STR-DN1080:

Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ανακαλύψτε το Dolby Atmos 

Ανακαλύψτε το Dolby Atmos 

Το Dolby Atmos αποδίδει συναρπαστικό ρεαλισμό με ήχο Surround 360°, τοποθετώντας με ακρίβεια τον ήχο μέσα στο περιβάλλον σας, έτσι ώστε ο ήχος από τα κανάλια των 7.1.2 ηχείων (συμπεριλαμβανομένου του Phantom Surround Back) να σας περιβάλλει από όλες τις πλευρές, ακόμη και από επάνω. 

Ανακαλύψτε το DTS: X

Ανακαλύψτε το DTS: X

Η αποκωδικοποίηση DTS-X αποδίδει πολυδιάστατο ήχο Surround που προσαρμόζεται στη διαμόρφωση των ηχείων σας σε πραγματικό χρόνο. Οι ήχοι τοποθετούνται με ακρίβεια γύρω και επάνω από σας χάρη στα 9 κανάλια ηχείου (συμπεριλαμβανομένων των ηχείων Phantom Surround Back) με αντικειμενοστραφή αποκωδικοποίηση ήχου

Ευέλικτες λύσεις ηχείων

Ευέλικτες λύσεις ηχείων

Οι ευέλικτες λύσεις ηχείων της Sony "επανατοποθετούν" τον ήχο, προσομοιώνοντας τη βέλτιστη θέση και γωνία για την καλύτερη ηχητική εμπειρία, επιλύοντας τυχόν περιορισμούς του φυσικού χώρου. 

Phantom Surround Back

Phantom Surround Back

Η ρύθμιση ηχείου Phantom Surround Back αναπαράγει τον καθηλωτικό ήχο των φυσικών ηχείων Surround Back, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια εμπειρία ήχου Surround 7 καναλιών από μια διαμόρφωση με 5 μόνο κανάλια ηχείου.

Εικονικός ήχος Surround με το S-Force Pro Front Surround

Εικονικός ήχος Surround με το S-Force Pro Front Surround

Το ιδανικό για μικρότερα δωμάτια S-Force PRO Front Surround προσφέρει ένα ακουστικό πεδίο εικονικού ήχου Surround μόνο με 2 ηχεία. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε ηχεία πίσω σας.

Συνεχής αυτόματη βαθμονόμηση

Συνεχής αυτόματη βαθμονόμηση

Συνδυάζοντας την τεχνολογία αυτόματης βαθμονόμησης με την εικονική επανατοποθέτηση ηχείου, το D.C.A.C EX βελτιστοποιεί αυτόματα τις συχνότητες, τη φάση και τις καθυστερήσεις του ηχείου, αποδίδοντας ένα ηχητικό πεδίο που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο σας.  

Απολαύστε σταθερή ποιότητα 4K

Απολαύστε σταθερή ποιότητα 4K

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Χάρη στη διέλευση σήματος 4K, τα δεδομένα μπορούν να διέλθουν μέσω του δέκτη χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, η συσκευή είναι συμβατή με το HDCP 2.2.

Δείτε πεντακάθαρα με το υψηλό δυναμικό εύρος

Δείτε πεντακάθαρα με το υψηλό δυναμικό εύρος

Η υποστήριξη της διέλευσης σήματος υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Επίσης, οι επιπλέον λεπτομέρειες σκίασης και τα φωτεινά σημεία βελτιώνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας και ζωντανεύουν τα χρώματα.

Εγγενής αναπαραγωγή DSD

Εγγενής αναπαραγωγή DSD

Το φορμά DSD δημιουργήθηκε για ήχο υψηλής ανάλυσης από τη συνεργασία της Sony και της Philips, τις εταιρείες πίσω από το φορμά του αρχικού CD, προσφέροντας έναν επαναστατικό τρόπο για την καταγραφή και την αναπαραγωγή του ήχου. Η συχνότητα δειγματοληψίας του είναι 128 φορές ανώτερη από αυτή του CD και προσφέρει 8 φορές μεγαλύτερο όγκο δεδομένων από τον όγκο του CD, για νέα επίπεδα εντυπωσιακού ήχου. Εντελώς διαφορετικό από το φορμά PCM, το DSD χρησιμοποιεί μια μέθοδο κωδικοποίησης διαμόρφωσης παλμού-πυκνότητας για την αποθήκευση του ήχου, εκφράζοντας τον ήχο μέσω της έντασης παλμού μετάδοσης ροής ψηφιακού ήχου 1 bit, ο οποίος αντιπροσωπεύει περισσότερο τη φύση μιας κυματομορφής αναλογικού ήχου. Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατή η παραγωγή ζεστού, φυσικού ήχου που μοιάζει με αναλογικό, με τα ψηφιακά πλεονεκτήματα του μεγάλου δυναμικού εύρους και της απόκρισης συχνότητας άνω των 100 kHz. Εφόσον ο δέκτης STR-DN1070 υποστηρίζει την εγγενή αναπαραγωγή DSD (Direct Stream Digital), δεν γίνεται μετατροπή. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως το περιεχόμενο DSD χωρίς να χάνετε ούτε στο ελάχιστο την αρχική του καθαρότητα.

Μορφές αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης

Μορφές αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης

Ο δέκτης STR-DN1080 υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένου του DSD και του Γραμμικού PCM. Επιπλέον, η αναπαραγωγή είναι δυνατή μέσω συνδέσεων USB και DLNA, ενώ οι πολυκάναλες δυνατότητες σάς επιτρέπουν να ενσωματώσετε ήχο υψηλής ποιότητας σε ένα καθηλωτικό σύστημα surround.

Αναβάθμιση DSEE HX

Αναβάθμιση DSEE HX

Η τεχνολογία DSEE HX™ αναβαθμίζει τη μουσική σας αγγίζοντας την ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης, για να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε στούντιο ηχογράφησης ή σε συναυλία.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, podcast και ραδιόφωνο από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το Google Play™ Music και πολλές άλλες, από το smartphone, το tablet ή το laptop σας στη συσκευή μουσικής σας. Απλώς πατήστε το κουμπί Μετάδοση.

Spotify Connect

Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Έξι είσοδοι και δύο έξοδοι HDMI

Έξι είσοδοι και δύο έξοδοι HDMI

Με έξι εισόδους HDMI και δύο εξόδους HDMI, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και μία αποκλειστική έξοδος HDMI για τη δεύτερη ζώνη, υπάρχει χώρος για τον υπάρχοντα εξοπλισμό αλλά και για τις μελλοντικές προσθήκες.

Εγγενής αναπαραγωγή DSD μέσω DLNA, HDMI ή USB

Εγγενής αναπαραγωγή DSD μέσω DLNA, HDMI ή USB

Κάντε αναπαραγωγή DSD μέσω συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο DLNA ή συνδεδεμένες σε USB, με υποστήριξη για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης έως και 24 bit/192 kHz.

LDAC™: για μετάδοση περιεχομένου ήχου υψηλής ανάλυσης

LDAC™: για μετάδοση περιεχομένου ήχου υψηλής ανάλυσης

Το LDAC μεταδίδει περίπου τα τριπλάσια δεδομένα (με το μέγιστο ρυθμό μετάδοσης: 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για να απολαμβάνετε τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα που προσεγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης.

Αγγίξτε, συνδέστε και ακούστε

Αγγίξτε, συνδέστε και ακούστε

Απλή ασύρματη ακρόαση μέσω NFC με ένα άγγιγμα. Απλώς αγγίξτε τον δέκτη με ένα συμβατό smartphone για ήχο μέσω Bluetooth.

Ήχος AirPlay

Ήχος AirPlay

Απολαύστε μουσική από συσκευές με δυνατότητα AirPlay.

Μεταδώστε μουσική σε όλο το σπίτι με το Sony | Music Center

Μεταδώστε μουσική σε όλο το σπίτι με το Sony | Music Center

Ακούστε το ίδιο εκπληκτικό τραγούδι σε όλο το σπίτι, χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sony | Music Center για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένες μπάρες ηχείων και ηχεία της Sony και, στη συνέχεια, να μεταδώσετε μουσική σε πολλά δωμάτια.

Σύνδεση Wi-Fi®

Σύνδεση Wi-Fi®

Κάντε αναπαραγωγή μουσικής από διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και από το οικιακό δίκτυό σας. 

Ιδανικό ζευγάρι

Ιδανικό ζευγάρι

Συνδυάστε το UBP-X800 – την τελευταία συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray 4K UHD, με τον δέκτη STR-DN1080, για την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες, από την κομψή, ταιριαστή σχεδίαση έως τη βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου. 

Μετατροπέας ψηφιακού-αναλογικού υψηλής ποιότητας

Μετατροπέας ψηφιακού-αναλογικού υψηλής ποιότητας

Το DSD προσφέρει ήχο με έντονη αίσθηση του χώρου και ακριβή αναπαράσταση του πρωτότυπου οράματος του καλλιτέχνη. Επιλέγοντας την εγγενή αναπαραγωγή DSD, η επεξεργασία DSP παρακάμπτεται ώστε να παρέχεται η αρχική καθαρότητα DSD ως έχει. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε και την επεξεργασία DSP με μετατροπή του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό σε 32 bit. Επιπλέον, ο πολυκάναλος ήχος Surround 5,1 καν. με DSD 5,6 MHz προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία home cinema, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του DSD στο έπακρο.

Ποιοτικοί πυκνωτές

Ποιοτικοί πυκνωτές

Οι νέοι επιφανειακής τοποθέτησης ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές ήχου υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με μια πιο στιβαρή πηγή ισχύος DAC και βελτιστοποιημένα μοτίβα υποστρώματος, συμβάλλουν στην επίτευξη σταθερού χαμηλού εύρους με υψηλή ανάλυση. 

Κορυφαία αντίσταση ήχου

Κορυφαία αντίσταση ήχου

Η αντίσταση υψηλής ποιότητας που τοποθετείται σε επιφάνεια χρησιμοποιεί ηλεκτρόδια από καθαρό χαλκό, ώστε να μεταφέρει μεγάλους όγκους δεδομένων για πλούσιο και ζωντανό ήχο, ενώ είναι σχεδιασμένη για τον περιορισμένο χώρο των πυκνών κυκλωμάτων.

Κορυφαίος στην κατηγορία προενισχυτής IC

Κορυφαίος στην κατηγορία προενισχυτής IC

Ο νέος προενισχυτής ξεπερνά τους άλλους δέκτες της κατηγορίας, προσφέροντας βέλτιστο ήχο υψηλής ανάλυσης. Η γείωση ενός σημείου και η ανεξάρτητη τροφοδοσία ρεύματος εξασφαλίζουν πιο καθαρό ήχο με λιγότερες παρεμβολές.

Ενισχυτής ισχύος

Ενισχυτής ισχύος

Για μεγαλύτερη σταθερότητα και ισχύ εξόδου χρησιμοποιείται μια πλακέτα κυκλώματος από εποξειδική ρητίνη. Έχει λιγότερους κραδασμούς από τις φθηνότερες πλακέτες από ρητίνη, για λιγότερη παραμόρφωση και καθαρό, πανίσχυρο ήχο από τον κάθε ενισχυτή.

Κρυσταλλικός ταλαντωτής υψηλής ακρίβειας

Κρυσταλλικός ταλαντωτής υψηλής ακρίβειας

Ειδικά σχεδιασμένοι για ήχο από πηγές HDMI, οι αεροστεγώς τοποθετημένοι ταλαντωτές προλαμβάνουν το θόρυβο του σήματος, εξασφαλίζουν μουσική υψηλής ανάλυσης και επιτρέπουν την πιστή αναπαραγωγή των φορμά ήχου Surround με ευρύ ηχητικό πεδίο.

Κύκλωμα εξάλειψης θορύβου

Κύκλωμα εξάλειψης θορύβου

Ο συνδυασμός των προσεκτικά ρυθμισμένων αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων μειώνει το θόρυβο και εξασφαλίζει επεξεργασία ήχου υψηλής ακρίβειας σε πραγματικό χρόνο.

Τοπική αναλογική τροφοδοσία ρεύματος

Τοπική αναλογική τροφοδοσία ρεύματος

Κάθε ψηφιακή συσκευή διαθέτει το δικό της αναλογικό ρυθμιστή τάσης, ώστε ο θόρυβος υψηλής συχνότητας να μην παραμορφώνει το αναλογικό σήμα.

Εξαρτήματα πεντακάθαρου ηχητικού βαθμού

Εξαρτήματα πεντακάθαρου ηχητικού βαθμού

Οι αντιστάσεις και ο πυκνωτής φραγμού πεντακάθαρου ηχητικού βαθμού είναι λιγότερο επιρρεπείς σε παρεμβολές, για κορυφαία απεικόνιση ήχου.

Κατασκευή για κορυφαίο ήχο

Κατασκευή για κορυφαίο ήχο

Ο σχεδιασμός του περιβλήματος με ενισχυμένο πλαίσιο και δοκό μειώνει την πίεση ήχου από τα εξωτερικά ηχεία, για πιο εστιασμένο και ισχυρό ήχο.

Μετασχηματιστής μεγάλης χωρητικότητας

Μετασχηματιστής μεγάλης χωρητικότητας

Για να έχετε τον καλύτερο ήχο, καθοριστικό ρόλο παίζει ο μετασχηματιστής. Τα εσωτερικά καλώδια έχουν καλυφθεί υπό κενό, ώστε ο ήχος να είναι άχρωμος. Η ειδική θωράκιση χαλκού και χάλυβα εξασφαλίζει πανίσχυρα μπάσα και ακριβείς φωνητικές συχνότητες.

3 ισχυροί DSP

3 ισχυροί DSP

3 ισχυροί επεξεργαστές ψηφιακού σήματος υποστηρίζουν τα πιο πρόσφατα φορμά ήχου 3D Surround, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ακρίβεια στην κωδικοποίηση του σήματος.

Νέα ψηφιακή πλακέτα κυκλώματος

Νέα ψηφιακή πλακέτα κυκλώματος

Το επανασχεδιασμένο χυτό μεταλλικό πλαίσιο και ο βραχίονας απαγωγής θερμότητας θωρακίζουν τα κυκλώματα από την ηχητική πίεση και την ακτινοβολία για εξαιρετική ανθεκτικότητα και καθαρότερη ποιότητα ήχου.

Συγκόλληση διαβάθμισης ES

Συγκόλληση διαβάθμισης ES

Η συγκόλληση ποιότητας ήχου διαβάθμισης ES χρησιμοποιεί βάση κασσίτερου υψηλής καθαρότητας αναμεμειγμένου με μικρή ποσότητα ειδικά επιλεγμένων μεταλλικών στοιχείων, αποδίδοντας σφιχτό και εκλεπτυσμένο ήχο.

Επεξεργασία 32 bit

Επεξεργασία 32 bit

Υποστηρίζεται επίσης η μη εγγενής αναπαραγωγή DSD, στην οποία πραγματοποιείται μετατροπή του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό στην έξοδο DSP που έχει υποβληθεί σε επεξεργασία σε 32 bit "ως έχει". Η κορυφαία τεχνολογία DSP που έχει εξελίξει η Sony για το AVR επιτρέπει την αναβάθμιση όλων των χαρακτηριστικών μέσω μετατροπής του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό σε 32 bit.

Σχεδιασμός απαγωγής θερμότητας

Σχεδιασμός απαγωγής θερμότητας

Τα πτερύγια νέας σχεδίασης μεγιστοποιούν την εισαγωγή αέρα, βοηθώντας το κύκλωμα του ενισχυτή να αντέχει την ανεπιθύμητη πίεση του ήχου και να διατηρεί τη θερμοκρασία χαμηλή.

Η ακρόαση σε ζώνες φέρνει τη σωστή μουσική στο σωστό δωμάτιο

Η ακρόαση σε ζώνες φέρνει τη σωστή μουσική στο σωστό δωμάτιο

Τιθασεύστε όλη την ισχύ των 7.1.2 καναλιών σε ένα δωμάτιο (Κύριο) ή απολαύστε ήχο 5.2 καναλιών σε ένα δωμάτιο και μοιραστείτε τα υπόλοιπα 2 κανάλια σε ένα άλλο (Ζώνη 2).

Ο έλεγχος είναι παιχνιδάκι χάρη στο γραφικό περιβάλλον χρήσης

Ο έλεγχος είναι παιχνιδάκι χάρη στο γραφικό περιβάλλον χρήσης

Μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στις ρυθμίσεις του δέκτη, χάρη στο έξυπνο αρχικό μενού. Ελέγξτε τι παρακολουθείτε, εντοπίστε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες και επιλέξτε πώς θέλετε να ακούτε με προρρυθμισμένες λειτουργίες ήχου.

Ένα καλώδιο HDMI eARC

Ένα καλώδιο HDMI eARC

Με το HDMI eARC, μπορείτε να απολαύσετε τα νέα φορμά ήχου Surround υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit, όπως το Dolby Atmos® και το DTS:X®, από συμβατές τηλεοράσεις.

Ενισχυτής

Αριθμός ενισχυτών Κανάλια

7 ch

Αριθμός καναλιών αποκωδικοποίησης

7 καν. + Phantom 2 καν.

Ισχύς εξόδου

165 W (6 ohm, 1kHz, 1 καν. με οδήγηση THD 0,9%)

Ηχητικό πεδίο

Στερεοφωνικός 2 καν., Απευθείας, Πολυκάναλος στερεοφωνικός, Dolby Surround, Νευρωνικός: X, Front Surround, Audio Enhancer, Ακουστικά 2 καν.


Δυνατότητες βίντεο 

HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος)

Ναι

Κανάλι επιστροφής ήχου

Ναι (eARC / ARC)

Διέλευση HDMI®

Ναι

3D μέσω HDMI®

Ναι

4K 60p Υποστήριξη 4:4:4

Ναι (εκτός από την είσοδο VIDEO1)

A/V Sync

Ναι (Μεταβλητό)

BRAVIA® SYNC™ (Έλεγχος CEC)

Ναι (αναπαραγωγή με ένα πάτημα, χειρισμός ήχου του συστήματος, απενεργοποίηση συστήματος)


Λειτουργίες ήχου 

Τεχνολογίες βελτίωσης ήχου

Εγγενής αναπαραγωγή DSD, DSEE HX, Pure Direct, Βελτιστοποίηση ήχου, Ανύψωση κεντρικού ηχείου, Digital Legato Linear, Λειτουργία ηχείου οροφής


Αυτόματη βαθμονόμηση ηχείων 

Λειτουργίες βαθμονόμησης

D.C.A.C. EX; Επανατοποθέτηση ηχείου, Phantom Surround Back, Αυτόματη αντιστοίχιση φάσης, Μικρόφωνο βαθμονόμησης (Στερεοφωνικό)


Χαρακτηριστικά δέκτη 

FM/AM

Ναι / -

Προσυντ/νο κανάλι (FM/AM)

TTL30 (30/-)

RDS

Ναι


Διασύνδεση 

HDMI με υποστήριξη Εισόδου/Εξόδου HDCP2.2

6 / 2

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Οπτική είσοδος ήχου (1), Ομοαξονική είσοδος ήχου (1), Αναλογική είσοδος ήχου (4), Προ-έξοδος υπογούφερ (2), Οθόνη συνιστωσών (1), Έξοδος ακουστικών (1), USB (1 εμπρός); Θύρα Ethernet (1)

Ακροδέκτες εξόδου ηχείου

Εμπρός A, Κεντρικό, Surround, Surround Back, Ζώνη 2 (Συνήθης με Surround Back), Ύψος (Συνήθης με Surround Back), Εμπρός B (Συνήθης με Surround Back), Bi-AMP (Συνήθης με Surround Back)


Φορμά αποκωδικοποίησης για HDMI 

Φορμά αποκωδικοποίησης για HDMI

DSD, LCPM, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Dual Mono, DTS: X, DTS HD MA, DTS HD HR, DTS, DTS-ES (Matrix 6.1/Discrete 6.1), DTS 96/24


Φορμά αποκωδικοποίησης για USB/Πελάτη 

Φορμά υψηλής ανάλυσης

DSDIFF (DSD): Έως 5,6 MHz 5.1 καν., DSF: Έως 5,6 MHz 5.1 καν., WAV (LCPM): Έως 192 kHz/24 bit 7.1 καν., AIFF (LCPM): Έως 192 kHz/24 bit 5.1 καν., FLAC: Έως 192 kHz/24 bit 5.1 καν., ALAC: Έως 192 kHz/24 bit 5.1 καν.

Άλλο φορμά

[MP3].MP3, [AAC / HE-AAC].m4a, .AAC, [WMA9 Standard].WMA


Συνδεσιμότητα δικτύου 

Spotify Connect

Ναι

Χαρακτηριστικά δικτύου

Δέκτης Bluetooth, Πομπός Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Airplay, Εφαρμογή ελέγχου κινητού, Ασύρματη λειτουργία πολλών δωματίων

Chromecast built-in

Ναι


Προσαρμοσμένη εγκατάσταση και χειρισμός

Ζώνη 2 Ήχος

Ηχείο (μεταβλητό) / γραμμή (μεταβλητό, σταθερό)

Ζώνη HDMI

Ναι

Είσ./έξ. επαν. IR:

Ναι (1 / 1)


Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας 

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)

δεν διατίθεται

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)

0,4 W

Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

1,5 W (Bluetooth) / 1,5W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)

Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε

Μετά από 19 λεπτά

Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά

Μετά από 19 λεπτά (Bluetooth®)

Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων

Αλλάξτε τη ρύθμιση Bluetooth στο "ΜΕΝΟΥ" (Ρύθμιση -> Ρυθμίσεις Bluetooth -> Λειτουργία Bluetooth -> ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ).


Γενικά χαρακτηριστικά 

Αυτόματη λειτουργία αναμονής

Ναι

GUI (Περιβάλλον χρήσης με γραφικά)

ΝΑΙ (μόνο μέσω HDMI)

Απαιτήσεις ενέργειας

230V 50 / 60Hz


Μέγεθος και βάρος 

Διαστάσεις (Π x Υ x Β, mm)

430 x 156 x 331

Βάρος (kg)

9,7    


Brand :
Sony
Διαθεσιμότητα:
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
9,7 kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
430 x 156 x 331
5465469457
835,00 
599,00 
Κερδίζετε: 236,00 €
Εξαντλήθηκε
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 16,64 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 299.5 €
3 Άτοκες 199.67 €
4 Άτοκες 149.75 €
5 Άτοκες 119.8 €
6 Άτοκες 99.83 €
7 Άτοκες 85.57 €
8 Άτοκες 74.88 €
9 Άτοκες 66.56 €
10 Άτοκες 59.9 €
11 Άτοκες 54.45 €
12 Άτοκες 49.92 €
13 46.08 €
14 42.79 €
15 39.93 €
16 37.44 €
17 35.24 €
18 33.28 €
19 31.53 €
20 29.95 €
21 28.52 €
22 27.23 €
23 26.04 €
24 24.96 €
25 23.96 €
26 23.04 €
27 22.19 €
28 21.39 €
29 20.66 €
30 19.97 €
31 19.32 €
32 18.72 €
33 18.15 €
34 17.62 €
35 17.11 €
36 16.64 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη