NW-ZX507:

Απαράμιλλη πιστότητα ήχου σε κάθε νότα

Απαράμιλλη πιστότητα ήχου σε κάθε νότα

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Αποτυπώνοντας και αναπαράγοντας τον ψηφιακό ήχο με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD (24 bit / 96kHz και άνω), ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να πλησιάσετε την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης.

Εγγενές DSD έως 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Εγγενές DSD έως 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Ποιότητα που υπερέχει με εγγενές DSD 11,2 MHz χρησιμοποιώντας ισορροπημένα ακουστικά και υποστήριξη PCM 384 KHz / 32 bit.

S-Master HX™

S-Master HX™

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ μειώνει την παραμόρφωση και τον θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων, χαρίζοντας πλούσιο και "γεμάτο" ήχο.

DSEE HX™

DSEE HX™

Η αναβάθμιση σήματος ήχου βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με τον επεξεργαστή DSEE HX™, ο οποίος αναγνωρίζει τα όργανα, τα φωνητικά και τα μουσικά είδη. Αναγνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία και την αντίστοιχη ενέργεια ήχου, μπορεί να αναπαραγάγει με ακρίβεια τον ήχο που απωλέσθηκε κατά την ψηφιακή συμπίεση, για πλήρη πιστότητα ακόμα και σε φορμά συμπιεσμένου ήχου. Ο επεξεργαστής DSEE HX λειτουργεί ακόμα και κατά την αναπαραγωγή ροής μουσικής.

Ήχος υψηλής ανάλυσης, χωρίς καλώδια 

Ήχος υψηλής ανάλυσης, χωρίς καλώδια 

Απολαύστε ροή μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στον LDAC, τον ανώτερης ποιότητας ασύρματο κωδικοποιητή της Sony. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit από τη συμβατική τεχνολογία BLUETOOTH®, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης της μουσικής σας. 

Ισορροπημένη έξοδος

Ισορροπημένη έξοδος

Η υποδοχή ισορροπημένης σύνδεσης Ø4,4 mm παρέχει σε συμβατά ακουστικά εντελώς ξεχωριστό αριστερό και δεξί κανάλι για λιγότερο θόρυβο και πιο καθαρό ήχο.

Πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο 

Πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο 

Το ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει υψηλή αντοχή στον ηλεκτρικό θόρυβο, βοηθώντας τα NW-ZX500 να αποδώσουν καθαρές και δυνατές νότες μπάσων.

Μπλοκ κατασκευασμένο από χαλκό

Μπλοκ κατασκευασμένο από χαλκό

Μέσα στο μικρών διαστάσεων σώμα του Walkman, τα στοιχεία είναι τοποθετημένα σε ένα μπλοκ κατασκευασμένο από χαλκό. Χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις του, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, το μπλοκ καταλήγει να έχει μειωμένη αντίσταση και βελτιώνει την ηλεκτρική γείωση της ψηφιακής μονάδας, προσφέροντας στα NW-ZX500 τη δυνατότητα ακόμα πιο καθαρής απόδοσης ήχου.

Νέοι πυκνωτές FT CAP

Νέοι πυκνωτές FT CAP

Ειδικά κατασκευασμένο για τη Sony και ρυθμισμένο από τους μηχανικούς της Sony, ο πυκνωτής FT CAP (πυκνωτής υψηλού πολυμερούς) ενισχύει την τροφοδοσία ρεύματος στο μπλοκ του ενισχυτή, για ισορροπημένη έξοδο. Αυτό βοηθάει τα NW-ZX500 να αποδίδουν ευρεία φωνητικά και ενορχήστρωση, καθώς και ισχυρές νότες μπάσων.

Προηγμένη συγκόλληση που περιέχει χρυσό 

Προηγμένη συγκόλληση που περιέχει χρυσό 

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού διασφαλίζει απόλυτη ελαχιστοποίηση της απώλειας σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνητικά, το κύκλωμα των NW-ZX500 συνδέεται με την μπαταρία με συγκόλληση υψηλής ποιότητας, χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού, κατάλληλη για εφαρμογές ήχου.

Κρυσταλλικός ταλαντωτής

Κρυσταλλικός ταλαντωτής

Οι δύο μικρών διαστάσεων κρυσταλλικοί ταλαντωτές θορύβου χαμηλής φάσης εξασφαλίζουν σταθερότητα χρονισμού ακριβείας σε πολλαπλάσια ρυθμών δειγματοληψίας των 44,1 kHz και 48 kHz. Χάρη στους δύο κρυσταλλικούς ταλαντωτές, το NW-ZX500 επιτυγχάνει ποιότητα ήχου με καλό λόγο σήματος προς θόρυβο και πιστότητα ψηφιακής αναπαραγωγής.

Πυκνωτές POSCAP για βελτιωμένη απόδοση στις χαμηλές συχνότητες

Πυκνωτές POSCAP για βελτιωμένη απόδοση στις χαμηλές συχνότητες

Οι πυκνωτές POSCAP μέσα στο NW-ZX500 χρησιμοποιούνται για ενίσχυση της τροφοδοσίας ρεύματος του μπλοκ του ενισχυτή για μη ισορροπημένη έξοδο, βελτιώνοντας την απόδοση αναπαραγωγής των χαμηλών συχνοτήτων, για μια πιο διευρυμένη εμπειρία ακρόασης. 

Ηλεκτρικός πυκνωτής διπλής επίστρωσης

Ηλεκτρικός πυκνωτής διπλής επίστρωσης

Ως κύρια πηγή ισχύος έχει χρησιμοποιηθεί ένας ηλεκτρικός πυκνωτής διπλής επίστρωσης, για τη μεταφορά ισχύος από την μπαταρία. Χάρη στην ικανότητά του να παρέχει μεγάλες ποσότητες ισχύος στη στιγμή, μπορεί να αποδίδει έξοδο σήματος ακριβείας, αποτρέποντας την απότομη πτώση της τάσης. Το αποτέλεσμα είναι πεντακάθαρα, ισχυρά μπάσα.

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Διαχωρίζοντας το μπλοκ ήχου (με κόκκινη επισήμανση) από το ψηφιακό μπλοκ / μπλοκ ισχύος (σε μπλε), η διάταξη της πλακέτας κυκλώματος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται από ψηφιακό θόρυβο.

Πυκνωτές μεμβράνης

Πυκνωτές μεμβράνης

Χάρη στους υψηλής ποιότητας πυκνωτές μεμβράνης που μεταφέρουν την τάση στις συχνότητες με γραμμική απόκριση, μειώνεται η παραμόρφωση και ο θόρυβος.

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

Οι τεχνολογίες επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) και Bluetooth® προσφέρουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τη μουσική σας. Απλώς ακουμπήστε στη σειρά NW-ZX500 μια συσκευή με δυνατότητα NFC™, για να συνδεθείτε γρήγορα και άψογα, και ξεκινήστε τη μετάδοση. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι. Διαθέτουν συμβατότητα με ήχο HD LDAC και aptX™.

Επεξεργαστής βινυλίου

Επεξεργαστής βινυλίου

Ξαναχαρίστε τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του βινυλίου στα ψηφιακά σας κομμάτια και απολαύστε τις πλούσιες μελωδίες και τα δυναμικά εύρη των αγαπημένων σας άλμπουμ. Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία ακρόασης που προσφέρουν η ανεπαίσθητη αναπαραγωγή αντήχησης χαμηλής συχνότητας, η αντίσταση του βραχίονα του πικάπ και ο θόρυβος επιφάνειας.

Συμβατότητα με Wi-Fi® για απευθείας λήψη και μετάδοση ροής μουσικής

Συμβατότητα με Wi-Fi® για απευθείας λήψη και μετάδοση ροής μουσικής

Με υποστήριξη Android™ και συμβατότητα με Wi-Fi, τα NW-ZX500 σάς προσφέρουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να ακούτε τη μουσική σας. Απολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές μετάδοσης ροής και μουσικής απευθείας από το Walkman σας ή συνδεθείτε σε PC για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας.

Με υποστήριξη Android™

Με υποστήριξη Android™

Τα NW-ZX500 διαθέτουν υποστήριξη Android™, για εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών πολυμέσων και υπηρεσιών μουσικής.

Θύρα USB Type-C™

Θύρα USB Type-C™

Το NW-ZX500 διαθέτει θύρα USB Type-C™ για εύκολη συνδεσιμότητα, με διάφορες συσκευές.

Μικρό, εύχρηστο μέγεθος

Μικρό, εύχρηστο μέγεθος

Το Walkman NW-ZX500 προσφέρει υψηλή ποιότητα ήχου σε μια συσκευή μικρών διαστάσεων, για να έχετε παντού μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική. 

Περιβάλλον χρήσης κασετόφωνου

Περιβάλλον χρήσης κασετόφωνου

Τα NW-ZX500 διαθέτουν ειδικό περιβάλλον εργασίας και προφύλαξη οθόνης σε μορφή κασετόφωνου. Τα γραφικά κασετόφωνου που προβάλλονται στην οθόνη του Walkman® αλλάζουν ανάλογα με τον κωδικοποιητή της μουσικής που ακούτε.

20 ώρες διάρκεια μπαταρίας

20 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Απολαύστε έως και 20 ώρες αναπαραγωγής MP3 στα 128 kbps ή έως και 18 ώρες αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης FLAC 96 KHz.

Μεγάλο πάνελ αφής για εύκολο χειρισμό

Μεγάλο πάνελ αφής για εύκολο χειρισμό

Το πάνελ αφής 3,6 ιντσών του NW-ZX500 είναι 16 τοις εκατό μεγαλύτερο από του προηγούμενου μοντέλου, του NW-ZX300. Απολαύστε τη μουσική σας και διαχειριστείτε την πιο εύκολα από ποτέ.

Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης για ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής

Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης για ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής

Εκτός από την ενσωματωμένη μνήμη των 64 GB, υπάρχει επίσης και υποδοχή για κάρτα SD, ώστε να μεταφέρετε μαζί σας ακόμα και την πιο μεγάλη μουσική συλλογή.

Κορυφαία σχεδίαση

Κορυφαία σχεδίαση

Το καμπυλωτό σώμα του NW-ZX500, με φινίρισμα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να κάθεται άνετα στην παλάμη σας και να γλιστράει εύκολα στην τσέπη σας.

Έξυπνα πλευρικά χειριστήρια

Έξυπνα πλευρικά χειριστήρια

Εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά αναπαραγωγής/παύσης, και εύκολη επιλογή μουσικής και προσαρμογής έντασης ήχου από τα εύχρηστα χειριστήρια στα πλευρικά πάνελ.

Επέτειος 40 ετών του Walkman® 

Επέτειος 40 ετών του Walkman® 

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 40ή επέτειο του Walkman®. Το πρώτο Walkman TPS-L2 κυκλοφόρησε το 1979 και αναδείχτηκε ως εμβληματική συσκευή σε επίπεδο σχεδίαση και μηχανικής, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική. Για πρώτη φορά, είχαμε τη δυνατότητα να ακούμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, άλμπουμ και καλλιτέχνες σε ήχο υψηλής ποιότητας, παντού και πάντα, και από τότε δεν σταματήσαμε ποτέ.

Αναπαραγωγή και αποκωδικοποίηση αρχείων MQA™

Αναπαραγωγή και αποκωδικοποίηση αρχείων MQA™

Το Master Quality Authenticated είναι ένα φορμά ήχου που συμπιέζει μεγάλα αρχεία ποιότητας στούντιο χωρίς αντιληπτή απώλεια, για να μπορείτε εύκολα να απολαύσετε μουσική με ήχο υψηλής ανάλυσης στο Walkman® σας.

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 57,9 mm x 122,6 mm x 14,8 mm

Βάρος

Περίπου 164 g


Ισχύς

Μπαταρία - συνεχής αναπαρ. μουσικής

MP3 (128 kbps) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: 20 ώρες, MP3 (128 kbps) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: 19 ώρες, AAC (256 kbps) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: 20 ώρες, AAC (256 kbps) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: 19 ώρες, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: 16 ώρες, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: 15 ώρες, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: 10 ώρες, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: 9 ώρες

Χρόνος πλήρους φόρτισης μπαταρίας

Περίπου 6,5 ώρες

Ενσωματωμένη μπαταρία

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου:

Φόρτιση και τροφοδοσία ρεύματος

Τροφοδοσία USB (από υπολογιστή μέσω USB)


Μέσα αποθήκευσης

Μέγεθος μνήμης

64GB


Αναπαραγωγή και προβολή

Μέθοδοι αναζήτησης μουσικής

Όλα τα κομμάτια, Καλλιτέχνης, Έτος κυκλοφορίας, Λίστες αναπαραγωγής, Άλμπουμ, Είδος, Συνθέτης, Υψηλή ανάλυση, Πρόσφατες μεταφορές, Φάκελος, Φύλλα σειράς αναπαραγωγής

Λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής

Αναπαραγωγή με τυχαία σειρά, Απενεργοποίηση επανάληψης, Επανάληψη 1 κομματιού, Επανάληψη όλων, Αναπαραγωγή όλων, Αναπαραγωγή επιλεγμένων

Μεταφορά και απόθεση

Ναι

Ανάλυση οθόνης

3,6 ίντσες (9,1 cm), HD (1280 x 720 pixel)

Τύπος οθόνης

Έγχρωμη οθόνη TFT με λευκό οπίσθιο φωτισμό LED

Εφέ ήχου

Απευθείας πηγή (απευθείας), Ισοσταθμιστής 10 ζωνών, DSEE HX, Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC, Δυναμικός κανονικοποιητής, Επεξεργαστής βινυλίου

Αναπαραγωγή ήχου

MP3 ( .MP3): 32-320 kbps (υποστηρίζει VBR) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA (.WMA): 32-192 kbps (υποστηρίζει VBR) / 44,1 kHz, FLAC (.flac): 16, 24 bit / 8-384 kHz, WAV ( .WAV): 16, 24, 32 bit (αριθμοί κινητής υποδιαστολής/ακέραιοι) / 8-384 kHz, AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 16-320 kbps / 8-48 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32-144 kbps / 8-48 kHz, Apple Lossless ( .mp4, .m4a): 16, 24 bit / 8-384 kHz, AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc): 16, 24, 32 bit / 8-384 kHz, DSD (.dsf, .dff): 1 bit / 2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz, APE ( .ape): 8, 16, 24 bit / 8-192 kHz (Γρήγορη, Κανονική, Υψηλή), MQA (.mqa.flac): Υποστηρίζεται


Έξοδος ακουστικών (στερεοφωνική υποδοχή mini)

Συχνότητα

20-60.000 Hz

Μέγιστη ισχύς εξόδου (JEITA 16 Ω/mW)

0,4-1,1 mW (32 Ω).


Έξοδος ακουστικών (ισορροπημένη τυπική υποδοχή)

Συχνότητα

20-60.000 Hz

Μέγιστη ισχύς εξόδου (JEITA 16 Ω/mW)

0,4-1,1 mW (32 Ω).


Λογισμικό

Λειτουργικό σύστημα

Android 9.0


Υποσημειώσεις

Ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου

-

Λειτουργία USB DAC

-


Δυνατότητα σύνδεσης

ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Ακουστικά: Στερεοφωνική υποδοχή mini, ισορροπημένη τυπική υποδοχή, εξωτερική μνήμη: Micro SD Micro SDHC Micro SDXC

Ασύρματες δυνατότητες

Σύστημα επικοινωνίας: Προδιαγραφές Bluetooth® έκδοσης 5.0, NFC: Ναι, Υποστηριζόμενα προφίλ Bluetooth®: Ναι, Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές (Μετάδοση): Ναι, Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές (Λήψη): Όχι

Brand :
Sony
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
164 g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
Περίπου 57,9 mm x 122,6 mm x 14,8 mm
5754654696372
829,00 
Σε απόθεμα
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 23,03 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 414.5 €
3 Άτοκες 276.33 €
4 Άτοκες 207.25 €
5 Άτοκες 165.8 €
6 Άτοκες 138.17 €
7 Άτοκες 118.43 €
8 Άτοκες 103.63 €
9 Άτοκες 92.11 €
10 Άτοκες 82.9 €
11 Άτοκες 75.36 €
12 Άτοκες 69.08 €
13 63.77 €
14 59.21 €
15 55.27 €
16 51.81 €
17 48.76 €
18 46.06 €
19 43.63 €
20 41.45 €
21 39.48 €
22 37.68 €
23 36.04 €
24 34.54 €
25 33.16 €
26 31.88 €
27 30.7 €
28 29.61 €
29 28.59 €
30 27.63 €
31 26.74 €
32 25.91 €
33 25.12 €
34 24.38 €
35 23.69 €
36 23.03 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη