Απλώς σύνδεσέ το και παίξε

Με την κοινή οθόνη PlayStation, μπορείς να παίζεις μαζί ή εναντίον των φίλων σου. Πρόβαλε στην οθόνη αυτό που βλέπεις στο σετ κεφαλής, ώστε οι φίλοι σου να συμμετέχουν στη δράση! Δώσε τη δυνατότητα σε άλλα άτομα να μπουν στο παιχνίδι, ενώ εσύ βυθίζεσαι στον υπέροχο κόσμο γύρω σου.

Άμεση σύνδεση και αναπαραγωγή

Το PlayStation VR έχει απόλυτη συμβατότητα με το PlayStation 4. Σύνδεσε το σετ κεφαλής στο PS4, πρόσθεσε μια PlayStation Camera και ξέχνα την πραγματικότητα.

Εύκολη και άνετη χρήση

Το σετ κεφαλής πέρασε από πάρα πολλά στάδια ανάπτυξης, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και εύχρηστο. Φοριέται και βγαίνει πανεύκολα, ενώ χάρη στο πρωτοποριακό του σχέδιο, το ελάχιστο βάρος που έχει συγκρατείται από το στήριγμα κεφαλής στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου, ώστε να μην επηρεάζει τίποτα την αίσθηση της παρουσίας σου στο παιχνίδι.

Οθόνη OLED 5.7"

Παρακολούθησε υπερρεαλιστικά περιβάλλοντα 3D να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σου με μια προσαρμοσμένη οθόνη OLED.

Οπτικό πεδίο 360 μοιρών

Όπου κι αν γυρίζεις, η καθηλωτική δυνατότητα 360 μοιρών του PS VR, σε βυθίζει σε έναν ζωντανό κόσμο με ευρύ οπτικό πεδίο.

120 καρέ το δευτερόλεπτο

Ο συνδυασμός ομαλών γραφικών και πολύ χαμηλής καθυστέρησης δημιουργεί έναν απίστευτα καθηλωτικό κόσμο παιχνιδιού.

PlayStation Camera

Με δύο φακούς και αισθητήρες βάθους 3D, η PlayStation Camera παρακολουθεί τη θέση του σετ κεφαλής, του χειριστηρίου PlayStation Move και της φωτιζόμενης μπάρας (light bar) του Dualshock 4 όπου κι αν βρίσκεσαι, εξασφαλίζοντας ότι θα είσαι πάντα στο κέντρο του κόσμου των παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας.

Παρακολούθηση ακριβείας

Η PlayStation Camera παρακολουθεί τα εννέα LED μπροστά, πίσω και στα πλαϊνά μέρη του σετ κεφαλής PS VR, διασφαλίζοντας εξαιρετική ακρίβεια στον κόσμο του παιχνιδιού, όπου κι αν βρίσκεσαι στον χώρο.

Dualshock 4

Ο έλεγχος ακριβείας που έχεις λατρέψει στο PS4 αποκτά νέα διάσταση με το PS VR. Κάθε παιχνίδι είναι συμβατό με το ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4, ενώ η κάμερα παρακολουθεί συνεχώς τη φωτιζόμενη μπάρα (light bar) για πιο βελτιωμένη κίνηση στο παιχνίδι.

Χειριστήριο κίνησης PlayStation Move

Χρησιμοποίησε κανονικά τα χέρια σου στον κόσμο του παιχνιδιού και πάρε τον πλήρη έλεγχο στις εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, απολαμβάνοντας βαθύτερη αίσθηση παρουσίας και πιο ενισχυμένη καθηλωτική εμπειρία.

Η πρωτοπορία δεν σταματάει:

Καινοτομία του PlayStation

Το PlayStation προσέφερε πάντα εμπειρίες πέρα από τα όρια της φαντασίας, από παιχνίδια 3D μέχρι παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας. Το PS VR συνεχίζει αυτήν την κληρονομιά θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ. Πλέον, μπορείς να ξεπεράσεις τα όρια της οθόνης και να βυθιστείς στο παιχνίδι.

Νιώσε μέρος του παιχνιδιού

Έχεις παίξει παιχνίδια που σε έκαναν να χάσεις την αίσθηση του χρόνου. Πώς θα σου φαινόταν να παίξεις παιχνίδια που θα σε κάνουν να χάσεις την αίσθηση του χώρου; Αυτό ακριβώς υπόσχεται να κάνει το PS VR, να σε βυθίσει σε ένα καθηλωτικό παιχνίδι με μια απαράμιλλη αίσθηση παρουσίας.

Εάν έχεις το PS4, είσαι έτοιμος για το PS VR

Απλώς σύνδεσέ το και παίξε. Το PS VR έχει πλήρη συμβατότητα με το PlayStation 4. Έτσι, μπορείς απλώς να τα συνδέσεις μεταξύ τους, μαζί με μία PlayStation Camera και μέσα σε δευτερόλεπτα να βυθιστείς σε νέες εμπειρίες.

Ξεπέρασε τα όρια του παιχνιδιού:

Με το PS VR μπορείς να παίζεις με τρόπους και σε μέρη που δεν είχες ποτέ σκεφτεί, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά του. Διαθέτει προσαρμοσμένη οθόνη LED που προβάλλει εικόνες με απίστευτα ομαλό ρυθμό 120 Hz, προσφέρει οπτικό πεδίο 360 μοιρών και παράγει πραγματικό ήχο 3D, για να εντοπίζεις και την παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια γύρω σου. Έτσι, μπορείς να βυθιστείς σε παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για το PS VR, όπως το RIGS Mechanized Combat League και το VR Worlds.

Σχεδιασμένο ώστε να νιώθεις σα να μη φοράς τίποτα

Το σετ κεφαλής σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και εύχρηστο. Φοριέται και βγαίνει πανεύκολα, ενώ το ελάχιστο βάρος του συγκρατείται από το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής που εφαρμόζει καλά σε όλους.

PlayStation Camera:

Οι επικές στιγμές του παιχνιδιού σου

Η PlayStation Camera δεν προσφέρεται απλά για να δεις, να ακούσεις, να ζητωκραυγάσεις και να μοιραστείς τα φανταστικά σου κατορθώματα με φίλους. Αλλά αποτελεί και το εισιτήριό σου για εντυπωσιακούς κόσμους εικονικής πραγματικότητας χάρη στην υποστήριξη PlayStation VR που προσφέρει. Επίσης, το νέο, στιλάτο μοντέλο της περιλαμβάνει μια ρυθμιζόμενη βάση, για να μπορείς να καταγράφεις τις θρυλικές περιόδους του παιχνιδιού σου πιο εύκολα από ποτέ.

Η PlayStation Camera περιλαμβάνει μια σειρά από υπέροχες λειτουργίες, όπως:

  • Μετάδοση βίντεο: δείξε ζωντανά στον κόσμο τον εαυτό σου και το παιχνίδι σου.
  • Αναγνώριση προσώπου: χρησιμοποίησε την PlayStation Camera για την αναγνώριση του προσώπου σου προκειμένου να συνδεθείς απευθείας στο PS4, hands-free.
  • Φωνητικές εντολές: Δώσε εντολές στο παιχνίδι, κάνε αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σου και ξεκίνησε παιχνίδια με λίγες μόνο απλές λέξεις.
  • Ακριβής παρακολούθηση: Κέρδισε το πλεονέκτημα έναντι των εχθρών σου στο παιχνίδι και έλεγξε συγκεκριμένα παιχνίδια με τις κινήσεις σου χάρη στην παρακολούθηση ακριβείας του κεφαλιού και των χειρονομιών σου.

Η πύλη για το PS VR

Απίστευτα καθηλωτικές εμπειρίες Χάρη στους δύο φακούς και την τεχνολογία 3D ανίχνευσης βάθους, η PlayStation Camera μπορεί να παρακολουθεί τη θέση και τον προσανατολισμό του σετ κεφαλής εικονικής πραγματικότητας, προσφέροντας απαράμιλλη αίσθηση παρουσίας σε εκπληκτικούς κόσμους εικονικού παιχνιδιού.

Επιπλέον, η PlayStation Camera παρακολουθεί τη φωτιζόμενη μπάρα (light bar) του ασύρματου χειριστηρίου DUALSHOCK 4 ή τις σφαίρες των χειριστηρίων κίνησης PlayStation Move, ώστε να μπορείς να αλληλοεπιδράς με το περιβάλλον σου με ακρίβεια και ευκολία.

Μοίρασε το παιχνίδι σου

Μετάδωσε τις ικανότητές σου Μεταδώστε ζωντανά το παιχνίδι σου από το PS4 στο Twitch, το YouTube και το Dailymotion και βάλε τον εαυτό σου σε βίντεο με εικόνα μέσα σε εικόνα με την PlayStation Camera. Μοίρασε τη μαεστρία σου στο gaming και τις εξειδικευμένες γνώσεις σου και δημιούργησε ένα υπέροχο κοινό από θαυμαστές.

Εξατομίκευσε τα βίντεό σου με το SHAREfactory Προσθέστε τη δική σου πινελιά στα βίντεο SHAREfactory με σχόλια σε βίντεο με εικόνα μέσα σε εικόνα και δημιούργησε ζωντανούς αναλυτικούς οδηγούς, κριτικές και ακόμα περισσότερα σε καθηλωτικό HD.

Γίνετε ο σταρ της δικής σου εκπομπής Δημιούργησε τη δική σου εξατομικευμένη σκηνή μετάδοσης και μετάδωσε ζωντανά online σόου με το AR Studio, ένα δωρεάν πρόσθετο για την προεγκατεστημένη εφαρμογή THE PLAYROOM στο PlayStation 4.

Περισσότερες φανταστικές λειτουργίες

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα με την PlayStation Camera:

  • Αναγνώριση προσώπου: Χρησιμοποίησε την PlayStation Camera για την αναγνώριση του προσώπου σου προκειμένου να συνδεθείς απευθείας στο PS4, hands-free.
  • Φωνητικές εντολές: Δώσε εντολές στο παιχνίδι, κάνε αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σου και ξεκίνησε παιχνίδια με λίγες μόνο απλές λέξεις.
  • Ακριβής εντοπισμός: Κέρδισε το πλεονέκτημα έναντι των εχθρών σου στο παιχνίδι και έλεγξε συγκεκριμένα παιχνίδια με τις κινήσεις σου χάρη στον εντοπισμό ακριβείας του κεφαλιού και των χειρονομιών σου.

Όνομα προϊόντος 

PlayStation VR


Κωδικός προϊόντος

Σειρά CUH-ZVR1


Ημερομηνία κυκλοφορίας

13 Οκτωβρίου 2016


Οθόνη

OLED


Μέγεθος οθόνης

5,7 ίντσες


Ανάλυση 

1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080)


Ρυθμός ανανέωσης

120 Hz, 90 Hz


Οπτικό πεδίο

Περίπου 100 μοιρών


Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο


Αισθητήρες

Επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο


Σύνδεση

HDMI, USB


Εγγύηση Sony

1 έτος    


Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
610g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
187×185×277 mm
711719807797
339,00 
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 9,89 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 169.5 €
3 Άτοκες 113 €
4 Άτοκες 84.75 €
5 Άτοκες 67.8 €
6 Άτοκες 56.5 €
7 Άτοκες 48.43 €
8 Άτοκες 42.38 €
9 Άτοκες 37.67 €
10 Άτοκες 33.9 €
11 Άτοκες 30.82 €
12 Άτοκες 28.25 €
13 26.08 €
14 24.21 €
15 22.6 €
16 21.19 €
17 19.94 €
18 18.83 €
19 17.84 €
20 16.95 €
21 16.14 €
22 15.41 €
23 14.74 €
24 14.13 €
25 14.24 €
26 13.69 €
27 13.18 €
28 12.71 €
29 12.27 €
30 11.87 €
31 11.48 €
32 11.12 €
33 10.79 €
34 10.47 €
35 10.17 €
36 9.89 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά

Για αποστολή του προϊόντος εκτός Αθηνών απαιτείται επικοινωνία με το κατάστημα.

Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη