητήρας εικόνας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης αρκετά υψηλές για συνεχή λήψη έως και 16 fps, καταγράφοντας τις φευγαλέες στιγμές καθώς συμβαίνουν.

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα έως 1/32.000 δευτ. 

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα έως 1/32.000 δευτ. 

Αξιοποιώντας πλήρως την εξαιρετικά γρήγορη ανάγνωση του αισθητήρα Exmor RS, το κλείστρο κατά της παραμόρφωσης φτάνει σε ταχύτητα κλείστρου έως και 1/32.000 δευτ. Έτσι, ελαχιστοποιείται η παραμόρφωση της εικόνας που προκαλείται από το φαινόμενο του κυλιόμενου κλείστρου, το οποίο παραμορφώνει την εικόνα των ταχέως κινούμενων θεμάτων. 

Επιλογές XAVC S και AVCHD επαγγελματικής ποιότητας για εγγραφή ταινίας

Επιλογές XAVC S και AVCHD επαγγελματικής ποιότητας για εγγραφή ταινίας

Το φορμά XAVC S χαμηλής συμπίεσης είναι εξαιρετικό για την παραγωγή εικόνων ταινιών υψηλής ποιότητας με ελάχιστο θόρυβο, ακόμη και σε σκηνές με πολλή δράση. Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει επίσης το φορμά AVCHD, για εύκολη επεξεργασία και κοινή χρήση.

Προσαρμόσιμα κουμπιά για πανεύκολο χειρισμό

Προσαρμόσιμα κουμπιά για πανεύκολο χειρισμό

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά στα προσαρμόσιμα κουμπιά, για να διαμορφώσετε τη φωτογραφική μηχανή στο προσωπικό σας στυλ λήψης. Αυτή η δυνατότητα εξασφαλίζει ταχύτερη πρόσβαση και πανεύκολο χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής εν μέσω λήψης.

Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης και τονισμός περιγραμμάτων για να ρυθμίζετε με ακρίβεια την εστίαση

Όταν τραβάτε κοντινές λήψεις ή σε καταστάσεις όπου απαιτείται εξαιρετικά ακριβής εστίαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης για να μεγεθύνετε την περιοχή εστίασης και να εξασφαλίσετε πιο ακριβείς ρυθμίσεις. Επιπλέον, η λειτουργία τονισμού περιγραμμάτων επισημαίνει τις πιο ευκρινείς και πιο εστιασμένες περιοχές στην επιλογή των χρωμάτων σας, για πιο γρήγορη και ακριβή μη αυτόματη εστίαση.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO για μεγαλύτερη ευελιξία στη λήψη

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO για μεγαλύτερη ευελιξία στη λήψη

Το εύρος ευαισθησίας της κάμερας εκτείνεται από ISO 80 έως ISO 12800. Έτσι, έχετε ελευθερία λήψης ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Auto ISO (Αυτόματο ISO) για να προσδιορίσετε αυτόματα την ευαισθησία και να ορίσετε ένα χαμηλότερο όριο για την ταχύτητα κλείστρου / γωνία σας για αποτύπωση της κίνησης με ακρίβεια. 

Λήψη ταινιών διαρκείας με δυνατότητα προσαρμογής της θερμοκρασίας αυτόματης απενεργοποίησης

Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο εσωτερικής θερμοκρασίας για την αυτόματη απενεργοποίηση της φωτογραφικής μηχανής, ώστε αυτή να προσαρμόζεται στο περιβάλλον λήψης. Για παράδειγμα, αν γυρίζετε ταινία με τρίποδο, οι λήψεις τείνουν να διαρκούν περισσότερο. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία αυτόματης απενεργοποίησης σε "Υψηλή", ώστε το γύρισμα να διαρκέσει περισσότερο.

Συμβατότητα με iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα με iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Capture One (for Sony) 

Capture One (for Sony) 

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα κορυφαίας τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή, μπορείτε να αποκτήσετε το προαιρετικό λογισμικό Capture One Pro (for Sony). 

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας EXMOR RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία εικόνας 3:2


Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 15,3 Megapixel


Φακός

Τύπος φακών

Φακός ZEISS Tessar T*, 6 στοιχεία σε 6 ομάδες (6 ασφαιρικά στοιχεία)


Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F4,0


Εστιακή απόσταση

f=7,9 mm


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑ 35 MM)

84 μοίρες (24 mm)


Εύρος εστίασης (από το μπροστινό μέρος του φακού)

Περίπου 20 cm (0,66 ft.) έως το άπειρο


Οπτικό ζουμ

-


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (στατική εικόνα)

15 M περίπου 2x / 7,7 M περίπου 2,8x / 3,8 M περίπου 4x / VGA περίπου 13x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (ταινία)

4K: Περίπου 1,5x / HD: Περίπου 2x


Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

15 M περίπου 4x / 7,7 M περίπου 5,6x / 3,8 M περίπου 8x / VGA περίπου 13x


Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου 4x


Οθόνη

Τύπος οθόνης

3,8 cm. (τύπος 1,5)(4:3) / 230.400 κουκκίδες / Clear Photo / TFT LCD


Μεγέθυνση μέσω υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης

7,5x


Εικονοσκόπιο

Τύπος οθόνης/Αριθμός κουκίδων

-


Φωτογραφική Μηχανή

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας

Ναι (BIONZ™ X)


STEADYSHOT (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Ηλεκτρονικός (για ταινία)


ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ναι


Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης


Λειτουργία εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης, Προεπιλεγμένη εστίαση, Μη αυτόματη εστίαση


Περιοχή εστίασης

Ευρεία (25 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)), Κέντρο, Ευέλικτο σημείο (S/M/L), Επέκταση ευέλικτου σημείου


ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΕ

-


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ναι


Λειτουργία φωτομέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου (Τυπική/Μεγάλη), Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight


Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV


Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Αυτόματη λειτουργία (ISO125-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (δυνατότητα επέκτασης σε ISO80/100), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματη (ISO200-25600), 200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600


Ευαισθησία ISO (βίντεο)

Αυτόματο:(ΕπίπεδοISO125-ΕπίπεδοISO12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο / κατώτερο όριο), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800


Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυράκτωσης, Φως φθορισμού: Θερμό λευκό φως φθορισμού, Ψυχρό λευκό φως φθορισμού, Λευκό φως φθορισμού ημέρας, Φως ημέρας, Αυτόματη υποβρύχια λειτουργία, Θερμοκρασία/Φίλτρο χρωμάτων, Προσαρμογή


Μικρορύθμιση ΙΣΛ

Ναι (G7 έως M7, 57 βημάτων) (A7 έως B7, 29 βημάτων)


Ηλεκτρονικό κλείστρο

1/4" - 1/32000


Διάφραγμα

F4,0


Έλεγχος εικόνων

Αντίθεση, Κορεσμός, Ευκρίνεια, Δημιουργικό στυλ, Χρωματικός χώρος (sRGB/Adobe RGB), Ποιότητα (RAW / RAW και JPEG / Extra fine / Fine / Standard)


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου σε υψηλό ISO: Κανονική/Χαμηλή/Ανενεργή, Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματη, ISO 200-25600


Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο 1-5), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης [βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV])


Λειτουργία λήψης

Αυτόματο πρόγραμμα, Μη αυτόματη έκθεση, MR (Ανάκληση μνήμης) [σώμα: 3 προεπιλογές/ κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές], Λειτουργία ταινίας (έξυπνη αυτόματη ρύθμιση), Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα), Λειτουργία ταινίας (μη αυτόματη έκθεση), Λειτουργία HFR (Αυτόματο πρόγραμμα, μη αυτόματη έκθεση), Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση, Superior Auto


Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) (με μέγ. pixel εγγραφής)

Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας: περίπου 16 fps, Συνεχής λήψη: περίπου 3,5 fps


Αυτόματος χρονοδιακόπτης

10 δευτ. / 5 δευτ. / 2 δευτ. / 3 ή 5 διαδοχικές λήψεις με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ. / Λήψεις οριοθέτησης έκθεσης με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ.


Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη, Συνεχής λήψη, Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Συνεχής οριοθέτηση έκθεσης, Μεμονωμένη οριοθέτηση έκθεσης, Οριοθέτηση έκθεσης ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση έκθεσης DRO


ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ναι (διάστημα 1-60 δευτ., 1-9999 λήψεις, Κλείδωμα αυτόματης έκθεσης/Παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης (Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό))


Εφέ εικόνας

[Στατική εικόνα]: Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα [Ταινία]: Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box


Προφίλ εικόνας

Απενεργοποίηση / PP1-PP7 (Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά)


Αριθμός αναγνωρίσιμων σκηνών

Στατική εικόνα: Superior Auto: 10 / iAuto: 10, Ταινία: 10


Εγγραφή

Συμβατά μέσα εγγραφής

XAVC S (100 Mbps): κάρτα μνήμης micro SDXC/SDHC (UHS-I U3 ή ανώτερη), XAVC S (60 Mbps/50 Mbps): κάρτα μνήμης micro SDXC/SDHC (κατηγορίας 10 ή υψηλότερης), AVCHD / Στατική εικόνα: Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), κάρτα μνήμης Micro SDXC/SDHC/SD (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης)


Φορμά εγγραφής

Στατική εικόνα: JPEG (συμμόρφωση με DCF έκδοση 2.0, Exif έκδοση 2.31, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3), Ταινία: XAVC S, συμβατότητα με φορμά AVCHD έκδοση 2.0


Φορμά εγγραφής (ήχος ταινίας)

XAVC S: LPCM 2 καναλιών, AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2 καναλιών (Dolby Digital Stereo Creator)


Χώρος χρωμάτων (στατική εικόνα)

sRGB, Adobe® RGB


DCF/DPOF

DCF/DPOF/EXIF/MPF


Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας)

Λειτουργία 3:2: 15 M (4.800 x 3.200) / 7,7 M (3.408 x 2.272) / 3,8 M (2.400 x 1.600), Λειτουργία 4:3 :14 M (4.272 x 3.200) / 6,9 M (3.024 x 2.272) / 3,4 M (2.128 x 1.600) / VGA, Λειτουργία 16:9: 13 M (4.800 x 2.704) / 6,5 M (3.408 x 1.920) / 3,2 M (2.400 x 1.352), Λειτουργία 1:1: 10 M (3.200 x 3.200) / 5,2 M (2.272 x 2.272) / 2,6 M (1.600 x 1.600)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (NTSC)

Επιλογέας NTSC/PAL: [NTSC] AVCHD: 24 M FX (1.920 x 1.080/60i) / 17 M FH (1.920 x 1.080/60i), XAVC S 4K: 30p 100 M (3.840 x 2.160/30p) / 30p 60 M (3.840 x 2.160/30p) / 24p 100 M (3.840 x 2.160/24p) / 24p 60 M (3.840 x 2.160/24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1.920 x 1.080/60p) / 60p 25 M (1.920 x 1.080/60p) /30p 50 M (1.920 x 1.080/30p) / 30p 16 M (1.920 x 1.080/30p) /24p 50 M (1.920 x 1.080/24p) / 120p 60 M (1.920 x 1.080/120p) / 120p 100 M (1.920 x 1.080/120p)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (PAL)

Επιλογέας NTSC/PAL: Λειτουργία AVCHD [PAL]: 24 M FX (1.920 x 1.080/50i) / 17 M FH (1.920 x 1.080/50i), XAVC S 4K: 25p 100 M (3.840 x 2.160/25p) / 25p 60 M (3.840 x 2.160/25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1.920 x 1.080/50p) / 50p 25 M (1.920 x 1.080/50p) / 25p 50 M (1.920 x 1.080/25p) / 25p 25 M (1.920 x 1.080/25p) / 100p 60 M (1.920 x 1.080/100p) / 100p 100 M (1.920 x 1.080/100p)


HFR

Εγγραφή Επιλογέας NTSC/PAL: [PAL] Λειτουργία XAVC S HD: 50p 50 M (1.920 x 1.080/250 fps), 50p 50 M (1.920 x 1.080/500 fps), 50p 50 M (1.920 x 1.080/1000 fps) / 25p 50 M (1.920 x 1.080/250 fps), 25p 50 M (1.920 x 1.080/500 fps), 25p 50 M (1.920 x 1.080/1000 fps) Επιλογέας NTSC/PAL: [NTSC] Λειτουργία XAVC S HD: 60p 50 M (1.920 x 1.080/240 fps), 60p 50 M (1.920 x 1.080/480 fps), 60p 50 M (1.920 x 1.080/960 fps) / 30p 50 M (1.920 x 1.080/240 fps), 30p 50 M (1.920 x 1.080/480 fps), 30p 50 M (1.920 x 1.080/960 fps) / 24p 50 M (1.920 x 1.080/240 fps), 24p 50 M (1.920 x 1.080/480 fps), 24p 50 M (1.920 x 1.080/960 fps) Αριθμός ενεργών pixel ανάγνωσης αισθητήραΠροτεραιότητα ποιότητας: 240 fps / 250 fps (1.676 x 942), 480 fps / 500 fps (1.676 x 566), 960 fps / 1.000 fps (1.136 x 384) / Προτεραιότητα χρόνου λήψης: 240 fps / 250 fps (1.676 x 566), 480 fps / 500 fps (1.136 x 384), 960 fps / 1.000 fps (800 x 270)


Εγγραφή proxy

Ναι (1280 x 720 (περίπου 9 Mbps))


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Υποδοχή Multi/Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), micro HDMI, υποδοχή μικροφώνου (στερεοφωνική υποδοχή μίνι 3,5 mm)


NFC

-


WI-FI

Ναι (IEEE802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz))


Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))


Ισχύς

Πηγή ισχύος

DC 3,7 V (παρέχεται μπαταρία) / DC 5,0 V (παρέχεται τροφοδοτικό AC)


Σύστημα μπαταρίας

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BJ1


Κατανάλωση ενέργειας (κάμερα)

Περίπου 1,3 W


Φόρτιση USB/τροφοδοσία ρεύματος USB

Ναι (Λήψη, Αναπαραγωγή)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA) 

Περίπου 240 λήψεις / Περίπου 120 λεπτά


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Περίπου 35 λεπτά


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Περίπου 60 λεπτά


Άλλα

Playmemories Camera Apps

-


Λειτουργίες λήψης

Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Ανίχνευση προσώπου, Εγγραφή προσώπου, Γραμμή πλέγματος, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO, Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης, Τονισμός περιγραμμάτων, Zebra, Εμφάνιση δείκτη, Ένδειξη στάθμης ήχου, TC/UB, Όνομα φωτογράφου και πνευματικά δικαιώματα, Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto, Τηλεχειριστήριο υπολογιστή, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, Αναστροφή, Αυτόματη εστίαση με ένα πάτημα


Λειτουργίες αναπαραγωγής

BRAVIA Sync (Έλεγχος για HDMI), Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Παρουσίαση, Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (Ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Ομαδοποίηση συνεχούς λήψης


χρώμα TRILUMINOS

Ναι


έξοδος εικόνας 4K

Ναι


Θερμοκρασία λειτουργίας

0°C - +40°C / 32°F - 104°F


Αδιάβροχη προστασία

Ναι (Αντίστοιχη με IPX8)


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ

Ναι (ισοδύναμο IP6X)


Αντοχή στους κραδασμούς

Ναι (2,0 m / 6,5 ft, Πρότυπο "MIL-STD810G C1 Method 516.7-Shock")


Με προστασία από το σπάσιμο

Ναι (200 kgf/2000 N/440 lbf)


Εκτύπωση

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)


Μέγεθος και Βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

59,0 x 40,5 x 35,0 mm (2 3/8 ίντσες × 1 5/8 ίντσες x 1 7/16 ίντσες)


ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)

Περίπου 132 g (4,7 oz.) (περιλαμβάνεται η μπαταρία και η κάρτα μνήμης microSD) / Περίπου 117 g (4,1 oz.) (μόνο το σώμα)

Megapixels :
12,2 - 15,3MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1" (13,2 mm x 8,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Φακός :
ZEISS
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
5754654695997
869,00 
799,00 
Κερδίζετε: 70,00 €
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 22,19 € / μήνα σε 36 δόσεις
 • 2 Άτοκες Δόσεις | 399.5€ / μήνα
 • 3 Άτοκες Δόσεις | 266.33€ / μήνα
 • 4 Άτοκες Δόσεις | 199.75€ / μήνα
 • 5 Άτοκες Δόσεις | 159.8€ / μήνα
 • 6 Άτοκες Δόσεις | 133.17€ / μήνα
 • 7 Άτοκες Δόσεις | 114.14€ / μήνα
 • 8 Άτοκες Δόσεις | 99.88€ / μήνα
 • 9 Άτοκες Δόσεις | 88.78€ / μήνα
 • 10 Άτοκες Δόσεις | 79.9€ / μήνα
 • 11 Άτοκες Δόσεις | 72.64€ / μήνα
 • 12 Άτοκες Δόσεις | 66.58€ / μήνα
 • 13 Άτοκες Δόσεις | 61.46€ / μήνα
 • 14 Άτοκες Δόσεις | 57.07€ / μήνα
 • 15 Άτοκες Δόσεις | 53.27€ / μήνα
 • 16 Άτοκες Δόσεις | 49.94€ / μήνα
 • 17 Άτοκες Δόσεις | 47€ / μήνα
 • 18 Άτοκες Δόσεις | 44.39€ / μήνα
 • 19 Άτοκες Δόσεις | 42.05€ / μήνα
 • 20 Άτοκες Δόσεις | 39.95€ / μήνα
 • 21 Άτοκες Δόσεις | 38.05€ / μήνα
 • 22 Άτοκες Δόσεις | 36.32€ / μήνα
 • 23 Άτοκες Δόσεις | 34.74€ / μήνα
 • 24 Άτοκες Δόσεις | 33.29€ / μήνα
 • 25 Άτοκες Δόσεις | 31.96€ / μήνα
 • 26 Άτοκες Δόσεις | 30.73€ / μήνα
 • 27 Άτοκες Δόσεις | 29.59€ / μήνα
 • 28 Άτοκες Δόσεις | 28.54€ / μήνα
 • 29 Άτοκες Δόσεις | 27.55€ / μήνα
 • 30 Άτοκες Δόσεις | 26.63€ / μήνα
 • 31 Άτοκες Δόσεις | 25.77€ / μήνα
 • 32 Άτοκες Δόσεις | 24.97€ / μήνα
 • 33 Άτοκες Δόσεις | 24.21€ / μήνα
 • 34 Άτοκες Δόσεις | 23.5€ / μήνα
 • 35 Άτοκες Δόσεις | 22.83€ / μήνα
 • 36 Άτοκες Δόσεις | 22.19€ / μήνα
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Δείτε επίσης
Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη